2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم واریکوسل علایمش چیه؟

همسر من دکتر اورولوژی رفت و دکتر تشخیص داد عزیزم.البته قبلش دکتر زنان خودم آزمایش dfi اسپرم نوشته بود براش که جوابش ۲۲ بود و دکتر گفت باید زیر ۱۴ باشه.

کاش زودتر میدونستیم و عمل میکرد چون من ۳۵ سالمه برای بارداری میترسم دیر شده باشه.😔

اگر مشکل بارداری دارین حتما همسرتون رو دکتر اورولوژی برای چکاپ بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره فقط تو پتو اروم میشه یکم تو  اون گهواره ها اروم میشن؟من میترسم بخرم تو اونم نخوابه نه شیر خ ...

كوليك ميگن تا٤ ماهگي معمولا اوكي ميشه

من پسرم فقط تو پتو ميخابيد تا دوماه تو پتو خابوندم بعد ديدم دارم فلج ميشم گهواره گرفتم تا دوسالگ و نيمگي توش بود😅

بزرگه ولي خوب حداقل تنهايي ميتونستم بخابونمش اونجوري بايد مثل يويو روسينم ميذاشتم از زانو خم ميشدم تا ميخابيد وقتي تنهااا بودم خيليم دير خووووواب بود الانم همونجوريه😥اكه فقط اونجوري ميخابه با پتوو پيشنهاد خوووبيه گهواره ،

پسر من زور پيچم بود به اصلاح دكترش ببين من عملا كوفت ميخوردم صبحانه نون خالي ميخوردم چون الرژيم داشت تا دوماه بعدش مرباي به رو تست كردم اونو خوردم ولي موقع دفع خيلي زور ميزد جوري كه من ميخاستم كمكش كنم دستمو ميذاشتم زير پاش يكم به سمت دلش فشار ميدادم گاهي انقد فشار روم بود بخودم كه ميومدم ميديدم منم دارم باهاش زور ميزنم من پيش مقدادي ميبردمش خيلي بهش دارو ميداد فك كن بچه ٢١ روزه روزي١١ نوبت دارو داشت تا ميخابيد به سختي بلندش ميكردم كه دارو بدم باز از اول، بعد ٤ ماهگيش بردمش يدكتر ديگه گفت چقد به بچه دارو دادي واقعاااا اينقد لازم نبود يسريا چيزارو فقط زمان حل ميكنه ولي من فقط ميخاستم بچم زجر نكشه وگرنه تايم دارو دادنش كه نميخورد من تو اون حالت بيچاره ترين فرد بودم

مقدادي بمن گفت شيرت بهش نميسازه قطعش كن ولي من چون پافشاري داشتم ديگه دادم البته رژيم خيلي سختي گرفتم ولي مقدادي ميگفت اون نميتونه قند شيرتو هضم كنه ازون ور پسرم رفلاكسي و الرژيم بود ميترسيدم چون شير خشكاشون خواهرم ميداد تلخن انگار،گفتم شير خودمو بدم خواهرشوهرم اومد گفت چراااا شيرخودتو ميدي تو كه اين همه هزينه دارو ميدي اون هزينه رو بده شير خشك( ديدم درد بقيه هزينشه😑نه دلسوزي براي من) 

خلاصه اينارو گفتم بدوني بادارو هم كوليك و الرژي درمان نميشه فقط تا حدودي رژيم و شير خشكاي مناسب بهشون كمك ميكنه

ولي رفلاكس حتما بايد دارو مصرف شه چون اسيبايي كه به معدي ومري بچه ميزنه تو اينده غير قابل جبرانه

براي رفلاكس پنهانم ترش كردنه، بي قراريه دكتر با معاينه متوجه ميشه زياد علايمشو نميدونم چون پسرم اشكار بود😥 من پسرمو بيست و يك روزگي كه مقدادي ديد گفت گلوش سوخته چون بلد نبودم بعد بادگلو ميخابوندمش ولي بايد ايستاده نگه داشت بيست دقيقه

الهی قربون دل مهربونت برم عزیزم  یه دنیا ممنونتم با دیدن پیامت اشکام سرازیر شد انشالله خودت ز ...

ان شالله همه چي عالي پيش ميره و ١٧ روز ديگه با يبتاي عالي ميااااين و صاحب فسقلي هاي سالم و صالح ميشين به اميد خدا🌹💋🤲

دوستان گلی که تازه انتقال دادن و منتظر جواب هستن، برای همتون صد تا صلوات به نیت خانم ام‌البنین نذر ک ...

منم تا ١٤ روز هرروز هزار تا صلوات هديه از طرف حضرت ام البنين براي يكي از ١٤ معصوم ميفرستادم  ان شالله كه همشوووون دست پر بر ميگردن و صاحب فرزندان صالح و سالم ميشن

فسقليمونو حسابي ناز داره از الان قشنگ داره سرويس مي نمايد😕ان شالله كه دردات زودي بهتر بشن و اين٨ ماه راحتتترازچيزي كه تصور كني تايمش برات بگذره و فرشتتو صحيح و سالم و بخوشي بغل بگيري🤲❤️💋

سلام.دیروز یه قرص کلسیم خوردم خیلی بهتر شدم.استامینوفن دیگه نخوردم. 

خوب خداروشكر ماهاكه استراحت مطلقيم تقريبااا تو حموم بايد خيلي رعايت كنيم من برا اتليه رفتم حموم طولاني و شروع كردم شيو كردن همون شبش سه شب  انقباض و درد شكمي داشتم رفتم بيمارستان يماه اسيرش شدم كه استرس زايمان زودرس بهم اضافه شد

توهم قطعااا بخاطر همون حمومت بوده چندروز بيشتر رعايت كني كامل كامل خوب ميشي ان شالله

فدات بشم تووو خوبي؟؟😘🌹

ممنونم عزیزم فعلا بازم لک بینیم قطع شده ولی انگار نه انگار تو شکمم چیزی هس هر از گاهی خودمم شک میکنم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ممنونم عزیزم فعلا بازم لک بینیم قطع شده ولی انگار نه انگار تو شکمم چیزی هس هر از گاهی خودمم شک میکنم

ان شالله شنبه ميري صداي قلبشووو ميشنوي خيالت راحت ميشه شما چند ارديبهشت انتقال دادي؟

توجه نكن بهش تازه پسر من اونموقع اي هم كه بايد تكون ميخورد نميخوووورد اينجوري تا٤/٥ ماه ميخاي بگي حس ميكنم چيزي تو شكمم نيس چون واقعااا هم معلوم نيست

به چيزاي خوب فكر كن ان شالله همه چي عالي پيش ميره تا اخرش