2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که پردنیزولون داشتید برای همتون قبل انتقال قطع کردن؟

نه عزیزم من دوتا داشتم که اونم قطع نکرد دکترم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
نه ایشالا فردا تست میدم.اولین انتقالمه.جنین هم ندارم.خیلی امید بستم که مثبت شه و الا باز از اول...

عزيزمممم

ان شاالله ك مثبت ميشين

منم شرايط شمارو دارم و اينهفته انتقال دارم

براتون آيت الكرسى خوندم مثبت بياين تاپيك

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزم🥰

من که رفته بودم برا انتقال دکترای دیگه همشون قطع کرده بودن ولی دکتر من قطع نکرد اولش میترسیدم ولی اعتماد کردمومثبت شدم توام به دکترت اعتماد کن چون شرایط همه که یکی نیس

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
من که رفته بودم برا انتقال دکترای دیگه همشون قطع کرده بودن ولی دکتر من قطع نکرد اولش میترسیدم ولی اع ...

من مشکل ایمنی نداشتم اخه، الان دیدم ماما هم هیچ حرفی نزده، فقط گفت همه داروها ادامه بده، شما مشکل ایمنی داشتی؟

میگم من دیروز خیلی تو دست انداز و اینا افتادیم، به نظرت برم قبل انتقال باز سونو بدم؟ 

نه بابا بنظرم ربطي نداره بازم بچه های دیگه که تجربه دارن نطر بدن

من مشکل ایمنی نداشتم اخه، الان دیدم ماما هم هیچ حرفی نزده، فقط گفت همه داروها ادامه بده، شما مشکل ای ...

آره قبلا لنفوسیت تراپی شدم شماکه میری انتقال بازم واسه مطمئن شدن بپرس از دکترت

ازمایش دادم ساعت 1۲جواب میدن 😭یاخدا

انشالله که خوش خبری عزیزم یه تسبیح حمد نذر حضرت ام البنین کن انشالله که جواب مثبت میگیری 

😅😅😅يخانم ميگفت دكتر من گفته تو استفاده نكني تو كل ساختمونت همه استفاده دارن نترس چيزي نميشه منم ...

عزیزم کجا موندی جواب آزمایش چی شد؟

ازمایش دادم ساعت 1۲جواب میدن 😭یاخدا

ان شاالله خوش خبر مياين😍😍

براتون ى دور صلوات ميفرستم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره فقط تو پتو اروم میشه یکم تو  اون گهواره ها اروم میشن؟من میترسم بخرم تو اونم نخوابه نه شیر خ ...

دخترت مثل خواهرزادمه پس خوابشم چرتی بود همش هم گریه میکرد تا کبود بشه  تا ۶ ماه همینطور بود ماشالله الان ۱۳ سالشه. تاب و ننو آرومشون می کنه. دوستم میخواستم تاب برقی بخره دکتر بهش گفت تابی بخر بالا و پایین بره بهتره. خواهرزادم داخل پتو تاب میدادیم تا بخوابه

خدایا شکرت