2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ان شاالله تخمکهای زیاد و با کیفیتی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍

قربونت عزیزم. ممنونم❤️

ان شاالله با دعاهای شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم، درد نیست همش حس میکنم یچیزی روی دهانه رحممه که هر لحظه ممکنه بیفته بیرون!

عزیزم ان شاالله چیزی نباشه استراحت کن ان شاالله حل بشه.

کاش بشه با دکترتم ی حرفی بزنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شاالله چیزی نباشه استراحت کن ان شاالله حل بشه. کاش بشه با دکترتم ی حرفی بزنی

ممنون عزیزم، بهش پیام دادم خدا کنه زودتر جواب بده، الان از بعد غروب دراز کشیدم یکم بهتر شدم، انگار رفته داخل رحمم هرچی که هست 😐 قشنگ انگار مثلا یه تیکه لخته بزرگ یا مثلا ساک بارداری روی دهانه رحممه و میخواد بیفته بیرون ! ان شاالله که خیره، خدا تمام جنین ها و مادران رو حفظ کنه مخصوصا آی وی اف ها که خیلی شرایط خاص و متفاوتیه 🙏🙏🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم، بهش پیام دادم خدا کنه زودتر جواب بده، الان از بعد غروب دراز کشیدم یکم بهتر شدم، انگار ر ...

برات ایت الکرسی خوندم این ۸ ماه رو به خیر و خوشی بگذرونی و نی نیت رو با دل خوش بغل بگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
برات ایت الکرسی خوندم این ۸ ماه رو به خیر و خوشی بگذرونی و نی نیت رو با دل خوش بغل بگیری 

خیلیییی لطف کردی عزیز دلممم، ان شاالله بزودی با جواب مثبت خوشحالمون کنی گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خيلي ممنونم عزيزززم ان شالله اين انتقال شما ختم بشه به يبارداري فوق العاده راحت با بچه هاي سالم و ص ...

ممنونم که دعام کردی😘😘😘

الهی آمین عزیزم❤

در مورد هویج الان یادم اومد چون ویتامین آ داره میگن نباید بعد انتقال مصرف بشه. البته مثه بقیه چیزا زیاده رویش خوب نیست اگر متعادل استفاده کنیم اوکی هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سارا جان شما مشکل ایمنی داشتین پردنیزولون مصرف میکنین ؟

نه عزیزم مشکلی نداشتم کلا از قبل پانکچرم دکترم گفت باید استفاده کنم گفت چون کیست آندومتریوز دارم لازممه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
هنوز ک نرفتی انتقال بدی مطبای دور و اطرافت رو برو بپرس تزریق در منزل هم دارید قیمتتون چقدره کلینیک ه ...

این خانمم که من گفتم مطب بود یکی دیگه هم زنگ زدم آقا بود گفت نمیام برای خانم 

من خودم الان هر جا میرم دنبال تزریفاتی ام نزدیک خونمون بعد از همشون هم شماره تلفن گرفتم بازم ببین جایی نمیبینی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دخترا خوبین خوشین.حال وروزگارتون خوبه. یه سوال.بنظرتون من ماه آینده ان شاءالله  انتقال دار ...

ب نظرم نزن عزیزم کرونا ک خیلی کم شده عوارض واکسن هم کم نیس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

ببین عزیزم سعی کن به همسرت یاد بدی بزنه.همسرمن از کلیپ یاد گرفت.چون بعضی وقتا میبینی طرف دیر و زود میاد یا نمیاد یا مهمون میاد  برات میشه استرس.سخت نیست.از آپارات نگاه کن

ممنون عزیزم، بهش پیام دادم خدا کنه زودتر جواب بده، الان از بعد غروب دراز کشیدم یکم بهتر شدم، انگار ر ...

اااای جان دلم. ان شاالله زودی جواب بده خیالت راحت بشه. حتما ب ما هم خبر بده. آیه الکرسی میخونم برات💋💕

عزیزم برامن آسپرینمو از یه هفته قبل گفت دیگه نخورم انوکسامم گفت یه روز قبل زایمان نزنم باز از اونطرف ...

برا منو خیلی زود قطع کرده ممکنه خطرناک باشه ؟؟؟ دوهفته و ۳،۴ روز قبل زایمانم میشه استرس گرفتم زود قطع شه خطرناک نیست؟!

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
هیدروکسی ۲۰۰ میخوردی؟ چه ساعتی پردنیزولون و هیدروکسی رو میخوردی عزیزم؟ ببخشید حلال کن زیار سوال میپر ...

هیدروکسی ۴۰۰ میخوردم 

پردنی رو بعد صبحانه هیدروکسی بعد شام 

اره عزیزم کلسیم رو از شروع پردنی و هیدروکسی شروع کردم به خوردن 

نه عزیزم این‌حرفا چیه خوشحال میشم کمکی از دستم بربیاد انجام بدم‌

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦