2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست

دوستان من امروز روز سوم انتقالمه سمت راست زیر شکمم یه درد خفیف داره به نظرتون خیلی زود نیست برای داشتن علائم؟ البته دیروز هم این دردو داشتم درضمن جنین ۴روزه انتقال دادم

الهی امین  عزیزم خودت توی چه مرحله هستی

بقیه تاپیک رو خوندم بچه ها گفتند توی سیکل انتقال هستی ان شاالله این دفعه شما مامان بچه های سالم و صالح میشی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جانم. فردا یه زنگ بزن اطلاع بده که پریود شدی. اگه اشتباه نکنم گفتی میخوای بدونه پریود برات انتق ...

آره فردا حتما میپرسم نه من نمی‌دونستم چرا دوتا رو تو یک روز میزنن شما گفتی شاید بدون پریود میخوان انتقال بدن بهم بعد دیگ پریود شدم میگم شاید نباید میشدم ..حالا باز زنگ میزنم میگن از دکتر بپرسن ..بنظرت دیر نیست روز دوازده داروهای انتقال شروع کنن؟

@تورک_آنا   جان شما هم اگه اطلاعی دارین لطفاً راهنمایی کنین(دو تا واریوپتیل در یک روز تو سیکل انتقال بهم زدن هشت روز قبل) ال دی هم خوردم تموم کردم الان گفتن یازدهم خرداد برم دارو بگیرم میشه روز دوازده پریود

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الهی امین  عزیزم خودت توی چه مرحله هستی

قربونت من ال دی خوردم تموم کردم قرار یازدهم برم ویزیت برای شروع داروهای انتقال..شما چه مرحله ای هستین ؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان من امروز روز سوم انتقالمه سمت راست زیر شکمم یه درد خفیف داره به نظرتون خیلی زود نیست برای داش ...

عزیزم انشاءالله درد خفیف بخاطر لانه گزینی جنین ..ببین کلا علایم داشتن خوب آدم امیدوار میشه انشالله خیر و بخاطر مادر شدنت

بقیه تاپیک رو خوندم بچه ها گفتند توی سیکل انتقال هستی ان شاالله این دفعه شما مامان بچه های سالم و صا ...

مرسی فدات شم انشاءالله باهم امسال مامان میشیم و همه ی خانم های منتظر تایپیک تا آخر سال مادر میشن عزیزمی من هر روز برای هممون دعا میکنم و تک تک اسم میارم  🙏🙏

انشاءالله عزیزم حتما صدای قلبش رو می‌شنوی منم برات دعا میکنم🙏🙏🙏 انشاءالله همه ی خانم های بارداری ...

ممنونمم عزیزم، به امید خدا 🙏

ان شاالله زود زود خبر بارداری شما و بقیه چشم انتظارها رو بشنویم عزیزم🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره فردا حتما میپرسم نه من نمی‌دونستم چرا دوتا رو تو یک روز میزنن شما گفتی شاید بدون پریود میخوان ان ...

ببین مال شما کلا متفاوت بوده نمیدونم چه روشی رو در نظر گرفتن اینجا دیدم دو مدل بوده یا با پریود یا بدونه پریود و همه رو دیده بودم این مدت توی تاپیک که به فاصله ۲۸ روز میزنن اینجوریش رو نمیدونم. ولی ۱۲ سیکلی که میگی روی حساب پریود نشدن داره میگه وگرنه خب مشخصه ۱۲ سیکل کسی که عادی پریود میشه دیره. اما من دیده بودم خیلیا رو بعد زدن اولی پریود میشن ولی بعد دومی نه. از دکترم پرسیدم گفت پریود بعد اولی طبیعیه. روش دکترت فرق میکنه با مال ماها 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نسبت به دیروز بهترم. دعا کن تا یک خرداد خوب بشم.به زور وقت دکتر گرفتم. بارداری های من چقد ادا اطوا ...

قربونت برم ایشالله خوب میشی نیازی هم نیست بری ارتوپد 

ایشالله این چند ماه باقی مونده رو هم به سلامتی سپری کنی و نی نی رو بغل کنی خیالت راحت بشه😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آره از خونریزی که خیلییییی میترسم مخصوصا با سابقه بارداری قبلیم 😔 شنبه ه‍فته آینده باید برم سونو.

ان شالله بسلامتی همچی خوبه به احتمال زیاد هماتومه که رقیق کننده ها رو باهاش قطع می کنن

خدایا شکرت

نتایج درمان ناباروری عالی

چایت را بنوش☕🎵شادیت را ببوس😀💋 غمت را در آغوش بگیر🤝😔 این لحظه را دریاب که لحظه بعد، احتمالیست!🥂⏳ عشق بکار،عشق ببخش و عشق را به میراث بگذار برای آیندگان🌹🥰❤