2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
سلام .میگم شیاف رو میشه از همین اول مقعدی بزاریم؟

باید ببینی نظر دکترت چیه، واژن جذبش خیلییییی بهتره در صورتیکه حساسیت نداری واژینال استفاده کن، اینهمه سختی میکشی بهترین مسیر هم برو تا ان شاالله بهترین نتیجه رو هم بگیری 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تا قبل انتقال بخور عزیزم، لوبیا سبز هم دیگه زیاده روی نکن همون مصرف معمولی که همیشه قبلا میخوردی مثل ...

مرسى هانيل جان ان شاالله كه اين كنجد تو دليتو بسلامتى بغل بگيرى😍😍😍

خيلى خوشحال شدم وقتى مثبت شدين

اخه شنيدم آناناس رو بعد از انتقال بايد خورد فكر كنم براى جايگزينى جوجه هامون خوبه چون مثلا براى بهبود زخم هاى عمل براى افرادى ك عمل ميكنن هم خوبه

مربا ك اصلا نميخورم بخاطر قند غيرطبيعى داره

اما حالا ميخوام به رو حالت دمنوش كنم بخورم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسى هانيل جان ان شاالله كه اين كنجد تو دليتو بسلامتى بغل بگيرى😍😍😍 خيلى خوشحال شدم وقتى مثبت شدي ...

عزیزم آناناس رو بعد انتقال سعی کن نخوری منم زیاد خوندم که خوب نیس عضلات رحم رو منقبض میکنه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
مرسى هانيل جان ان شاالله كه اين كنجد تو دليتو بسلامتى بغل بگيرى😍😍😍 خيلى خوشحال شدم وقتى مثبت شدي ...

ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم مثبت میشی.🌹

بله دقیقا به لانه گزینی کمک می‌کنه اما تا روز انتقال بخور فقط چون یکم قاعده آوره آناناس باعث انقباضات رحم میشه، بعد انتقال دو سه روز یکبار خیلی کم بخور، من از روز اول سیکل تا روز انتقال روزانه یک برش خوردم . شیر سویا هم برای من مفید بود اگر مشکل پرولاکتین و تیروئید نداری روزی یک لیوان بخور. خرما و عسل هم همینطور، مواد پروتئینی و عصاره قلم و ماهیچه هم عالی هستن.

عزیزم آناناس رو بعد انتقال سعی کن نخوری منم زیاد خوندم که خوب نیس عضلات رحم رو منقبض میکنه

آهان

مرسى ك گفتين

باردارى شماهم مباركتون باشه

ان شاالله بهترين باردارى پيش روتون باشه و با سلامت كامل نى نى هاتون رو بغل كنيد همگى😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آهان مرسى ك گفتين باردارى شماهم مباركتون باشه ان شاالله بهترين باردارى پيش روتون باشه و با سلامت ...

ممنونم عزیزم انشالله خبر خوش بارداری شما رو ببینیم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم مثبت میشی.🌹 بله دقیقا به لانه گزینی کمک می‌کنه اما تا روز انتقال بخو ...

خرما و عسل و سياهدونه اينا رو ميخورم و كلا فقط قندهاى طبيعى

شيرسويا از كجا بايد بگيرم؟

راستی بعد انتقال دیگه دمنوش هم بجز همون به نخور هیچی.

خرما و عسل و سياهدونه اينا رو ميخورم و كلا فقط قندهاى طبيعى شيرسويا از كجا بايد بگيرم؟

سیاهدونه هم فقط تا روز انتقال بخور گلم.

سوپرمارکت‌ها دارن، من از دیجی کالا چند تا طعم مختلفش رو گرفتم، مارک ماندا سوی

سیاهدونه هم فقط تا روز انتقال بخور گلم. سوپرمارکت‌ها دارن، من از دیجی کالا چند تا طعم مختلفش رو گرف ...

آره ميدونم دمنوش ها و گرمى جات رو حذف كنم

پس فرقى نداره ساده با طعم دار باشه

مرسى بخاطر راهنماييت گلم

ان شاالله از دعاى شما دوستان منم اين انتقالم مثبت بشه چون فقط همين دوتا جنين تشكيل شد برام

و توى ى شرايط سخت و بدور از خانواده خودم و همسرم هستم

آره ميدونم دمنوش ها و گرمى جات رو حذف كنم پس فرقى نداره ساده با طعم دار باشه مرسى بخاطر راهنم ...

الهی آمین عزیزم، ان شاالله تمام چشم انتظارها بزودی زود دامنشون سبز بشه به اولاد سالم و صالح 🙏🌹

سلام دوستان من ۶ روز انتقال دادم دیشب یهو معده درد و دل درد شدید اومد سراغم خیلی زیاد بود انگار مثل زمانی که باد تو‌مل شکم میپیچه ولی تمام دلم حتی زیر دلم هم درد میکرد به نظرتون این علایم بدی هست ؟ لطفا راهنمایی کنید کل دیشب نخوابیدم یعنی از علایم پس زدن جنین هست؟