2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ان شالله شنبه ميري صداي قلبشووو ميشنوي خيالت راحت ميشه شما چند ارديبهشت انتقال دادي؟ توجه نكن بهش ت ...

۴اردیبهشت انتقال دادم اون نبض زیر دل منو گیج میکنه وقتی قطع میشه میگم آهان ببین شاید رشدش متوقف شده که دیگه نمیزنه 

امروز آزمایش دادی ؟کی جوابشومیدن؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام مامانای گل منم پنج شنبه انتقال دادم ب سلامتی یه امپپول برام نوشته سه روز بعده انتقال امروز میشه ...

بمن گفت چهار روز ديگه بزن تاريخم كه١٤ ام بود زد ١٨ ام بزنم

شما٢٩ انتقال داديميشه يكشنبه بنظرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز حالتون خوبه؟ من هم بعد از ۲ سال اقدام متوجه شدم که همسرم واریکوسل شدید داره و باید ع ...

همسر منم واریکوسل داشت رفتیم برای عمل بعد عمل هم تعداد و موروفولوژیش رفت بالا ولی نرمال نشد ولی خیلی بهتر شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من كه از ٤ شنبه كه رفتم دكتر خيلي مردد شدم كه اصلا باردارم يا نه😥الان منتظر ازمايشمم ببينم دكتر چي ...

نه مردد نباش مطمئن باش که بارداری جواب اون یکی آزمایشاتم تاثیر آمپول توش دخیل بود بخاطر همون 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
بمن گفت چهار روز ديگه بزن تاريخم كه١٤ ام بود زد ١٨ ام بزنم شما٢٩ انتقال داديميشه يكشنبه بنظرم

یه امپول پروژسترون هم دارم گفتن سه روز یه بار گفت یکشنبه بزن اینم با همون بزنم درسته

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نه بابا من اونسري كه همين نبضم نميفهميدم😑 عاره ده وده ونيم جوابش اماده ميشه

من بعصی وقتا میگم اون قدیما که گوشی اینا نبود چقد راحت بودن آدم هر چقدر بیشتر سر در میاره بیشتتتر استرس میگیره 

انشالله خوش خبری 

یه امپول پروژسترون هم دارم گفتن سه روز یه بار گفت یکشنبه بزن اینم با همون بزنم درسته

عاره عزيزم اگه صب زدي ٥ شنبه تو مركز سعي كن همون ساعت بزني

ان شالله ١٢ روز ديگه بايه بتاي عالي مياي برامنم دعا كن

من بعصی وقتا میگم اون قدیما که گوشی اینا نبود چقد راحت بودن آدم هر چقدر بیشتر سر در میاره بیشتتتر اس ...

از يلحاظ خوبه هاااا ادمايي كه هستن كامل دركت ميكنن از همه لحاظ خيلي كمك ميكنه به بار رواني ادم

ولي خوب گوگل خيلي بده خيلياااا من هرچي سرچ كردم حالمو خرابتر كرده

۴اردیبهشت انتقال دادم اون نبض زیر دل منو گیج میکنه وقتی قطع میشه میگم آهان ببین شاید رشدش متوقف شده ...

ان شالله اگه دكترت مثل من باشه بخاد طبيعي بياااره زايمانت حدودااا تا ٢٠ دي ميشه ولي سزارين باشه كه قبلش ان شالله بسلامتي زايمان كردي🥰🤲

سلام

بچه ها دكتر ب من قرص وياگرا داده قبل از انتقال و چند شب مشخص بايد بذارم تو واژنم

ب نظرتون براى چيه؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزم  خدا خیرت بده هر چی از خدا میخوای بهتریناش بهت بده

ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم بزودی خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جان شربت کامی وی براش بگیر . خیلی خوبه . من همه قطره های ایرانی و خارجی رو امتحان کردم ولی این ...

حتما میگیرم مرسی که گفتی خداکنه جواب بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برای پسر من خوب جواب داد اول همینی که ددکترتون گفته بدین جواب نداد اینا رو بگیرین

دو روزه میدم بهش فایده نداره