2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
عزیزم برا همسر من قرص جوشانش بود....  یادمه دزش هزار بود....  شربنشم خوب بود ولی ما پیدا ...

ممنونم عزیزم💕برا همسرم ۱۰۰۰ هس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه تو بستش نیست بخر دو تا سرنگ هم هر تزریق می خواد یکی انسولین که سرش جدا بشه. با سرنگ معمولی اب مق ...

اخه توبستشون یدونه سرنگ داره که توش آب داره.فک میکنم پودروبایدبااون مخلوط کنم.؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دقیقا چی شده؟  منم کمر درد و لگن درد داشتم با بستن کمربند بارداری خیلی بهتر شدم....  ...

از حموم اومدم بیرون.داشتم شلوارمو میپوشیدم.یه پامو بلند کردم.از کمرم صدای تق اومد.بعد همونجوری افتادم حالت سجده 

نمیتونستم خودمو جابجا کنم

بعد یمدت بلند شدم.

ولی اوضام الان خوب نیس

به زور پهلو به پهلو میشم

فقط دراز کش هستم.نمیتونم بشینم.من قبلش اصلا کمرم درد نمیکرد.بعد انتقال اولین باره فرنگی میشینم اونم به سختی .از دیوار کمک میگیرم میشینم و بلندمیشم.

آستامینوفن ۲۳۵ خوردم دو تا.

😉

اگه تو بستش نیست بخر دو تا سرنگ هم هر تزریق می خواد یکی انسولین که سرش جدا بشه. با سرنگ معمولی اب مق ...

بردم بیرون برام زدن دستت دردنکنه.توخودسرنگ آب مقطربودبادوتاپودرقاطی کردزد.

من همش میترسم قطع آنوکسا خدای نکرده باعث توقف رشد جنین بشه ⁦☹️⁩🥺

نگران نباش عزیزم..... 

فقط آب زیاد بخور.... 

منم تقریبا دو ماهی نزدم.... 

اما شکر خدا به خیر گذشت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم چند روزه خارش گرفتم  از انزیم کبدی دادی؟  من تو اردیبهشت دادم خوب بود انزیم کبدیم ول ...

حموم رفتم خوب شدم.بعدش کمرم گرفت.

فکرو خیال  گلستاز کار دستم داد.

فک کنم پوست خشک شده بود 

😉

اخه توبستشون یدونه سرنگ داره که توش آب داره.فک میکنم پودروبایدبااون مخلوط کنم.؟

بله عزیزم آب رو تو پودر خالی میکنی مخلوط شد بعد مجدد میکشی تزریق میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هم خودم و هم همسرم من برای لاغر شدن داده بود. قرص بود

چ جالب نمیدونستم برا لاغری هم خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بهتر شدی؟

نسبت به دیروز بهترم.

دعا کن تا یک خرداد خوب بشم.به زور وقت دکتر گرفتم.

بارداری های من چقد ادا اطوار داره.

شوهرم از دستم خسته شده.میگم باید برم ارتوپد.میگه همه دکترهارو یه دور زدی تکمیل شد.مریضی دست خود ادم که نیس.

😉

از حموم اومدم بیرون.داشتم شلوارمو میپوشیدم.یه پامو بلند کردم.از کمرم صدای تق اومد.بعد همونجوری افتاد ...

عزیزم طبیعیه لگنت تغییر فرم داده.... 

من خودمم خیلی اذیت میشدم پهلو به پهلو میشدم نفسم بند میومد.... 

فقط کمربند ببند، استراحت کن چند روزه دیگه بهتر میشی.... 

کمربند به من خیلی کمک کرد.... 

عکس کمربند بارداری ای که استفاده میکردم رو گذاشتم.... 

حالا من اواخر دیگه داغونتر بودم..... 

استخوان دنبالچه هم بهش اضافه شده بود..... 

یه بالش مخصوصش دوخته بودم میخواستم هر جا بشینم زیرم میذاشتم.... 

کلا ساختار بدن دگرگون میشه با یه حرکت ناگهانیم خودش رو نشون میده.... 

دارو ولی سعی کن نخوری.... 

من کلا تو بارداریم حتی استامینوفن ساده هم نمیخوردم..... 

اونایی که مشگل انعقادی دارند نباید قطع کنن

بستگی به شرایط داره.... 

من با اینکه مشکل انعقادی دارم اما چون با وجود دفع لخته و لک و خونریزی همچنان سایز هماتومم کم نمیشد دکتر برا منو قطع کرد تا رفع هماتوم..... 

نمیشه کلی گفت به شرایط هر فرد و نظر دکترش ربط داره....