2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ببین نگران نباش اصلا مهم باردار شدنه هستش لصه این چیزاشو نخور من خودم سری پیش عین ۱۳ روز استراحت مطل ...

خيلي ممنونم عزيزم😍😍😍

عاره اول تصميم گرفتم كلا مستقل بشم ولي خيلي ترسوام الان باز نظرم اينه يخواهر مجرد دارم اون بياد پيشم درحد دستشويي بردن و كاراي پسرم يكم انجام بده ولي خودمم بايد كمكش باشم چون اصلا كاري نيست يجارو بزنه دوروز كمر درد داره😁🤣ولي خوب مامانم باشه همه كارام باهاشه ولي نميخام مثل اونسري٩ ماه تمام از زندگي بندازمش انقدم موذبه خونمون، حالا خدايي شوهرم با اخلاقه هااا ولي كلاا موذبه

خونه هامونم نزديك نزديك نيست بگي بيان سر بزنن تو ترافيك همت اسير ميشن، اونسري٩ ماهرو ٩٠ درصدشو اونجا بودم  ولي اينسري كار همسرم خيلي دورتر ميشه خونه خودم ميمونم ان شالله به اميدخداااا همه مادران باردار راحت و بسلامت طي كنن اين٩ ماه رو🤲💋

مامانا دکترای شما چند هفته آسپیرین و آنوکساتونو قطع کردن؟؟؟؟؟؟؟؟  من دکترم ۳۵ هفته ۰ روز آسپیر ...

من اسپرين رو يادم نمياد شايد يهفته شايد دوهفته ولي انوكسااا رو برام تا سه روز قبل زايمان داشتم ٣٩ هفته و سه روزم سزارين كرد يعني منو دق دادا😁

البته بعد سزارين خونريزي شديد داشتم ده زايمان كردم تا٥ منو بخش نبردن خس ميكنم بخاطر همينا بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم که دعام کردی😘😘😘 الهی آمین عزیزم❤ در مورد هویج الان یادم اومد چون ویتامین آ داره میگن نبا ...

فدات بشم ان شالله باخبراي عالي بياين🤲❤️

عاره خيلي دليل علمي ندارن هيچ كدوم از كارايي كه كردم فقط با توجه به تجربه بقيه انجام دادمشون

ممنون عزیزم ان شاالله حاجت روا بشی 🙏🌹

سلام سحر جان خوبي؟؟'

بهتر شدي نسبت به ديشب؟

ان شالله هيچي نيست براخودت و تو دليت ايه الكرسي خوندم

بعضي نشانه هاا طبيعي و علايم بارداريه ولي خوب ادم استرسي ميشه

من اونسري  دوماه اول تايم پريودام درد داشتم شديد

قبل ان تي و يكمم بعدش كلا زير دلم درد ميگرفت شايد طبيعيم بود ولي چون اي وي افيم ادم با هرچي نگران ميشه

شما بعد مثبت شدن امپولتوو قطع نكرد؟ بخدا بخاطر خودت ميگم پسرم خيلي اذيت كرد و ميكنه ،ميدونم استرسا ...

نه قطع نکرده آنوکسارو هر روز دارم با استرادیول  وآسپرین ودوفاستون وروو فولیک وپردنیزولون

تا دیروزم لک بینیم قطع شده بود از دیشب باز شروع شده با اینکه استراحتم 

توام دفعه قبل داشتی؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عاره ميزنه گاهي گاهيم انگار هيچي نيست هميشه نيس گاهي سمت راستم ميزنه گاهي سمت چپم

آره مال منم اینجوریه 

فقط لک بینیم نگرانم میکنه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
نه قطع نکرده آنوکسارو هر روز دارم با استرادیول  وآسپرین ودوفاستون وروو فولیک وپردنیزولون تا دی ...

عاره تا انو مالي داشتم هربار ميرفتم دستشويي ميديدم حالم خيلي خراب ميشد

ولي وقتي الان ميگن خيلي شايعس بين خانماي اي وي اف ميگم من چقد الكي خودمووو دق دادم

منم كلا استراحت مطلق بودم ولي بازم داشتم ان شالله به زودي زود قطع ميشه خيالت عميقاااااا راحت ميشه به اميد خدا

ممنون عزیزم، بهش پیام دادم خدا کنه زودتر جواب بده، الان از بعد غروب دراز کشیدم یکم بهتر شدم، انگار ر ...

الهی آمین عزیزم انشالله که چیزی نباشه به حق علی اصغر

منم از دیروز باز لک بینیم شروع شده به کسیم نمیتونم بگم دارم خودمو میخورم

سلام سحر جان خوبي؟؟' بهتر شدي نسبت به ديشب؟ ان شالله هيچي نيست براخودت و تو دليت ايه الكرسي خوندم ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟

دکترم جواب داد گفت نگران نباش اگر درد شدید یا خونریزی داشتی بیا مطب.

الان یکم بهترم خدا رو شکر ، انگاری دراز میکشم بهتر میشم. آره واقعا بخاطر آی وی اف استرسمون خیلی بیشتره ، خدا خودش به همه کمک کنه این دوران رو سلامت پشت سر بگذاریم 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی آمین عزیزم انشالله که چیزی نباشه به حق علی اصغر منم از دیروز باز لک بینیم شروع شده به کسیم نمی ...

نگران نباش عزیزم، منم هی قطع و وصل میشه لکه بینیم ولی از وقتی آنوکسا رو قطع کردم خیلییییی کم شده و همینجوری داری کمرنگتر میشه شکر خدا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اگر هم اینطور باشه چاره داره عزیزم...من خودم سیکل قبل از آخرین پانکچرم کلی دارو مصرف کردم برا پانکچر ...

چرا ازشما از استرادیول گرفتن؟من ۳بار پانکچر شدم با دوتادکتر ومرکز مختلف اصلا قبل پانکچر هیچ ازمایشی نخواستن فقط تست کرونا.یسری ازمایشای قبل بارداری هم‌که قبل شروع سیکل دادم

یا رب العالمین
عاره تا انو مالي داشتم هربار ميرفتم دستشويي ميديدم حالم خيلي خراب ميشد ولي وقتي الان ميگن خيلي شايع ...

انشالله که قطع بشه بخاطر اون هر یه ربع میرم دستشویی ببینم بازم هس بعد نزدیکای زمان شیافم هس بعد اون کمتر میشه بعد ببخشیدا فقط رودستماله خیلی کمه ولی با این حال خیلی استرس آوره

من کلا آمپول پروژسترون نداشتم از اول همون دوتا شیاف بود از ۵روز قبل انتقالم بعد اون روز بخاطر لک بینیم زنگ زدم یکیشم اضافه کرد

شماهم دوفاستون دارین؟

بعد امروز رفتین واسه آزمایش؟ 

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ دکترم جواب داد گفت نگران نباش اگر درد شدید یا خونریزی داشتی بیا م ...

آره عزیزم خدا باید به ما آی وی افیا توجه بیشتری بکنه بخدا ما خيلي اذیت میکشیم همسرم میگه باید بهشت مامانای معمولی با مامانی آی وی افی خيلي فرق داشته باشه میگه شماها واقعا از جونتون و عمرتون میذارین