2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبم قربونت اره سه شنبه انتقال دادم الان میخام برگردم به امیدخدا

عزیزم چند روز موندین شما؟اخه منم شهرستانم میخواستم بدونم باید چند روز تهران باشیم؟و اینکه اگه برگردیم مشکلی پیش میاد باید حتما بمونیم؟

دکتر گفت دو ماه بعد از شروع قرص آزمایش مجدد بده چه انتقال دادی چه ندادی چه مثبت شدی ولی من به مرحله ...

دکتر منظورت ایمونولوژیست رویان هست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هم پردنیزولون داشتید هم هیدروکسی؟ اگه آره چند روز قبل انتقال شروع کردید. 

بله..دو تا رو داشتم.از بعد از سقطم که تابستون بود شروع کردم..یعنی شش ماه قبل از انتقالم

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
افرين من اونسري نخوردم ميوه هم نخوردم چون نميدونستم چي بايد بخورم😑اينسري گوجه فقط تو استنبولي خوردم ...

عزیزم حتما همه میوه ها رو بخور 

کمک میکنه یبوست نشی و به مثبت شدن هم کمک میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

[QUOTE=237035474]نميدونم رو كارتم زده بود ٤ روزه بعد يبرگه داده بودن زده بودن بي مخفف بلاست هست  بعد جنينام بي ب ...[/QUOTE

پس اگه بلاست باشه انشالله مثبتی 

کی بی بی میزنی؟روز12اینا فک کنم بزنی معلوم باشه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
بعد اینکه شما دفعه پیش بعد مثبت شدنم خیلی چیزارو نمیخوردین؟بعد واسه تشکیل قلبش چیا خوبه بخوریم؟

تشکیل قلب به ژنتیک جنین مربوطه

اصلا به غذای شما ربط نداره

چون بارداری کلا سالم غذا بخور، همه نوع غذا با اعتدال بخور

ولی باقالی نخور 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی جااانم انشالله همچنین شما عزیزم شنبه بری و بیای خبر خوش به ما بدی...به شما گفتن تکرار کنین بتار ...

ممنون گلم، نه به منم گفت نیازی نیست، شنبه بیا سونو.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی روز چندم انتقال بی بی زدی  ازمایش چی شد بتا خوب به سلامتی

سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی؟ من روز نهم خط بی بی چک واضح شد البته کم رنگ ولی هر روز پررنگتر شد. بله خدا رو شکر بتا هم خوب بود دکتر گفت شنبه بیا سونو، با دعای خیر شما ان شاالله 🙏🌹

تشکیل قلب به ژنتیک جنین مربوطه اصلا به غذای شما ربط نداره چون بارداری کلا سالم غذا بخور، همه نوع غ ...

ای وااااای من عاااااشق باقالی پلوام، از بعد انتقال فکر کنم هفته ای یک بار باقالی پلو خوردم 🥺🙁⁦☹️⁩

نه عزیزم سلطان بی بی چک منم که از روز ۴ بعد از انتقال شروع می کنم 😂

تا الان فکر میکردم خودمم که از روز پنجم زدم اونم روزی ۲ تا، هنوزم دارم میزنم 🙈🙈🙈