2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
خیلی ممنونم خانومی. اینجوری منم قوت قلب میگیرم که انشالله بعدی برام بمونه. جنیناتون بلاست بودن؟  ...

حتما به لطف خدا بعدی برات می مونه..من بعد سقطم خیلی روحیه داشتم..خوشحال بودم که حداقل باردار شدم..همیشه پیش خودم میگفتم اگر یه بار شده پس حتما دفعه بعدم میشه و شد خدا رو شکر...نه بلاست نبود چهار روزه بودن.آنوکسا رو از روز انتقال شروع کردم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما به لطف خدا بعدی برات می مونه..من بعد سقطم خیلی روحیه داشتم..خوشحال بودم که حداقل باردار شدم..هم ...

الهی آمین انشالله که خدا خودش کمکم کنه راضیم به رضاش.

انشالله که صحیح و سلامت نی نیتو بغل بگیری. مرسی گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام من از امروز داروی سینال گرفتم میزنم ۴۶ واحد در روز. باید هربار هواگیری کرد بچه هایی ک میزنین را ...

عزیزم هر دفعه قبل تزریق اول تنظیم کن روی یک واحد بعد فشار بده اگر قطره اومد ازش بعد تنظیم کن روی ۴۶ واحد و تزریق کن، اگر نیومد دوباره روی یک واحد بذار تا قطره بیاد ازش بعد تزریق کن. ان شاالله به سلامتی عزیزم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم هر دفعه قبل تزریق اول تنظیم کن روی یک واحد بعد فشار بده اگر قطره اومد ازش بعد تنظیم کن روی ۴۶ ...

مرسی بلامیسر راستی،امروز ساعت ۷ غروب زدم اما به خاطر کارم از فردا ساعت۸ صبح بزنم اشکال نداره،چرا قیمتش اینقد گرون بود شد ۸۵۰ تومن دوتا پیورگان

انشالله عزیزم.به امید خدا انتقالتون مثبت میشه. میتونم اوابوست و اینوفولیک هردو درو با هم بخورم از کی ...

خواهش میکنم راحت باش اگه پلی کیستیکی حتما دوتاشو بخور والله منم روزی دوتا اوابوست یه ساشه پودر اینوفولیکم میخ‌وردم پیاده روی خیییلی برات خوبه زخیره ی من ۶.۹بود از ۴۰ روز قبل انتقال بخوری خوبه

عزیزم هر دفعه قبل تزریق اول تنظیم کن روی یک واحد بعد فشار بده اگر قطره اومد ازش بعد تنظیم کن روی ۴۶ ...

شما تازه دارو گرفتین قیمتش همینقدر بود دوتا ۸۶۰ تومن درسته یااشتباه کردن

خیلی ممنونم خانومی. اینجوری منم قوت قلب میگیرم که انشالله بعدی برام بمونه. جنیناتون بلاست بودن؟  ...

سارا جان قربونت منم ازت سوال کنم شما چرا میخوای هیدروکسی بخوری؟راستی پردنیزولون چند روزه دارم میخورم ملاتونین هم سرخود میخورم ویتامین ها رو هم خودم میخورم(امگا و ای و سی و کیوتن و ال آرژنینی)دکتر بهم فقط کوالی فول و آسپرین داده

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سارا جان قربونت منم ازت سوال کنم شما چرا میخوای هیدروکسی بخوری؟راستی پردنیزولون چند روزه دارم میخورم ...

به سلامتی عزیزم خوب کاری کردی بخور. ملاتونین که خوبه برای تنظیم خوابته بخور عالیه. ویتامینا رو هم کار درستی کردی. من چون سقط داشتم عزیزم هیدروکسی هم بهم میده که دیگه همه کارا رو کرده باشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به سلامتی عزیزم خوب کاری کردی بخور. ملاتونین که خوبه برای تنظیم خوابته بخور عالیه. ویتامینا رو هم کا ...

سارا جان ببین دیگ به هر دری میزنم این بار جواب بده بنظرت به دکتر بگم به منم بده شاید اثر مثبت بزاره؟ببخش دیگ هی سوال میپرسم از بیچاره ای هستش

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم