2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
حدودااا ميشه٧ هفته و چند روز بسته به اينكه روز چندم سيكلت انتقال داده كلا روز ااول اخرين سيكلت رو م ...

روز ۱۸سیکلم انتقال دادم و۱۸فروردین ماهم روز اول پریودم بود

آره همون حدودا میشه ولی اینجا میگفتن سن جنین رو هم باید حساب کنی 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اسنپ خانوم بگیر بهش بگو دیگه آرومتر بره بعد خودتم سفت بشین  والا من همسرم از بس دقت میکنه ...

عاره اخه انگار بدترم ميشه مثلا ميخان رعايت كنن،

من بابام طفلي نميدونست نگفتيم كه هي گفتيم عكس رنگي از رحم اونسري تا قلب بهش نگفته بود چون روحيش خيلي حساسه بهم ميريزه اينسري ديگه امروز بهش گفت اميدوارم قلبم اوكي باشه🤲

بعد رااننده هاايي كه بوق ميزننن يااا از كنارش خيلي سريع ميرن همش ميگه حيف كه مريض تو ماشين دارم🤣😅

روز ۱۸سیکلم انتقال دادم و۱۸فروردین ماهم روز اول پریودم بود آره همون حدودا میشه ولی اینجا میگفتن سن ...

سن جنين اخه تو همون سيكلت ميشه چون ٥ روزه بوده١٨ ام سيكلت انتقال داده كمتر بود مثلا١٦/١٤ اينا ميشد

پس حساب ميشه تو همين روش

سلام عزیزم چه خبر شما خوبین؟لک بینیتون قطع شده؟حالت تهوع اذیتت نمیکنه؟

سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی؟ لکه بینیم قطع شده بود آنوکسا زدم باز شروع شد، حالادیشب نزدم آنوکسا امروز یکم کمتر شد.

حالت تهوع دیروز اصلا نداشتم ! امروز باز یکممم دارم اما به شدت پریروز نیست، اصلا علائمم هی کم و زیاد میشه منم هی استرس میگیرم ⁦☹️⁩🥺

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خوبي گل دخترات خوبن🤩چشم حتما ميگم اان شالله🙌

چرا من انقد گيجم فك كردم كاربريتون بيتا و مهتااا اون خانم كه دوتاااا داره😁( بخداا انقد داغون نبودم بعد زايمانم كلا ته كشيدم🙄)بعله عزيزم يدختر ناز كه مامانش لطف ميكنه يس ميخونه برامون🤩💋😘

روز ۱۸سیکلم انتقال دادم و۱۸فروردین ماهم روز اول پریودم بود آره همون حدودا میشه ولی اینجا میگفتن سن ...

منم دقیقا ۱۸ فروردین پریودم بود و روز هجدهم انتقال دادم، ان شاالله که برای همگی خیر پیش بیاد و خدا همه جنین ها رو حفظ کنه و به اولاد سالم و صالح ختم بخیر بشن ⁦❤️⁩🌹🙏

عاره اخه انگار بدترم ميشه مثلا ميخان رعايت كنن، من بابام طفلي نميدونست نگفتيم كه هي گفتيم عكس رنگي ...

انشالله که قلبشم اوکیه به لطف خدا

آره ماهم میریم بیرون اوضاعی داریم تا برسیم خونه 😅😅

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی؟ لکه بینیم قطع شده بود آنوکسا زدم باز شروع شد، حالادیشب نزدم آنوکسا ا ...

ممنونم خوبم منم لک بینیم هی میاد و میره ولی از دیروز فعلا ندارم حالت تهوعم ندارم نمیدونم چرا 

انشالله لک بینیتم کلا تموم میشه و شنبه هردوتامونم خدا خوشحال میکنه 

منم دقیقا ۱۸ فروردین پریودم بود و روز هجدهم انتقال دادم، ان شاالله که برای همگی خیر پیش بیاد و خدا ه ...

ان شالله ني ني هاتون دي ماهين

سونو ان تي زايمان طبيعي رو يحتمل بزنه بيست دي

طبق پسرم دارم ميگم

سو ان تي حدودا٧ تير ميشه

انومالي١٨ مرداد

منم دقیقا ۱۸ فروردین پریودم بود و روز هجدهم انتقال دادم، ان شاالله که برای همگی خیر پیش بیاد و خدا ه ...

واای دقيقا تاریخمون یکیه انشالله باهم بچه هامونو سالم بغل میکنیم 

سلام عزیزان من به سوالی داشتم ازتون هرکی تجربشو به من بگه بی نهایت ازس ممنونم من الان تو سیک لانگ i ...

بچه ها کسی جواب سوال منو نمیدونه؟🙏🏻

خدایا بزرگیتو‌شکر🙏🏻 و زنده باد علم 💕
ممنونم خوبم منم لک بینیم هی میاد و میره ولی از دیروز فعلا ندارم حالت تهوعم ندارم نمیدونم چرا  ...

منم یه وقتایی دارم یه وقتایی نه، مثلا امروز سینه هام شل شل شده درد هم نداره اصلااااااا. خیلی نگرانم همش توهم میزنم نکنه رشدش متوقف شده ، اصلا خیلی بد شدم اینجوری نبودم، الان همش فکرای بد میاد توی ذهنم ! 🥺