2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045613 بازدید | 684476 پست
سلام خوبم قربونت اره سه شنبه انتقال دادم الان میخام برگردم به امیدخدا

به سلااامتی عزیزم، ان شاالله هفته آینده خبرهای خوش زیاااااد خواهیم داشت توکل بر خدا از جمله خبر مادر شدن شما 🥰🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من ایندفعه از ترس همسرم همه چی میوه میخوردم ولی بیشتر کیوی بود با ریواس که اونم بخاطر یبوستم خیلی کم ...

گلم ریواس رو با احتیاط مصرف کن خیلی خوب نیست

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه سوال تخصصی  میشه تو سیکل انتقال مثلا پری نشی بعد انتقال بدی؟منظورم اینه حتما بایدی پری باشی ودارو مصرف کنی؟نمیشه مثلا قبل پری شروع کنی یابعدش؟ کسی میدونه عایا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
تا الان فکر میکردم خودمم که از روز پنجم زدم اونم روزی ۲ تا، هنوزم دارم میزنم 🙈🙈🙈

واي😂😂من يكم بچه هارو ديدم دلم قرص شد بزنم  بعد تاپيكاروًخوندم از قبل ديدم يجااا چيكا جون گفته امپول نزده بااشي اوكيه

بچه ها شما مراكز مختلف ميرين تا حالا شنيدين با اسپرم خوب ( درحد ميكرو نه عالي هاا همون موروفولوژي١/٢ درصد) با ١١ تخمك بالغ اصلا جنين تشكيل نشه؟؟؟؟ علتش چي ميتونه باشه من دوستم دومركز مختلف انجام داد نتيجه نگرفته dfa هم خوب بوده حتي يجنينم تشكيل نشده

لطفاااااا هركي اينو خوند براي دوست منم دعا كنه🙌🌹😘

بچه ها شما مراكز مختلف ميرين تا حالا شنيدين با اسپرم خوب ( درحد ميكرو نه عالي هاا همون موروفولوژي١/٢ ...

سلام عزیزم اگر از کیفیت اسپرم مطمئن باشید علت تخمک ها هستند شاید پوک یا به اصطلاح خودشان پوچ باشند.خانم باید تقویت شود.

عاره عزيزم مثلا يماه ميگه شير وخرما بخور روي خرماش سوره عصر رو بخونيد يا يماه تخم مرغ ابپز يماه سيب ...

نمیدونم دست خودم نیس استرسم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
تشکیل قلب به ژنتیک جنین مربوطه اصلا به غذای شما ربط نداره چون بارداری کلا سالم غذا بخور، همه نوع غ ...

نخود فرنگیم ضرر داره؟بعد شیر رو از الان که یه هفته اس مثبت شدم میتونم بخورم ؟پاستوریزه باشه؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ممنون گلم، نه به منم گفت نیازی نیست، شنبه بیا سونو.

انشالله شنبه هم همه چی خوبه عزیزم