2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
نه نخور . خطرناکه الان برای تو که ماه اخری

عه باشه عزیزم چشم 

دقیقا برعکس فکر میکردم من میگفتم دیگه روزای آخر زیاد مهم نیست مرسی که گفتی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم میشه بگید برای پانکچر چه مکملایی و خوردی؟؟واینکه چه مدت ممنون میشم گلم

سلام عزیزم ما از آبان شروع کردیم تا اسفند که پانکچر شدم . مکمل شوهرم اسپریژن و فرتیل من(خارجیه نمونه ی ایرانیشو نگیر خوب نیست ) که دکتر نوشت . به جز این دو دارو هردومون هر روز  ال آرژنین . ویتامین سی ، ای ،ب ۶ ، ب کمپلکس ، d3  . زینک . سلن پلاس . خوردیم . من ساشه اینو فولیکم داشتم . نوربیونم ۱۰ روز یکی میزدم . 

ولی با اون فرتیل من و اسپریژن حرکتش از ۲۰ شد حدود ۶۰ . تعداد اسپرمم از ۲۰ میلیون شد ۵۰ حدودا . خیلی تاثیر داشت 

راستی شوهرم اصلا لبنیات و سردی نخورد بیش از اندازه گرمی خورد طبعش سرد بود  راستی اسپریژن و فرتیل من رو فقط دوماه آخر خورد . بقیه رو ۴ ماه خوردیم 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه باشه عزیزم چشم  دقیقا برعکس فکر میکردم من میگفتم دیگه روزای آخر زیاد مهم نیست مرسی که گفتی& ...

عزیزم بلدی چیکا جون رو برام تگ کنی .۵ ماهه دارم پردنیزیولون استفاده میکنم anti tpo دوبرابر نرمال بود . الان ازمایش دادم دوباره همونه از ۳۲ اومده ۳۰ .

نه اصلا نخور . کاسنی میخوری ؟

نه هرروز ولی یه روز درمیومن نصف لیوان با آب میخورم 

چقدر بخورم بنظرت؟

برا زردی دیگه چه چیزی خوبه بخورم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم بلدی چیکا جون رو برام تگ کنی .۵ ماهه دارم پردنیزیولون استفاده میکنم anti tpo دوبرابر نرمال بود ...

@چیکا1    

چیکا جونم پاپیون جون ازت سوال داره 

نه هرروز ولی یه روز درمیومن نصف لیوان با آب میخورم  چقدر بخورم بنظرت؟ برا زردی دیگه چه چیزی خ ...

خوبه . هندونه خیلی خوبه خنکه . ادویه خیلی کم استفاده کن . الان فصل لیمو شیرین نیست اگه بود عالی بود . من ماه آخر هر شب نصف فنجون کاسنی خوردم زردی دخترم ۹ بود . بعد قطره بیلی ناستر دادم اومد پایین . برای بچه ای که زردی داره حموم خیلی خوب نیست تا هفته ی اول . زردی رو بالا میبره . انشالله که زردی نداره نی نیت

سلام عزیزم ما از آبان شروع کردیم تا اسفند که پانکچر شدم . مکمل شوهرم اسپریژن و فرتیل من(خارجیه نمونه ...

ممنونم عزیزم خداروشکر همسرم مشکلی نداره ولی باز میتونه اینارو بخوره یانه لزومی نداره؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

تورو خدا جواب بدین  

۲۴روز بعد کورتاژ پریود شدم ماه بعدش روز تخمک گذاریم لک دیدم باز چن روز بعدش ترشحات قهوهای دیدم قطع شد پری نشدم  فک میکردم میخوام بشم ۱۰روز از موعدم گذشت بیبی روز ۲۴سیکلم منفی شد بعد۱۰رو  از موعد بعد رابطه ترشحاتم چن روز قهوهای شد ولی پری نشدم ..۲۷ام وقت دکتر دارم و۲۴روز ازموعدم گذشته امکان داره باردار باشم این ماه *؟پریودم ناننظمه

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
ممنونم عزیزم خداروشکر همسرم مشکلی نداره ولی باز میتونه اینارو بخوره یانه لزومی نداره؟؟

بده بخوره بزار کیفیت جنینت بالا بره منم شوهرم مشکلی نداشت ولی باز اسپریژن کیوتن وفولیک اسید دادم بخوره

بیمه داری ؟ اگه بیمه داری برو کد ناباروری بگیر ۷۰ درصدشو برمیگردونه

عزیزم چه جوری باید اقدام کنم ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...