كوليك ميگن تا٤ ماهگي معمولا اوكي ميشه
من پسرم فقط تو پتو ميخابيد تا دوماه تو پتو خابوندم بعد ديدم دارم فلج ميشم گهواره گرفتم تا دوسالگ و نيمگي توش بود😅
بزرگه ولي خوب حداقل تنهايي ميتونستم بخابونمش اونجوري بايد مثل يويو روسينم ميذاشتم از زانو خم ميشدم تا ميخابيد وقتي تنهااا بودم خيليم دير خووووواب بود الانم همونجوريه😥اكه فقط اونجوري ميخابه با پتوو پيشنهاد خوووبيه گهواره ،
پسر من زور پيچم بود به اصلاح دكترش ببين من عملا كوفت ميخوردم صبحانه نون خالي ميخوردم چون الرژيم داشت تا دوماه بعدش مرباي به رو تست كردم اونو خوردم ولي موقع دفع خيلي زور ميزد جوري كه من ميخاستم كمكش كنم دستمو ميذاشتم زير پاش يكم به سمت دلش فشار ميدادم گاهي انقد فشار روم بود بخودم كه ميومدم ميديدم منم دارم باهاش زور ميزنم من پيش مقدادي ميبردمش خيلي بهش دارو ميداد فك كن بچه ٢١ روزه روزي١١ نوبت دارو داشت تا ميخابيد به سختي بلندش ميكردم كه دارو بدم باز از اول، بعد ٤ ماهگيش بردمش يدكتر ديگه گفت چقد به بچه دارو دادي واقعاااا اينقد لازم نبود يسريا چيزارو فقط زمان حل ميكنه ولي من فقط ميخاستم بچم زجر نكشه وگرنه تايم دارو دادنش كه نميخورد من تو اون حالت بيچاره ترين فرد بودم
مقدادي بمن گفت شيرت بهش نميسازه قطعش كن ولي من چون پافشاري داشتم ديگه دادم البته رژيم خيلي سختي گرفتم ولي مقدادي ميگفت اون نميتونه قند شيرتو هضم كنه ازون ور پسرم رفلاكسي و الرژيم بود ميترسيدم چون شير خشكاشون خواهرم ميداد تلخن انگار،گفتم شير خودمو بدم خواهرشوهرم اومد گفت چراااا شيرخودتو ميدي تو كه اين همه هزينه دارو ميدي اون هزينه رو بده شير خشك( ديدم درد بقيه هزينشه😑نه دلسوزي براي من)
خلاصه اينارو گفتم بدوني بادارو هم كوليك و الرژي درمان نميشه فقط تا حدودي رژيم و شير خشكاي مناسب بهشون كمك ميكنه
ولي رفلاكس حتما بايد دارو مصرف شه چون اسيبايي كه به معدي ومري بچه ميزنه تو اينده غير قابل جبرانه
براي رفلاكس پنهانم ترش كردنه، بي قراريه دكتر با معاينه متوجه ميشه زياد علايمشو نميدونم چون پسرم اشكار بود😥 من پسرمو بيست و يك روزگي كه مقدادي ديد گفت گلوش سوخته چون بلد نبودم بعد بادگلو ميخابوندمش ولي بايد ايستاده نگه داشت بيست دقيقه