2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
عزیزم انشالله که خیره فدات شم آره همسر منم همش میگفت میخوام بگم به مامانم تا دعا کنه برامون البته نذ ...

انشاءالله سارای مهربون با دعاهای شما دوستای عزیزم .. انشاءالله خودت هم این بار مثبت میشی مامان دوقلو ها میشی .. انشاالله مادر شدن همه ی منتظرا 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدات عزیزدلم خوبیم شکر فقط باد کرده یه طرفه فشارمم چک کردم خوب بود خداروشکر ،هیچ علائمِ دیگه ای ندار ...

ان شاالله که خیره عزیزم، اگر تا فردا بهتر نشدی حتما به دکترت اطلاع بده، این روزای آخر یکم بیشتر مراقبت کنی خیالت راحت تره تا ان شاالله صحیح و سلامت بدنیا بیاد و تمام سختی‌ها برات جبران بشه عزیز دلم 🥰🌹 

التماس دعااااااا مامان قشنگ 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکت میکنم عزیز دلم، اما واقعا این مورد هیچ چیزیش دست ما نیست جز اینکه داروهامونو سر تایم بخوریم و ص ...

انشاءالله عزیزم منم توکل میکنم و میسپرم به خودش ..هر چی به صلاحمون همون بشه ممنونتم🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدات عزیزدلم خوبیم شکر فقط باد کرده یه طرفه فشارمم چک کردم خوب بود خداروشکر ،هیچ علائمِ دیگه ای ندار ...

سلام دوستان خوب هستین.میگم مگه بیهوشی خیلی عوارض داره ؟؟؟؟من امروز اصرار کردم که بابیهوشی برام بنویسه انتقالم رو هی گیر میدادن عوارض داره و فلان  سری قبل که خواستن انتقال بدن هرکار کردن نشد چون بر اثر ترس عضلات منقبض شد و اخرش فرستادن با بیهوشی

الهی آمین انشالله به زودی مامان شدن خودت.  بله عزیزم درست میگی قطعا.  به احتمال ۹۰ در صد ...

مرسی عزیز دلم . با تجویز دکتر خوبه 👌👌😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام فاطمه جان خوبی چ خبر   درمان از اول شروع کردی ؟ ایشالا که اینبار با اولین انتقالت م ...

سلام عزیز دلم. قربونت برم. شکر خدا خوبم. اره عزیزم. دوباره یا علی گفتیم و  وایسادیم سرپا . توکل ب خدا تا ببینیم چی میخواد برامون.

ان شاالله بهمین زودی بهترین اتفاقا بیفته براتون.

ای جانم دیدم نیستی خیبی وقته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم الهی که به خوبی و سلامتی زایمان کنی و نی نی تپل و خوشگلت بیاد بغلت 

اون لحظه قشنگ برای همه اونایی که مثل خودت توی این راه پر از استرس و سختی هست خیلی دعا کن که خدا توجه خاصی بهت داره اون موقع

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
نگران نباش حاملگی و هزار درد عجیب من خودم الان دنده هام شدید درد میکنه خلاصه همه چی میاد سراغت نترس& ...

ممنون عزیزم.ایشالا هرچه زودتر کودک عزیزت رو بغل میکنی و همه این دردها به شادی و شیرینی مادر شدن تبدیل میشه.

سلام لیلاجون خوبی عزیزم اونموقع که انتقال داده بودی من چندباری سرزدم ندیدم جواب انتقالت رو ...خداروه ...

سلام عزیزمممم....شما خوبی.گل پسر خوبه.ممنونم از احوالپرسیت.

یه مدت زیادی اینجا نیومدم.و اینکه واقعا تا مدتها باورم نمیشد که دیگه همه اون سختیها تموم شده و مادر شدم.بعد از 7 بار انتقال بار هشتم مثبت شدن کار آسونی نیست .....امیدوارم همه یه روزی این حس خوب رو تجربه کنن.

سلام دوستان کسی هست بعد از انتقال جنین فریز؛فقط آمپول و شیاف پروژسترون  داشته باشه؟ پس آنوکسا ...

سلام . دکترتون کیه ؟ آسپرین و انوکسا رو من دیدم نداشته باشن 

استرادیول رو نه .

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام . دکترتون کیه ؟ آسپرین و انوکسا رو من دیدم نداشته باشن  استرادیول رو نه .

مشهد هستم عزیزم.قبل انتقال هم استرادیول نداشتم فقط آمپول هاش ام جی داشتم.

با ضخامت اندومتر ۸.۸ واسم انتقال دادند.

گفتند نیازی به استرادیول نیست🙄

عاره عزيزم ببينيم چي پيش مياد الان مجدد تكرار كردم رو١٢ انتقال(٢٠٥) روز١٤ انتقال( ١٤ روز كامل ميشه ...

سلام عزیزم مبارکه اصلا نگران نباش بنظرم عددش خوووبه آخه تو آمپولم داشتی..

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزم ببخشید دخالت میکنم، ویتامینها رو بجز ویتامین دی فقط تا روز انتقال بخور بعدش دیگه فقط ویتامین د ...

ببخشید عزیزم شما ویتامین دی هم دارین؟آخه به من فقط روو فولیک داد حتی پرسيدم گف نیاز نیس ولی اینجا همه دارن

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞