2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كوليك ميگن تا٤ ماهگي معمولا اوكي ميشه من پسرم فقط تو پتو ميخابيد تا دوماه تو پتو خابوندم بعد ديدم د ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم والا واسه دختر منم انگار هیچی تاثیر نداره براش دختر منم فقط تو پتو ساکته یکم خدا خودش کمک کنه دلم واسش خونه هی میپیچه بخودش گریه میکنه ان شاالله زود بگذره خوب بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام چی شده سارا جون ؟ ببخشید پیامای قبلو نمیتونم بخونم الان دیدم این پیامتو دختر نازت خوبه؟ مشکل چی ...

خوبه عزیزم فقط کولیک داره شب تا صبح یسره گریه میکنه هر دارویی هم میدم تاثیر نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کمرم انقد اذیت میکنه که دیگه خارش یادم رفته. برای درد کمر پیش چه تخصصی باید رفت؟ دکترم پیام داد فق ...

اگر صرفا گرفتگی هست که نگرانی نداره، فقط درد شدید داره، اونم تو گرفتگی معمولا با سه روز استراحت بهتر میشه

همون ارتوپد باید بری، ولی الان بارداری نمیتونه فیزیو تراپی و داروی خاصی بده، حداکثر یه سری ورزش ساده بهت بده با همون مسکن

مگه تو داروهات کلا کلسیم نداری؟ اگر نداری به دکترت بگو شاید اصافه کنه. اون کمربند بارداری هم که آنا جون گفت خیلی کمک میکنه. شب هم حتما بین زانوهات بالش بذار موقع خواب که فشار از کمرت برداشته شه.

ایشالا چند روز استراحت کنی خیلی بهتر میشی. کیسه آبگرم هم خوبه ولی اصلا سمت شکم و پهلوها نیار، فقط کمر

مرسی از توضیحاتت عزیزم والا واسه دختر منم انگار هیچی تاثیر نداره براش دختر منم فقط تو پتو ساکته یکم ...

سلام سارا جان خوبی عزیزم 💗

گل دخملی چطوره؟؟؟😍😍😍🤗🤗🤗

چ میکنی با بچه داری؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بدونه پریود انتقال دادی؟ چجوری میشه؟ مگه بدونه پریود میشه رفت برا انتقال. شماهم قبل پریود لکه بین ...

داروهامو همون استرادیول و انوکسا و اینارو داد شروع کردم فکر کنم ۲ هفته بعدشون رفتم‌سونو ضخامتم چک شد اوکی بود یه چند روز بعدشو تعیین کرد برا انتقال ! همین من پریود نشدم قبلش برا امپول دیفرلین چون بدنو میبره توو حالت یائسگی ! من همیشه ۱ روز قبل پریود لک بینی داشتم روز دوم دیگه شروع خونریزیم بود

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام شما برای خارش بدنتون آنتی هیستامین خوردین خوب شدید؟ همه جای بدنتون خارش داشت؟  منم چند رو ...

ببین اگر خارشت بعد از اون آزمایش شروع شده، بهتره دوباره آزمایش رو تکرار کنی

البته خارش اش واقعا کلافه کننده است. اگر یه کم خارش داری، پوستت رو چرب کن شاید فقط از خشکی باشه. من دونه ریز هم زده رو شکم و دستم

آره شب اول که فقط یه لوراتادین خوردم کلی خارشم بهتر شد. بعدم یه دونه آمپول بتامتازون زدم که کلا دونه ها کمرنگ شد و خارشم هم قطع شد. دیگه حتی لوراتادین هم ادامه ندادم

نه پس نگران نباش این به خاطر قطع ال دی بوده. مطمینم فردا با خبر خوب میای و هیچ مشکلی نیست .😚

سلام سارا جان زنگ زدم مشاور اونجا پرونده ام رو نگاه کرد گفت تو ال دی خوردی دیگ پریود شدی گفت تو کاریت نباشه فقط اون تاریخی که گفتن این جا باش برات دارو میدن رحمت برای انتقال آماده میکنن گفتم از دکتر بپرس گفت نمی‌خواد روال کار این ..منم توکل کردم به خدا رام دور نبود خودم میرفتم حضوری میپرسیدم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان بزرگ شدن رحم تو بارداری درد داره؟ تو سایتا همش می خونم تو سه ماهه دو درد لیگمان رحم..کشش و در ...

لیگمان های رحم در واقع تاندون های پایین رحم هستن. وقتی رحم بزرگ میشه، اگر مثلا یهو پهلو ب پهلو بشی یا حرکت ناگهانی کنی یه درد تیزی حدودا تو همون محدوده تخمدان ها حس میکنی که مال همین تاندون هاست. البته درد همونقدر سریع هم از بین میره نباید موندگار باشه

منظور از درد، دردهای عضلانی و تاندونی هست که برای بزرگ شدن رحم پیش میاد نه که خود رحم درد بگیره

بلاست بودن

از روز ۹ بیبی بلاست و نشون میده من خودم روز ۹ زدم اگه مطمئن میخوای بشی روز ۱۰ بزن 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍