2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
عاره كلا ديووونه بودم ٨ هفتهبودم ماه رمضونم بقيه نون پنير گوجه و خيار ميخوردن من نميخوردم ميگفتم سرد ...

منم اینجا خونده بودم یکی از بچه ها کلی نوشته بود منم هر جی گشتم پیدا نکردم هر جی که یادم بود اونو مراعات کردم و دلمو خوش کردم

تو نت خوندم که نوشته کلسیم خوبه واسه تشکیل قلب بنظرت شیر بخورم ضرر داره؟ 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عاره كلا ديووونه بودم ٨ هفتهبودم ماه رمضونم بقيه نون پنير گوجه و خيار ميخوردن من نميخوردم ميگفتم سرد ...

از خودت چه خبر علائم اینا داری؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینجا خونده بودم یکی از بچه ها کلی نوشته بود منم هر جی گشتم پیدا نکردم هر جی که یادم بود اونو مر ...

كتاب ريحانه بهشتي رو بگير عاليه من كلي چله و دعا اينا از روش انجام هر ماهمم براي تغذيه يچي ميگه

كتاب رو دادم بخواهرم چون قصد بچه دار شدن نداشتم وگرنه عكس ميگرفتم برات 

كتاب ريحانه بهشتي رو بگير عاليه من كلي چله و دعا اينا از روش انجام هر ماهمم براي تغذيه يچي ميگه كتا ...

چشم حتما میگیرم درباره بارداریه؟تو دفعه قبل شیر میخوردی؟

نه والا اونسري روز دهم درد شديد پريودي گرفتم گفتم همه چي تموم شد اينسري هيچي🙄

نگران نباش ایندفعه هم حتما مثبتی اگه خودم نمی دیدم که بدون علامتم میشه مثبت شد باور نمیکردم

انشالله توام مثبتی عزیزم

مال توام 5روزه بود؟

انشالله مثبتی خوش به حالتون من از الان زخیره کردم بیبیچک  از روزی که امپولو میزنم هرروز بزنم بب ...

خب سر هر بی بی چک دلشوره و استرس نمیگیری؟؟؟ من نمیدونم چرا اینسری اینجوریم خیلی اوضام خرابه 

چشم حتما میگیرم درباره بارداریه؟تو دفعه قبل شیر میخوردی؟

عاره عزيزم مثلا يماه ميگه شير وخرما بخور روي خرماش سوره عصر رو بخونيد يا يماه تخم مرغ ابپز يماه سيب و سوره يوسف اگه اشتباه نكنم،

ولي بخدا شيرو يادم نمياد ( چون پنيرو يادمو نميخوردم يا هندونه اينا رو بهواي سردي شير رو نميدونم)مطمينم به تغذيه خيلي ربط نداره يكم راحت تر بگير ولي يادمه از يجايي به بعد هر روز يليوان شيرو ميخوردم تا اخر بارداريم ولي استارتشووو اصلااا يادم نيسكه مثلا از چند هفته شرو كردم

ان شالله دوهفته ديگه بعد سونووووو خيالت راحت ميشه بخواي سخت بگيري ميشي من بعدش باز ادم استرس سونو ان تي رو داره بعدش انومالي كلااااا تموم بشوو نيست استرساش ولي راحتتتر بگيري راحتتر ميگذره هم براي خودت هم براي تو دليت😍

نگران نباش ایندفعه هم حتما مثبتی اگه خودم نمی دیدم که بدون علامتم میشه مثبت شد باور نمیکردم انشالله ...

نميدونم رو كارتم زده بود ٤ روزه بعد يبرگه داده بودن زده بودن بي مخفف بلاست هست  بعد جنينام بي بودن 

ان شالله كه اگه خيرم هستش  بلطف خداااا مثبت بشه🙌🌹

خب سر هر بی بی چک دلشوره و استرس نمیگیری؟؟؟ من نمیدونم چرا اینسری اینجوریم خیلی اوضام خرابه 

واي من امرو نشستم يسري تاپيكارو خوندم بابت انتقال جنين چقد گريه كردم با بعضيااااش😔ان شالله كه تو دليااات محكم چسبيدن بهتووو دلتووو شاد ميكنن بحق امام زمان🤲🌹

نه ان شالله كه مثبت ميشي با يبتاي خيلي خفن و بالاااا مياي و ساحب فرزندان سالم و صالح ميشي به اميد خد ...

مرسى عزيزم از انرژى مثبتتون

ان شاالله ب خودتون برگرده و بزودى خبر بارداريتون رو بدين❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انشالله مثبتی خوش به حالتون من از الان زخیره کردم بیبیچک  از روزی که امپولو میزنم هرروز بزنم بب ...

خوبه ك دلشو داريد

من تو اين پنج سال اقدام فكر كنم جمعا١٥تا بيبي چك نزدم

البته تاخيرم نداشتم چندان تو پريودام

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسى عزيزم از انرژى مثبتتون ان شاالله ب خودتون برگرده و بزودى خبر بارداريتون رو بدين❤️❤️

فدات بشم ان شالله😘🤲بابت داروهم پيدا نكردي خودتوو اذيت نكن كافيه فقط بالاايي بخوااااااااد كه ان شالله خير و صلاحتوووون همينه كه با اين انتقال مادر بشي💋

فدات بشم ان شالله😘🤲بابت داروهم پيدا نكردي خودتوو اذيت نكن كافيه فقط بالاايي بخوااااااااد كه ان شال ...

توكل كردم ب خود خدا

چون فقطخودش ميدونه چقدر توى اين مورد درمانده هستم و بى كس