2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست
سلام خانما دارم میمیرم از ترس شیاف گذاشتم دیدم انگشتم خونی شد دلو کمرمم عین پریودی درد گرفت😭😭😭😭 ...

نگران نباش عزیزم منم اینجوری بودم تا هفته های ۱۰.استراحت کن احتمالا یا شباف رو بیشتر میکنن یا دوفاستون رو هم اضافه میکنن.حالت رو میفهمم منم خیلی ترسیدم اما خداروشکر گذشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خوبین؟!  ب تازگی آزمایشهای ژنتیکی اگر انجام دادین هزینشو بهم بگین  اگر تو رو ...

من آزمایشsma رو ابن سینا پارسال انجام دادم ۲تومن آزمایش کلی هم میگفت بیست تومن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وا چرا پس برایه من نداد خاک تو سرش بهشم گفتم من فکر کردم سبکل قبلش باید بدی 

منم نمیدونستم روز پنجم رفتم که گفت دیره بعد از پانکچر زنگ زدم مطب  چیزی راجب دیفرلن نگفت فقط گفت روز دوم پریودی بیا مطب ، دکترا همش به فکر پول در آوردنن به فکر مریض نیستن من دکترم کانادا تشریف داره چندتا ماما تو مطب تشریف دارن باهاش تماس تصویری میگیرن

@گیسوگلابتونم    

سلام عزیز دلم خوبی؟ نگرانت هستیم هر موقع تونستی ما رو از احوالت با خبر کن گلم 🙏🌹

بهترین ها رو برات دعا و آرزو میکنیم ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
🔺☜☑☒سلام به همه شاید بعضی از دوستان با من آشنا باشند من نزدیک ۳۸ سالمه و شوهرم آزواسپرم (اسپرم صف ...

مگه اسپرم اهدایی تو ایران هست اگه باشه که خیلی بهتر از جنین اهدایی هست چون حداقل با مادر رابطه خونی داره

نه عزیزم چه مشکلی آمپول ریه هم که زدی اصلا نگران نباش ایشالا بهترینها برات اتفاق میفته من دوستم ۳۷ ه ...

انشاءالله حالا فردا میرم پیش دکترم ببینم خودش چه روزی رو نامه میده بهم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نميدونم عزيزم ان شالله كه گرفته بااااشه چون هنو ازمايش نداديم اخرين بسته جنين تخمك اهداييش بود ان شا ...

ان شاء الله که خدا براش بخواد و مثبت بشه 🤲🤲🤲🤲

خدایا به امید تو....
فدات شم انشالله که به حق فاطمه زهرا اینبار دیگه دفعه آخره و مامان میشی و تا آخرش برات همه چی خوب پیش ...

مرسی سارا جون قربون دل مهربونت..تو از سر دلسوزی میگی بخور فدات شم ..حالا چند روز دیگ هم بگذره شروع میکنم با روزی یه دونه اتفاقی نمیوفته..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خراش همونيprp كه خون تزريق ميكنن؟؟ اخه يكي از بچه ها كه چهارشنبه بامن انتقال داشت يكشنبه يعني سه روز ...

نه عزیزم خراش فرق داره دیواره ی رحمو خراش میدن ولی prpخون خود فردو میگیرن وتزریق میکنم

بچه ها چرا شکم من بزرگ نمیشه..هجده هفته و سه روزمه..انومالی رفتم پری روز خدا رو شکر همه چی خوب بود .وزن نی نی هم برا هجده هفته و یک روز ۲۴۳ گرم بود..ولی پس چرا شکمم بزرگ نمیشه..سر کار هنوز هیچ کس لز همکارام نفهمیده باردارم.😳

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝