2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست
مرسی بلامیسر راستی،امروز ساعت ۷ غروب زدم اما به خاطر کارم از فردا ساعت۸ صبح بزنم اشکال نداره،چرا قیم ...

عزیزم ساعتی که دکترت گفته بزن حتما، به من گفته بود ساعت ۶ تا ۸ غروب برنم، ساعتش خیلی مهمه چون قراره پانکچر بشی همون ساعت بزن 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شما تازه دارو گرفتین قیمتش همینقدر بود دوتا ۸۶۰ تومن درسته یااشتباه کردن

نه من شهریور پارسال گرفتم، والا اصلا یادم نیست چند گرفتم ولی فکر کنم همون حدودا بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جان قربونت منم ازت سوال کنم شما چرا میخوای هیدروکسی بخوری؟راستی پردنیزولون چند روزه دارم میخورم ...

عزیزم ببخشید دخالت میکنم، ویتامینها رو بجز ویتامین دی فقط تا روز انتقال بخور بعدش دیگه فقط ویتامین دی و فولیک اسید رو ادامه بده، ان شاالله که حتماااا مثبت میشی عزیز دلم 🤗🌹

خيلي زوده عزيزم ان شالله شما و هديه جون و ليلي جون هفته ديگه با يبتاي عالي مياين

مرسی مهربونم ❤️🥰

ایشالله به حق البنین همه با حال خوب بیایم تاپیک بارداری بزنیم🙏🤲

خدایا میشه بیام تاپیک مثبت ‌شدن ازمایشمو بزنم 😔خسته ‌شدم بعد 3بار انتقال منفی این دفعه مثبت شه 🙏🤲
سارا جان ببین دیگ به هر دری میزنم این بار جواب بده بنظرت به دکتر بگم به منم بده شاید اثر مثبت بزاره؟ ...

بیچاره چیه جونم ما همه مثله همیم داریم همه تلاشمون رو میکنیم که جواب بگیریم عزیزی شما. بهش بگو شاید داد. من که دکترمم قبول نکنه خودم میگیرم میخورم 😊

البته همین پردنیزولون کافیه نگران نباش دیگه خیلی محکم کاری بشه چیزای دیگه هم میدن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها این جا کسی بوده با جنین اهدایی باردارشده باشه؟! من ۶بارباجنین های خودم منفی شدم  ...

سلام خانومی

ما قراره اقدام کنیم

تو تاپیک امید زندگی ۲

و همچنین ۱

اکثریت با اهدایی بچه دار شدن میتونی اونجا صداشون بزنی بیان جواب بدن

بیچاره چیه جونم ما همه مثله همیم داریم همه تلاشمون رو میکنیم که جواب بگیریم عزیزی شما. بهش بگو شاید ...

ان شاالله که سری بعدی حتما جنینتون میمونه و مشکلی براتون پیش نمیاد 😍😍😍😍😍 صرفا خواهرانه میگم بدون تجویز دکتر دارویی مصرف نکنین چون هر کدوم از این داروها به موازات اثرات مفید میتونن مضراتی هم داشته باشن .درسته که داروهایی که میخورین مدت زمان زیادی نیست و توی ۹ ماه حاملگی هست ولی بازم ممکنه خدایی نکرده مصرف خوسرانه اش مشکلاتی ایجاد کنه .خود من به خاطر بیماری که دارم حدودا دوسال و خورده ای هست هیدروکسی کروکین مصرف میکنم و چون یکی از عوارضش رسوب تو چشم و مشکل بینایی هست من سالانه چک اپ چشم میشم و نامه برای ادامه مصرف میبرم برای پزشکم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شما تازه دارو گرفتین قیمتش همینقدر بود دوتا ۸۶۰ تومن درسته یااشتباه کردن

من برای همسرم دو هفته پیش یه سینال اف قلمی با سلنیوم و الکارنتین شد ۵۴۰ هزار تومن .ولی کلا همه چیز گرون شده خیلی هم زیاد دارویی که من چند ماه پیش برای پانکچرم زدم دو تومن الان شده ۸ و خورده ای .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قیمت قرص فرتیل اید چقدر ؟ بمن ۱۹۵۰ دادن ۱۳۷۰motility bost

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم گرون دادن بهتون .از کجا گرفتین؟سایت داروکالا رو الان براتون چک کردم داره حدودا ۱۱۸۰ زده 

سلام عزیز دلم ن انتقال ندادم هم عفونت شدید دارم هم کیست های سینه م اذیت می‌کنه بخودم استراحت دادم فع ...

فدات شم عزیز دلم

ایشالله ک خداوند برای همه خیر بخواد و اینک ب بنده هاش کمک کنه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...