2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
عزیزم من دفعه قبل یک هفته قبل انتقالم ژل زدم تازه به دکترم گفتم یک هفته بعد انتقال میتونم برم برای ت ...

ممنونم عزیز دلم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@مامان1رقیه عزیزم به نیتت زیارت  آل  یاسین  خوندم  الهی به زودی نی نی دار ...

مرسی مهتاب جون قربونت برم انشاءالله بهترین ها نصیبت بشه همیشه🙏🙏🙏 انشاءالله مادر شدن همه ی منتظرا 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خودم راستش مدل سختمه که بخوام بگم بقیه بیان کارامو بکنن موذب میشم برا همین کارگر بگیره آدم راحتت ...

ببخشید یه سوال.من هفته 15 هستم و زیر دلم و غالبا سمت راست ، دردهایی شبیه دوران تخمک گزاری و گاهی ملایمتر داره.خواستم بدونم شما هم اینطوری بودین؟؟؟ این دردا تا کی ادامه داره؟؟؟

نه عزیزم یه دونه دختره یکیشون رفتم غربالگری اول رشدش توو ۱۰ هفته متوقف شده بود متاسفانه 😓

عزيزم ببخشيد اگه ناراحتت كردم ان شالله بسلامتي زايمان كني و دختر نازتو سحيح و سالم و بخوشي بغل بگيري💋🙌

منم خودم راستش مدل سختمه که بخوام بگم بقیه بیان کارامو بکنن موذب میشم برا همین کارگر بگیره آدم راحتت ...

عاره عزيزم ببينيم چي پيش مياد

الان مجدد تكرار كردم رو١٢ انتقال(٢٠٥) روز١٤ انتقال( ١٤ روز كامل ميشه گفت روز ١٥ نميدونم خود انتقالو حساب ميكنن يا نه)

شد٣٧٩

دكتر گفت جالب رشد نكرده شنبه باز تكرار كن😥

ببخشید یه سوال.من هفته 15 هستم و زیر دلم و غالبا سمت راست ، دردهایی شبیه دوران تخمک گزاری و گاهی ملا ...

منم نزديك ان تي يكم اونور و اينورترش داشتم زير دلم خط افقي تقريبااا تير ميكشيد يادم نمياد چقد طول كشيد ولي زياد نبود٣/٤ هفته شايد شد

منم نزديك ان تي يكم اونور و اينورترش داشتم زير دلم خط افقي تقريبااا تير ميكشيد يادم نمياد چقد ط ...

میگن بخاطر افزایش حجم رحمه...ولی نمیدونم تا کی هست؟؟؟

ماهایی که به سختی باردار شدیم از هر علامتی نگران میشیم.الان دوروزه زیر دلم درد میکنه ، یه خورده نگران شدم.

سلام عزیزم شما پردنیزولون هم داری؟ هیدروکسی چه دوزی داری میخوری؟ آزمایش دادی که بهت هیدروکسی دادن

سلام عزیزم بله داشتم پردنیزلون تا اخر ۴ ماه بعد به مرور قط کردن برام هیدروکسی هم هنوز  دارم گفتن تا ۳۶ هفته البته ۱۰ روز یه بار می‌زنم چون انقباض رحم داشتم از اول و گرنه قرار بود اونم ۴ماه قط بشه 

میگن بخاطر افزایش حجم رحمه...ولی نمیدونم تا کی هست؟؟؟ ماهایی که به سختی باردار شدیم از هر علامتی نگ ...

منم مثل شما بودم پرتولون یاوهیدروکسی پروژسترون  بهت میدن هفته ای ادامه بدی به دکتر بگو 

منم مثل شما بودم پرتولون یاوهیدروکسی پروژسترون  بهت میدن هفته ای ادامه بدی به دکتر بگو

مرسی عزیزم.روزی یه دونه شیاف پروژسترون رو که الان دارم استفاده میکنم.

یادت هست توی چه بازه زمانی درد داشتی؟؟؟

مرسی عزیزم.روزی یه دونه شیاف پروژسترون رو که الان دارم استفاده میکنم. یادت هست توی چه بازه زمانی در ...

هفته های ۱۶ ببعد بود که دوباره شیاف و کردن امپول  برام البته اول هر روز شیاف بود هفته اس امپول بعد شد یک روز درمیان خود امپول بعد هفته ای شد الانم ۱۰ روز یه باره 

میگن بخاطر افزایش حجم رحمه...ولی نمیدونم تا کی هست؟؟؟ ماهایی که به سختی باردار شدیم از هر علامتی نگ ...

نگران نباش حاملگی و هزار درد عجیب من خودم الان دنده هام شدید درد میکنه خلاصه همه چی میاد سراغت نترس 

عاره عزيزم ببينيم چي پيش مياد الان مجدد تكرار كردم رو١٢ انتقال(٢٠٥) روز١٤ انتقال( ١٤ روز كامل ميشه ...

عزیزممممم، خوب رشد کرده که، یک هفته بعد آمپول رفتی آزمایش دادی خب معلومه هنوز اثر آمپول بوده، اگه کامل دو برابر نشده برای اینه که اثر آمپول داره کم میشه، حالا شنبه بری میبینی خیلی بیشتر اومده بالا، اتفاقا به نظر من که اگه اثر آمپول رو کم کنیم کامل دو برابر هم شده، نگران نباش 🌹⁦❤️⁩

منم روز ۱۳ انتقال از فردای انتقالم که حساب کنی البته، بتام ۲۷۱ بود.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عاره عزيزم ببينيم چي پيش مياد الان مجدد تكرار كردم رو١٢ انتقال(٢٠٥) روز١٤ انتقال( ١٤ روز كامل ميشه ...

به نظرم حداقل ۲۰ تا بابت آمپول کم کن میشه ۱۸۵ که دو برابرش میشه ۳۷۰، پس خوبه دیگه گلم مبااااارکه ان شاالله 🥰🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

معجزه جون باید بالای پنجاه درصد عدد اولیه اضافه شه که برای شما اضافه شده ...من روز چهارده ۵۹۰ بود..روز نوزدهم یعنی پنج روز بعد تازه شده بود ۱۹۷۰...در صورتی که فکر میکردم باید ۳۰۰۰ بشه .مردم و زنده شدم..تب کردم .چون مقایسه میکردم با انتقال تابستونم که بتا روز ۱۴ شده بود ۱۵۰۰.. وقتی بردم نشون دکتر دادم گفت رشدش خوب بوده..مهم اینه که بالا بره..شما هم نگران نباش ..بنظرم خیلی خوب رشد کرده

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝