2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
سلام خوبی چطوری از روی ازمایش استرادیول میفهمن تخمک پوچ هست یا با کیفیت؟باید عدد چند باشه؟

سلام قربونت...هرفولیکول بالغ حاوی تخمک بالغ و خوب عدد استرادیولش حدود ۲۰۰ باید باشه...یادمه آخرین پانکچرم که هایپر شده بودم و فرستادنم آز استرادیول بدم عددش ۳۶۰۰ بود که یعنی من حدودا ۱۸ یا ۱۹ تا فولیکولم حاوی تخمک بالغ و خوب بود...و تو پانکچرم ازم ۲۱ تخمک کشیدن

مثلا کسی که ۵ تا فولیکول بالغ داره عدد استرادیولش باید حدودا ۱۰۰۰ باشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ هفته ات مونده به سلامتی خدا کمکمون کنه  ان شالله و این روزار و قسمت همه دوستان بکنه

اره واقعا ۳ هفته مونده خودمم هنوز باورم نمیشه بعضی وقتا میگم نکنه هنوز خواب میبینم 🥲 

ایشالا به سلامتی و دل خوش هممون بغل بگیریمشونو خدا به هرکی نینی میخواد به زودی بده 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یعنی ممکنه دوتایشون برن سمت راست؟پایین اصلا نیست همون بالا.....نزدیک جناق سینه و معده.....شکمم کج می ...

اره عزیزم بچه ها خودشونو سفت میکنن یا جمع میکنن اینجوری میشه من وقتی مینشستم اینجوری میشدم در حدی که نفسم میگرفت تا باز میشد. سعی کن به چپ دراز بکشی. اگر خدایی نکرده کل شکم سفت بشه و بعدش شل بشه انقباض هستش. ولی در کل با دکترت مشورت کن قرص ایزوکسوپرین خیلی خوبه میتونی بخوری من از ۲۳ هفته خوردم تا اخرش روزی سه تا. 

خداياشكرت....❤️ 
حق داری واقعا منم از الان باور کن دلم تنگ شده ولی بیشتر مشتاقم زودتر بیاد تو بغلم تا اینکه تو شکمم ب ...

میفهمم من خوابیدن برام عذاب اور بود از شدت پادرد و تنگی نفس. دیگه تموم شد روزای سخت تری تو راهه خواهر😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
راستی عزیزم وزن دوقلوهات تو هفته ۲۹ یادته ؟مال من ۱۳۵۰ و ۱۱۵۰ بود.....سونوگراف گفت خوبه .....به نظرت ...

نه والله فداتشم یادم نیست چقدر بودن ولی به دنیا اومدن پسرم ۲۱۱۰ بود دخترم ۲/۶۷۰ 

نگران کم وزنی هم اصلا نباش الان ماشالله پسرم از دخترم جلو‌ زده من خیلی بعداز سونوی اخر گریه کردم که وزنشون کمه ولی همش گذشت☹️

خداياشكرت....❤️ 
سلام . من سینه هام فیبروکیستیک هست . قراره بدم آی وی اف . دکترم گفته قبلش باید یه سونو بدم بعد برم . ...

منم فیبرو کیستیک و فیبرو ادنوم داشتم ۲بار ای وی اف شدم یعنی ۲تا پانکچر و ۲تا انتقال  تو بارداری رفتم سونو هیچ تغییری نداشتم حتی کمتر شده بود نگران نباش نی نی دار میشی شیر هم میدی کامل رفع میشه ان شاالله  دکتر من گفت 

سلام صبحتون بخیر من چکاب های قبلی فشارم ۱۰ بود دیروز با اینکه غذای سبک خورده بودم  ۱۲روی ۸ بود الانم با سردرد و گرفتگی شونه هام بیدار شدم یکمم تهوع دارم جای نگرانی هست ؟چی کار باید بکنم ؟حس میکنم فشارم بالا رفته ..ورم اینا ندارم اصلا