2777
2789

من سال گذشته اثاث کشی داشتم و اون زمان خونواده خودم پیشم نبودن و خونواده شوهرم هیچکدوم کمکم ندادن ولی یکی از خواهرشوهرام برامون غذا فرستاد ، الان خواهرشوهرم و مادر شوهرم هردو اثاث کشی دارن و نمیدونم چیکار کنم ؟

پ.ن:چند ماه قبل اثاث کشی ما ،اثاث کشی خواهر شوهرم بود و بمن نگفته بود ،وقتی فهمیدم فوری غذا پختم و رفتم و یخورده خورده ریزی ک باقی مونده بود کمکش دادم پهن کرد ،باتوجه ب اینکه میخوام باردار بشم و میفته تو زمان اثاث کشیمون بنظرتون کمکش بدم چون خواهرشوهرم یکم دلسوزه ، ولی مادرشوهرم نه هیچوقت کمکم نداد چیکار کنم بنظرتون ؟ میخوام گله هم بکنم ؟بکنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم گله نکن درمورد کمک هم میخوای غذا درست کن ببر و کار سبک انجام بده برای اثاث بردنم که باید نیر ...

اثاث بردن نه جمع کردن و پهن کرد بازم در حد وسایل چیدن ک سنگیناشو مردا میچینن

اثاث بردن نه جمع کردن و پهن کرد بازم در حد وسایل چیدن ک سنگیناشو مردا میچینن

به نظرم کمک بده، شاید موقع اثاث کشی شما جبران کردن 

یا میتونی فقط غذا ببری به خاطر خواهر شوهرت 

ولی بازم خودت بهتر میدونی چون با اخلاقیاتشون آشنایی 

به نظرم کمک بده، شاید موقع اثاث کشی شما جبران کردن یا میتونی فقط غذا ببری به خاطر خواهر شوهرت ولی با ...

اره خب دلسوزه یکم اگر کمکش بدم اونم برام سنگ تموم میزاره اما مادر شوهرم نه برا دختراش زرنگه برا ما همش میگ پام درد میکنه خودتون بکنید بمنچ