2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046700 بازدید | 684538 پست

[QUOTE=237391402]سلام عزیزدلم انشاءالله بدون هیچ مشکلی هفته آینده یکشنبه  برا سزارینم که این ماه آخر هرسری رفتم ...[/QUOTEان شالله به سلامتی منم دیشب دچار انقباض شدید شدم و رفتم گفتن مشکوک به زایمان زود رسم فعلا پرتولون می‌زنم و امپول ریه هم بهم دادن ...منم بریچ ام ان شالله نچرخن این نی نی های پرخرج ما 😁😁😁 سر زایمانت همه رو دعا کن خیلی استرس دارم هرشب کابوس می بینم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خداروشکر دیگ از هفته هات کم مونده اتفاقا تو ذهنم بودی میگفتم چند وقت نیستین .. انشاءالله ...

ممنون عزیزم پیام گاهی تاپیک ولی اینقد شوک بهم وارد شده این مدت گفتنی نیست یه بار گفتن کیسه اب نشتی داره یه بار ضربان قلب پیدا نمیشد یه بار جفت ام پایین بود الانم درد کمر داشتم تا دیروز که شد درد شدید پریود میگن زودتر به دنیا میاد خلاصه نشد برم دکتر و با اعصاب اروم بیام خونه 😁

مامان  دخمل ها دوست داشتین اسم های انتخابی و بگین بهم کمک کنیم من هنوز به نتیجه نرسیدم با همسر ...انتخاب هامون نیلا  ...آنیا ...روشنا ...حلما ...آلا ...ان شالله  قسمت همه منتظرای گروه 

چرا عزیزم؟چند تا تخمک و چند تا جنین پسر داشتی؟وضعیت اسپرم همسرت بهتر شد؟

من کیست آندومتریوز داشتم دکتر دو تا آمپول داد که تا سه ماه از پریودی جلوگیری میکنه  . فعلا پریود نشدم . ۴ تا جنین شد تعیین جنسیت دو روز قبل از انتقال انجام‌میشه . تو چیکار کردی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام خواهر فردا سنودلرم ۱۲ سیکلمه ببینم زخامتم خوب بالا رفته باشه ببینم کی بهم نوبت میده برام دعا کن ...

ایشالله همه چی عالی پیش میره منم ۴شنبه برا شروع میرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
مامان  دخمل ها دوست داشتین اسم های انتخابی و بگین بهم کمک کنیم من هنوز به نتیجه نرسیدم با همسر ...

عزیزم من دنبال اسمیم که کم باشه ازین اسمایی که خیلی یه دفعه زیاد میشه من خوشم نمیاد نیلا به نظرم خیلی قشنگه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من دنبال اسمیم که کم باشه ازین اسمایی که خیلی یه دفعه زیاد میشه من خوشم نمیاد نیلا به نظرم خیل ...

۳ هفته ات مونده به سلامتی خدا کمکمون کنه  ان شالله و این روزار و قسمت همه دوستان بکنه 

مامان  دخمل ها دوست داشتین اسم های انتخابی و بگین بهم کمک کنیم من هنوز به نتیجه نرسیدم با همسر ...

من عاشق اسم نیلا ام...همش خوشگله عزیزم..نامدار باشه انشالله

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام . من سینه هام فیبروکیستیک هست . قراره بدم آی وی اف . دکترم گفته قبلش باید یه سونو بدم بعد برم . آیا آی وی اف برای فیبروکیستیک خطرناکه؟ کسی اینطوری بوده؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
فعلا دارم رو مخش کار میکنم.تا حرفش میاد وسط بی ادب خودشو میزنه به اون راه 😅آره مجبورم سه سری تخمک ک ...

انشالله به سلامتی عزیزم😘 خوش خبر باشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دو تا اسم اولی قشنگ تر از بقیه ست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻