2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
نگران نباش عزیزم، منم هی قطع و وصل میشه لکه بینیم ولی از وقتی آنوکسا رو قطع کردم خیلییییی کم شده و ه ...

نه من هم آنوکسا رو دارم هم آسپرین رو

هفته بعدم بگذره برم ببینم چی میگه خدا خودش کمکمون کنه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
آره عزیزم خدا باید به ما آی وی افیا توجه بیشتری بکنه بخدا ما خيلي اذیت میکشیم همسرم میگه باید بهشت م ...

عزیزمممم، درست میگی مادر شدن کلا خیلی سختی داره خیلی ها هستن طبیعی هم که باردار میشن بازم خیلیییی سختی میکشن، من دفعه قبل از هفته ۲۰ که خونریزی افتادم بیمارستان بستری بودم و درررررد کشیدم تا هفته ۲۸، انقدرررر خونریزیم شدید بود ۲ واحد خون بهم تزریق کردن، انقدرررر درد کشیده بودم که نای حرف زدن نداشتم، بعد پارگی کیسه آب هم عفونت شدید گرفتم و عفونت وارد خونم شد و ....

کلا آدم نمیدونه چی قراره پیش بیاد، من همیشه میگم اگر مسیری سختی داره خدا کنه اولش باشه بعد دیگه راحتی باشه، ان شاالله مسیر ما فقط اولش سختی باشه و طبق وعده خود خدا بعدش آسونی و سلامتی و شادی بیاد برامووووون 🥰🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من هم آنوکسا رو دارم هم آسپرین رو هفته بعدم بگذره برم ببینم چی میگه خدا خودش کمکمون کنه

من آسپرین رو می‌خوردم که قشنگ خون روشن و قطره قطره میومد ازم، قطع کردم یکم کم شد و فقط روی دستمال میومد اما بازم خون روشن قاطیش بود. آنوکسا رو که قطع کردم دیگه خدا رو شکر خیلیییی کم شد.

شما با وجودیکه آسپرین و آنوکسا داری این یه ذره لکه بینی اصلا نگران کننده نیست عزیزم.

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ دکترم جواب داد گفت نگران نباش اگر درد شدید یا خونریزی داشتی بیا م ...

شكر خدا خوبم رفتن از مايش دادم اومدم دلشوره دارم😑

خوب خداروشكر ان شالله كه بهترم ميشي و نگرانيت كامل رفع ميشه

الهي امين🙌💋

انشالله که قطع بشه بخاطر اون هر یه ربع میرم دستشویی ببینم بازم هس بعد نزدیکای زمان شیافم هس بعد اون ...

نه نرو هر يرب كه من همون تايمايي دستشويي ميديم حالم بد ميشد چك نكن خودتووووو مابينش فقط استرسشوو تشديد ميكنه اها ممنونم نه من دوفاستون ندارم عاره ازمايش دادم 

شكر خدا خوبم رفتن از مايش دادم اومدم دلشوره دارم😑 خوب خداروشكر ان شالله كه بهترم ميشي و نگرانيت كا ...

عزیزمممم نگران نباش دفعه قبل که بتات خوب بود شکر خدا الان اگه دو برابر نشده بود نگران نشیا چون ممکنه اثر آمپول رو به کاهش باشه، مهم اینه که خیلی کم نشده باشه که حتما نشده توکل بر خدا 🙏🙏🙏

عزیزمممم، درست میگی مادر شدن کلا خیلی سختی داره خیلی ها هستن طبیعی هم که باردار میشن بازم خیلیییی سخ ...

آره بخدا واقعا خیلی سختی میکشیم اون همه داروهای هورمونی استفاده می‌کنیم نمیدونیم که بعد چی قراره سر بدنمون بیاد بعدشم که الان استرس شده که وجودمون 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزمممم نگران نباش دفعه قبل که بتات خوب بود شکر خدا الان اگه دو برابر نشده بود نگران نشیا چون ممکنه ...

عاره ان شالله كه خيره

بقول شمااا اولش سختي باشه خيلي بهتر از وسطاش يا اخراشه

ديگه توكل بخدا هرچي خير و مصلحتمون ان شالله پيش بياد☺️🤲😘اهاا ممنونم عزيزم خوب شد گفتي😘

من آسپرین رو می‌خوردم که قشنگ خون روشن و قطره قطره میومد ازم، قطع کردم یکم کم شد و فقط روی دستمال می ...

نمیدونم که از چیه آخه اونم نزدیکای زمان شیافم که میشه شروع میشه خودمم استراحتما کامل فقط دستشویی میرمو میام میگم این دوهفته رو هم مراعات کنم ببینم چی میشه

نه نرو هر يرب كه من همون تايمايي دستشويي ميديم حالم بد ميشد چك نكن خودتووووو مابينش فقط استرسشوو تشد ...

انشالله که بازم خوشحالمون میکنی مهربونم

آره بخدا واقعا خیلی سختی میکشیم اون همه داروهای هورمونی استفاده می‌کنیم نمیدونیم که بعد چی قراره سر ...

بسپر دست خود خدا گلم، می‌دونم واقعا استرس داره من خودمم همینم ولی تهههههه دلم توی تمام نگرانیهام میگم خدایا کاری که از دستم بر نمیاد ، چیزیه که کنترلش از توان من خارجه پس خودت حواست به من و این جنین که قراره روحت رو بهش بدمی باشه، از مادر مهربانتری منم که کسی پیشم نیست پس می‌دونم بهتر از مادرم ازمون مراقبت می‌کنی و ختم بخیرش میکنی، خدایا از همممممه چیز بهترینش رو برامون رقم بزن 🙏🌹

⁦❤️⁩الا بذکر الله تطمئن القلوب ⁦❤️⁩

عاره ان شالله كه خيره بقول شمااا اولش سختي باشه خيلي بهتر از وسطاش يا اخراشه ديگه توكل بخدا هرچي خ ...

ان شاالله برای هممون خیر پیش بیاد گلم 🙏🌹

نمیدونم که از چیه آخه اونم نزدیکای زمان شیافم که میشه شروع میشه خودمم استراحتما کامل فقط دستشویی میر ...

کار خوبی می‌کنی عزیزم اینطوری دلت آرومتره، ولی هر یه ربع هم نرو سرویس هی واژنت باز میشه اینطوری، فقط وقتی نیاز بود برو، نگران اون یذره لکه بینی هم نباش، خواهر شوهر من سر بچه اولش با اینکه طبیعی هم بود ولی تا ۳ هفته لکه بینی داشت با اینکه شیاف هم میذاشت، ما که آی وی اف هستیم و آسپرین و آنوکسا هم که داری، پس اصلاااااااا نگران نباش، فقط اگر خدای نکرده درد شدیییید یا خونریزی افتادی برو پیش دکترت.

بسپر دست خود خدا گلم، می‌دونم واقعا استرس داره من خودمم همینم ولی تهههههه دلم توی تمام نگرانیهام میگ ...

الهی آمین عزیزم انشالله خدادخودش کمکمون باشه

کار خوبی می‌کنی عزیزم اینطوری دلت آرومتره، ولی هر یه ربع هم نرو سرویس هی واژنت باز میشه اینطوری، فقط ...

این استرس واقعا کشنده اس 

نه درد که ندارم اونروزم دکترم گف اگه خونریزیت قطع نشد و بیشتر شد بیا ببینمت