2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

ااااا جااانم خیییلی مبارکه خیلی خوشحال شدم خدا حفظش کنه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

سلام عزیزم تجربه ایی ندارم ان شاء الله بارداری و تا روز 14 عدد بتا بره بالاتر 

خدایا به امید تو....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا خیلی وقته دارم ولی چون بدونِ دردِ دکتر میگه طبیعیه رحم داره خودشو برا زایمان آماده میکنه اگه با ...

اهان فهمیدم .....اخه میگن تو یک ساعت نباید بیشتر از ۶ بلر بلشه.....برا شما کمتر ازاینه تو ی ساعت؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مبارک باشه عزیزم خدا رو شکر. آمپول اینقد نمیبره بالا

سلام خوبين واقعااا؟؟ من تا امپول  نزدم

جرات ندارم به مركزم زنگ بزنم چون زود رفتم موعدم چهارشنبه بود،

ان شالله خداااااا هيچ زن و مردي و تو حسرت پدر و مادرشدن نذااااره

ان شاللله همه دامنشوووون با بچه سالم و صالح سبز بشه

همه كسايي كه تو پروسه انتقالن بعد ١٤ روز خدااا دلشونو شاد كنه و ٩ ماه فسقلياشون محكم بچسبن به دل مامانشووون

وعاقبت بخيريشونو ببين بحق امام زمان🌹

سر پسرم روز ١٤ازمايش ٤٥٦ بود جنين دوروزه اين روز١٣ ازمايش جنين ٤ روزه با امپولhcg كه يكشنبه زدم

پس احتمال زیاد اینم پسره 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام خوبين واقعااا؟؟ من تا امپول  نزدم جرات ندارم به مركزم زنگ بزنم چون زود رفتم موعدم چهارشنب ...

سلام عزیزم آره واقعا درسته خوشحال باش. آخه ۸ روز گذشته از آمپولت. انشالله دو روز دیگه تکرار کن روند رشدش رو ببین که خیالتم راحت بشه.

الهی آمین ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ااااا جااانم خیییلی مبارکه خیلی خوشحال شدم خدا حفظش کنه

فدات بشم خيلي ممنونم ان شالله قسمت همه منتظراي عزيزم بشه به زوووووودي زود

باردارا هم بارداري بدون استرس و راحتي رو بگذرونن وبچشنو صحيح و سالم و بخوشي بغل بگيرن🥰

خدا حفظشون کنه به سلامتی دنیا بیان.من کلی چیز از اون تاپیکتون یاد گرفتم.

الهی قربونت برم عزیز دلم .....من از شماهانهربونی و خوبی  باد میگیرم گلم ...تاپیک هم که مال خودتونه .....منم ی وسیله بودم ......فدات بشم خدا برای کاراش یکی رو وسیله میکنه .......خواهر جونم الان در چه مرحله ای عستی؟.

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات بشم خيلي ممنونم ان شالله قسمت همه منتظراي عزيزم بشه به زوووووودي زود باردارا هم بارداري ب ...

انشالله خدا همه منتظران خوشحال کنه خدا تو دلیای مارو هم حفظ کنه

علائمی هم داری؟

سلام عزیزم ...من هفته ۳۰ عستم ......دوقلو باردارم ....به هاطر همین دکتر هفته پیش بهم امپول بتا داد.. ...

سلام عزیزم

وااای چه خوب بسلامتی😍انشالله بخوشی و سلامتی بغلشون کنی❤❤❤

والا چیزی که من تو این چندسال از دکترم و بقیه شنیدم اینه که تا وقتی این سفت شدن ها و گرفتگی ها همراه با درد نباشه یا اگه هم درد داره دردش خفیف باشه و با فاصله اصلا اشکالی نداره و نشونه زایمان زودرس نیست...اما اگه درد همراش باشه و هی فاصله دردها به هم نزدیکتر بشه یکم باید احتیاط کرد یعنی نیازه که به بیمارستان مراجعه بشه در غیراینصورت جای نگرانی نیست و یه چیز کاملا طبیعیه

شما چون حاملگیت دوقلویی نیاز به احتیاط و توجه بیشتر داری از این به بعد،، اگه دردی چیزی نداری وفقط انقباضه، سونوهای قبلتم خوب بوده خیلی نگران نباش...کاش این موضوع و با دکترت هم مطرح کنی اون بهتر از هرکسی میتونه راهنماییت کنه عزیز جان

انشاالله که چیزی نیست و به سلامت تا حداقل ۳۶ هفته به پیش میری، خیلی مراقب خودت باش❤😍

پس چرا تیکر ابی هس

😅😅جشم فدات شم عوضش میکنم صورتی خوشرنگ میزارم

سلام عزیزم آره واقعا درسته خوشحال باش. آخه ۸ روز گذشته از آمپولت. انشالله دو روز دیگه تکرار کن روند ...

فدات بشم ان شالله براي شماااااا اينسري همه چي عالي پيش ميره و ختم ميشه به فسقلياااااي سالم و صالح  بحق امام زمان😍🤲🥰

انشالله خدا همه منتظران خوشحال کنه خدا تو دلیای مارو هم حفظ کنه علائمی هم داری؟

ان شالله🤲🙌

نه والا سرگيجه دارم بلند ميشم دوروزه البته، چشام سياهي ميره

اونم فك كنم بخاطر امپول پروژستروناس

اره عزیزم بچه ها خودشونو سفت میکنن یا جمع میکنن اینجوری میشه من وقتی مینشستم اینجوری میشدم در حدی که ...

باشه عزیز دلم خیلی ممنون عز راهنماییت...اره ولی دیروز تعداد دفعاتش خیلی زیاد بود ...قبلا هم بود ولی کمتر  ...دیروز پیغام دادم به ماما گفت نفخه عرق نعنا بخور .....خااا امروز که فعلا خوبم .....اگع تا که هفته دیگه وقت دکتر دارم میگم بهم اون قرص رو بده ....