2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
فدات عزیزم😘😘 الهی به زودی همه مون به آرزومون برسیم  انشالله انتقال پنجمت مثبت میشی عزیزم امی ...

ممنون عزیزم انشاءالله با دعای شما دوستان عزیزم .. انشاءالله شما هم با این انتقال مامان میشی و امسال میگیری بغلت نی نی قشنگت 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمایش دادم ساعت 1۲جواب میدن 😭یاخدا

ایشالا مثبته عزیزم بیخبرم نذار

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
لیگمان های رحم در واقع تاندون های پایین رحم هستن. وقتی رحم بزرگ میشه، اگر مثلا یهو پهلو ب پهلو بشی ی ...

آنزیم های کبدیم یکیشون نرماله.یکیشونم سه دونه از رنج بالاتره..خطرناکه؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام سارا جان زنگ زدم مشاور اونجا پرونده ام رو نگاه کرد گفت تو ال دی خوردی دیگ پریود شدی گفت تو کاری ...

سلام فدات شم خب دیگه خبالت راحت گفتم واسه ال دیه که پریود شدی. نگران نباش همون تاریخ پر انرژی برو واسه مامان شدن.😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آنزیم های کبدیم یکیشون نرماله.یکیشونم سه دونه از رنج بالاتره..خطرناکه؟

سه تا دونه که فکر نکنم😊

ولی احتمالا دکترت بگه هر هفته تکرار کنی، ببین مال من هم تو رنج بارداری بود، ولی به هر حال خارش شدید گرفته بودم. برای همین گفتن تکرار کنم هر هفته

نمیدونم شاید اصلا خارش نداشته باشی برای دکترت مهم نباشه همون ۳ تا دونه هم

خوب خداروشكر ماهاكه استراحت مطلقيم تقريبااا تو حموم بايد خيلي رعايت كنيم من برا اتليه رفتم حموم طولا ...

اره

منم شیو داشتم .بخاطر سونو.ولی از این بعد میخام صندل پلستیکی ببرم حموم.بخاطر عفونت هیچ وقت صندل نمیشینم.ولی میخام دیگه بشینم. به بقیه هم تجربه بشه 

😉

اگر صرفا گرفتگی هست که نگرانی نداره، فقط درد شدید داره، اونم تو گرفتگی معمولا با سه روز استراحت بهتر ...

من مکملهامو مرتب مصرف نمیکنم.

یه مکمل کلسیم دارم که داخلش منیزیم و ویتامین دی هم داره.

😉

من که رفته بودم برا انتقال دکترای دیگه همشون قطع کرده بودن ولی دکتر من قطع نکرد اولش میترسیدم ولی اع ...

سلام عزیزم شما مشکل ایمنی داشتید پردنیزولون دادن بهتون؟و از چه زمانی و روزی چند تا میخورین؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام فدات شم خب دیگه خبالت راحت گفتم واسه ال دیه که پریود شدی. نگران نباش همون تاریخ پر انرژی برو وا ...

قربونت برم آره یکم خیالم راحت شد توکل به خدا سارا جان

قربونت برم آره یکم خیالم راحت شد توکل به خدا سارا جان

یکم نه کامل خیالت راحت باشه به خدا من اینسری آخر واسه انتقالم اینقد آروم بودم که نگو منی که خدای استرسم الان دیگه کلا استرس ندارم. انشالله خوش خبر بیای 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤