2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
ان شالله ني ني هاتون دي ماهين سونو ان تي زايمان طبيعي رو يحتمل بزنه بيست دي طبق پسرم دارم ميگم سو ...

ممنون عزیزم، الهی آمین، با دعای خیر شما ان شاالله 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله ني ني هاتون دي ماهين سونو ان تي زايمان طبيعي رو يحتمل بزنه بيست دي طبق پسرم دارم ميگم سو ...

یعنی تا اونوقت میرسم؟؟خدااااا خودت کمکمون باش

آخه میگن آی وی افیا نمیتونن طبیعی زایمان کنن؟البته من جراتشوهم ندارما 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
منم یه وقتایی دارم یه وقتایی نه، مثلا امروز سینه هام شل شل شده درد هم نداره اصلااااااا. خیلی نگرانم ...

نه بابااااا وقتي محكم چسبيده چرا رشدش متوقف بشه همه چي خيلي خوب داره پيش ميره ان شاالله  شنبه خيال جفتتون راحت ميشه ميريد براي نگراني بعدي سونو ان تي😁مرحله به مرحله

منم یه وقتایی دارم یه وقتایی نه، مثلا امروز سینه هام شل شل شده درد هم نداره اصلااااااا. خیلی نگرانم ...

نه بابا نگران نباش من کلا سینه هام از اولش شل شل بود هیچ تغیری نکرده تنها علامتم همون نبض زیر دلمه که اونم گاهي هس گاهي نیس گاهیم اونقد تند میزنه مثل اینکه آدم تپش قلب گرفته باشه منم میگم نکنه چیزیش شده 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام عزیزم  اگر همزمان با من شروع کردی از روز عیدفطر امروز روز نوزدهم هست

عزیزم آل یاسین ما هم باید میخوندیم ؟ من نخوندم اصلا ؟همه باید میخوندن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یعنی تا اونوقت میرسم؟؟خدااااا خودت کمکمون باش آخه میگن آی وی افیا نمیتونن طبیعی زایمان کنن؟البته من ...

واي من دكترم نامه سزارين نميدادن انقد گريه ميكردم تو خونه😥هفته قبلشم يمريض ديدم تو مطبش بهش گفت ديدي دختروتووو خدا برات نگه داشت نزديك بود خفه بشه🙄( زايمانش طبيعي بوده بعد بردنش سزارين)

انقد قسمش دادم راضي شد نامه داد براهمين خيلي دير نامه داد چهل هفته بودم😥😥

عاااااااره بابااااا به اميد خداااا همه چي عالي و بدون استرس ان شالله پيش ميره

شما هم مولتی کلسیم دارین؟

آره دارم

از همون ماه سه پرگمام بهم داده و کلسی شور

ببین مولتی هات رو حتما بخور، بچه داره از بدنت استفاده میکنه، اینجوری ذخیره بدنت ضعیف میشه کم میاری، تازه اصل سختی مال بعد زایمان و شب بیداری و شیر دادن و ...😁😍 نباید بذاری ضعیف بشی

نه بابااااا وقتي محكم چسبيده چرا رشدش متوقف بشه همه چي خيلي خوب داره پيش ميره ان شاالله  شنبه خ ...

من دیگه چون تا قلب به بعدشو تجربش ندارم هیچیم نمیدونم یعنی نمیخوام بدونم هر چقد بیشتر میفهمم استرسم بیشتر میشه پس شاید بعد اون استرس نگیرم حالا تنها استرس من این قلبه

خارش ندارم..اما قبل بارداری خیلی پایین بودن..یعنی تو بارداری طبیعیه یه مقدار برن بالا؟

برای یه سری آنزیم های کبدی اصلا رنج بارداری فرق داره

مثلا من هم مسعود آزمایش دادم هم بیمارستان لاله

به هر کدوم گفتم باردارم رنج بعضی آنزیم ها با آزمایش قبلی ام که همون اسفند ماه مسعود داده بودم متفاوت شده

یعنی طبق رنج آدم های معمولی من حدود سه برابر بالاتر بودم، ولی تو رنج بارداری بودم هنوز

واي من دكترم نامه سزارين نميدادن انقد گريه ميكردم تو خونه😥هفته قبلشم يمريض ديدم تو مطبش بهش گفت ديد ...

وا چرا ندن مراکز خصوصی که سزارین میکنن کلیم پولشو میگیرن اونروز دکتر من میگف واسه سزارین یدونه سکه تمام بهار میخواد و هزینه بیمارستان هم که  الان حدودا۱۵تومن ایناس

نه بابا طبیعی سخته مخصوصا منکه لگنمم کوچیکه اصلا تحملشون ندارم 

نه بابا با تيروييد دادم نذاشتن رو سايت پاشدم حضوري رفتم از ده بيرونم تازه اومدم خداروشكر شده١٤٠٠ دك ...

خداروشکر عزیزم انشالله صدای قلبشم می‌شنوی 😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم