2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام دخترا خوبین خوشین.حال وروزگارتون خوبه. یه سوال.بنظرتون من ماه آینده ان شاءالله  انتقال دار ...

سلام ان شالله به خیر و خوشی برات باشه . دکتر مشایخی میگفت نزنین . میگفت دو ماه بعدواکسن باید انتقال بدین.  فرتیل رو تا انتقال می تونی بخوری

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم. شکر خدا. در حال خوردن قرص تقویتی قبل وارد شدن ب سیکل پانکچر😉 شما چ خبر عزیزم؟

خدایا شکرت انشاالله که جنین های تپل مدل من هیچی فعلا در حال خودن داروها برای درمان کیستهای سینه م😂😂😂همچنان بدنم شکوفه میزنه عفونت هم گرفتم شدید شیاف و کرم واژینالی تجویز کردن توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم همه ميدونن🤦‍♀️😂 امروز روز ٦ انتقالمه بيبي زدم منفي بود بنظرتون منفيه يني؟🥺 حتي هاله كوچولو ...

ببین خیلی زود زدی الان نشون‌نمیده من خودم صبح روز ۹ زدم با اینکه دوقلو بود هاله خیلی کمرنگ داشت اگه یه دونه باشه که اصلا نشون نمیده الان به نظرم زوده خیلی 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دخترا خوبین خوشین.حال وروزگارتون خوبه. یه سوال.بنظرتون من ماه آینده ان شاءالله  انتقال دار ...

سلام.من دوز دوم واکسن کرونا رو آبان ماه زدم..آخرای دی هم انتقال دادم..دو ماه فاصله انداختم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
والا من همه چی برده بودم ولی خوب بیمارستان خودش همه چی داد و استفاده نشد چیزایی که بردم فقط موقع برگ ...

مرسی عزیزم اره از دوستمم پرسیدم گفت بیمارستانای خصوصی خودشون همه چی میدن حالا باز محض احتیاط یه زنگ بزنم بپرسم گفتم شاید چیز خاصی لازم باشه 😊مرسی از راهنماییات عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ببین خیلی زود زدی الان نشون‌نمیده من خودم صبح روز ۹ زدم با اینکه دوقلو بود هاله خیلی کمرنگ داشت اگه ...

مرسي از دلگرميت عزيزم اخه بودن كسايي كه با يدونه جنين هاله داشته روز ٥-٦

حالا توكل به خدا چند روز ديگه باز ميزنم

ايشالا كه بسلامتي زايمان كني و گل دخترتو صحيح و سالم بغل كني😍

خوبي عزيزم شما بعد١٤ روز ديگه مستقل شدين؟؟ خودتون كاراتونو كردين من اينسري خيلي موذبم كاش كسايي كه خ ...

ببین نگران نباش اصلا مهم باردار شدنه هستش لصه این چیزاشو نخور من خودم سری پیش عین ۱۳ روز استراحت مطلق بودم فقط برا سرویس پامیشدم آخرم منفی شد اینسری اما از همون انتقال اومدم خونه مامانم شام خوردم شبم رفتم خونه خودمون دیگه در حد معمول کارامو میکردم فقط فکر کنم تا ۲ روز رفتم نهار و شام خونه مامانم برگشتم شبم خونه خودمون بعدشم مامانم چند روز غذا فرستاد برام بعدش خودم غذا پختم اما غذاهای آسون نه آبکش و اینا مثلا کباب فیله مرغ و برنج میذارم من همیشه توو پلوپز کلا کار و اینای سنگین نکردم لباسم نشستم دولا راستم نشدم نهایتش این بود دیگه یکم ظرفارو چیدم توو ماشیناونم همیشه نه. کلا سعی کردم خیلی رعایت کنم چون همه هم میدونستن خیلی مرقبم بودن میرفتم خونشون میموندم.ببین چون شما بچه داری یکم خوب شاید سختتر باشه من مسئولیتی نداشتم خواهرمو مامانمو همسرمم کمک بودن دیگه چند سری هم کارگر اومد الانم همینجور کارگر‌ میاد راحتتره خیلی از اول باید روتین میگفتم کارگر بیاد  من جات باشم کارگر میگیرم همون هفته ایی ۱ بار یا ۱۰ روز یه بار بیاد که کمکت باشه اذیت نشی و خسته نشی چون من خودم دکترم اصلا با استراحت مطلق و اینا موافق نبود اما همشم میگفت خودتو خسته نکن اصلا ! شما چون بچه داری و میگی همسرتم کمک نیست حتما کمک میخوای مگر بری خونه مادرت یا کسی بمونی! کلا نگران نباش چشم رووهم بذاری میگذره کار همیشه هست

مرسي از دلگرميت عزيزم اخه بودن كسايي كه با يدونه جنين هاله داشته روز ٥-٦ حالا توكل به خدا چند روز د ...

ممنونم عزیزم ❤️❤️❤️❤️ایشالا به زودیه زود دلت شاد میشه نگران نباش عزیزم❤️❤️😍❤️🤲🏻

مامانا دکترای شما چند هفته آسپیرین و آنوکساتونو قطع کردن؟؟؟؟؟؟؟؟ 

من دکترم ۳۵ هفته ۰ روز آسپیرینمو قطع کرد گفت ۳۶ هفته و ۰ روزم آنوکسا !

زود قطع نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه اینجا تا قبل زایمان چند نفر آنوکسارو داشتن 

تا ببینم چی میشه خودش نیگه برات بزنم من میترسم میگم مگه من موش آزمایشگاهی توام،اگه مجبور باشم باید ه ...

عزیزم ب اون خانمه بگید بیاد البته من از هرکی ک تهران پرسیدم ۲۰گفتن نهایت بشه پنجاه تازه فک کنم شوهرتون ببره یا بیاره کمتر بشه  هر کس ک اومد بگو ب همسرت یاد بده بهت بزنه کاری نداره یا یه سری هم پیش زنه بزنه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
تا ببینم چی میشه خودش نیگه برات بزنم من میترسم میگم مگه من موش آزمایشگاهی توام،اگه مجبور باشم باید ه ...

هنوز ک نرفتی انتقال بدی مطبای دور و اطرافت رو برو بپرس تزریق در منزل هم دارید قیمتتون چقدره کلینیک ها معمولا گرون تر میگیرن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️