2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
ببخشید تعیین جنسیت نکردی جنیناتو ؟چند تا انتقال دادی منم سری پیش این دردو داشتمو مثبت شدم انشالله شم ...

چرا عزیزم تعیین جنسیت هم انجام دادم،۲جنین ۴روزه انتقال دادم،ممنون عزیزم انشاله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفی شدم گل کاشکی بمیرم

خدا نکنه عزیزم 😢😢😢😢

کاملا درکت میکنم... 

باور کن منم حالم خیلی بده دو تا دیگ جنین دارم برلی انتقال و همسرمم گفته دیگ نمیام برای ادامش اگر این دوتام منفی بشه.... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
یکم نه کامل خیالت راحت باشه به خدا من اینسری آخر واسه انتقالم اینقد آروم بودم که نگو منی که خدای است ...

باشه عزیزم سعی میکنم که استرسم رو کنترل کنم خدا هم کمکمون کنه انشالله سارا جون تو هم این انتقالت مامان میشی و بغل میگیری نی نی قشنگت 🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من دفعه قبلم داشتم پردنیزولون ولی ایندفعه آزمایش دادم بله مشکل ایمنی داشتم از یماه قبل انتقال روز2تا ...

عزیزم ممنون جواب دادی انشالله تا آخر بارداری رو بسلامتی سپری کنی و بچه نازتو بغل بگیری🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منفی شدم گل کاشکی بمیرم

😭😭عزیزم خدا به دلت آرامش بده من درکت میکنم خدایا خودت به دادمون برس

خدا نکنهههههههههه عزیز دلممممم ... بخدا نمی‌دونم چی بگم مرحم دلت باشه ...💔 یجا خوندم یه بزرگی گفت ...

عزيزم

روى پاكت شير سويا نوشته از زمانى ك درش باز بشه تا سه روز بايد مصرف بشه

اگر بيشتر بشه چى؟ خراب ميشه

مثلا ى ٦-٧ روز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم خدا بزرگه ناراحت نباش مطمئن باش ب وقتش توام مامان ميشي❤️ من از نزديك واقعا ديدم تا وقتش نرسه ...

منم دقيقا هميشه همينو ميگم

ما فقط تلاش ميكنيم

دكتر هم واسطه س

همه چيز دست اون بالاسريه

و فقط اون ميذونه وقت. زمانشو

اميدوارم خدا براى همه بهترين رو در نظر بگيره و زودتر حكمتش با خواسته ى دلمون يكى بشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
راس میگن دیگه الان دیگه امواج وایفا همه جا هس جواب آزمایشت اومد عزیزم؟

نه بابا با تيروييد دادم نذاشتن رو سايت پاشدم حضوري رفتم از ده بيرونم تازه اومدم خداروشكر شده١٤٠٠

دكتر تا بياد ديدتم گفت داخل رحمه( سونوش قوي نبود چون گفتم يكيه گفت من همينو ميبينم😕)

گفت سه هفته ديگه براي قلب بياااا داروهاتو ادامه بده

منيزيوم رو قطع كن

امگا برپايه گياهي(؟؟ درست شنيدم))

ب٦  و كلسيم رو بخور

پروژسترونم گفتم ميتونم شياف بذارم گفت عاره قرار شد امپول و قطع كنم

دارو هيچي ندارم يساعت نشستم تاييد كنه نشد

سرمم قرار بود امروز برنم گفت شلوغهههه برو فردا بياااا

بعد٤ ساعت معطلي فرداهم بايد برم

از بچه هاااا چه خبر؟؟ رفتن ازمايش

نه ب من دوتا اونهفته داد دو شب پشت هم گذاشتم ى دونه هم اينهفته دو تا نصف با فاصله ى شب ميونش ب ...

ان شالله كه همه چي عالي پيش ميره

دوهفته بعدش شماااا بايبتاي عالي بياي منم با سونو قلب🤩🤲