2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
مرسی از توضیحاتت عزیزم والا واسه دختر منم انگار هیچی تاثیر نداره براش دختر منم فقط تو پتو ساکته یکم ...

ان شالاه زودي خوب ميشه غصشون يكي دوتا نيست بعدش ميشه دندون و غذا نخوردن و سرويساي ديگه فقط مدلش فرق ميكنه😂اينم از يه مامان اميد بده😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم روى پاكت شير سويا نوشته از زمانى ك درش باز بشه تا سه روز بايد مصرف بشه اگر بيشتر بشه چى؟ خرا ...

نمی‌دونم والا، من خودم همون سه یا چهار روزه تموم میشد یه بسته ش، هرچی روش نوشته رو در نظر بگیر حالا نهایت یک روز بیشتر.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه بابا با تيروييد دادم نذاشتن رو سايت پاشدم حضوري رفتم از ده بيرونم تازه اومدم خداروشكر شده١٤٠٠ دك ...

خدا رو شکرررررر عزیزممممم. دیدی گفتم قشنگ دو برابر شده نگران نباش، الان که دیگه حساااابی بالا رفته، خدا رو هزااااار مرتبه شکر. ان شاالله سه هفته دیگه بازم با صدای قلبش خوشحالمون می‌کنی عزیز دلم 🌹⁦❤️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه بابا با تيروييد دادم نذاشتن رو سايت پاشدم حضوري رفتم از ده بيرونم تازه اومدم خداروشكر شده١٤٠٠ دك ...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم انشالله بسلامتی بگذرونی گلم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

تو الان روز چندی که دکتر گفته ۳هفته بعد بیا؟یعنی ما زود میریم؟با اون حسابی که بچه ها میگن من وقتی میرم ۸هفته میشم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بسلامتى خانمى

باردارى خوبى رو براتون ارزومندم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمی‌دونم والا، من خودم همون سه یا چهار روزه تموم میشد یه بسته ش، هرچی روش نوشته رو در نظر بگیر حالا ...

مرسى عزيزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

خدا رو شکر 

ان شاالله این ۸ ماه رو به سلامتی بگذرونی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍