2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
اگر همشون رو برا نتقال بعدیت می خواد دکترت بهت بده بنظرم نیازی به آزمایش جامع نیست..من ازمایش کلی ای ...

مرسی گلم که جواب دادی. بله همه رو میده دیگه توکل به خدا آزمایش رو نمیدم انشالله خیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگر همشون رو برا نتقال بعدیت می خواد دکترت بهت بده بنظرم نیازی به آزمایش جامع نیست..من ازمایش کلی ای ...

ببخشید یه سوال شما هیدروکسی و سرم هم داشتید ؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چند شنبه اچ سي جي زدين؟؟ ازمايشون همون٢٨  شماهم؟ عاره برام خريد ولي خوب نميزنم فعلا

والله من بعد امپول زدم ۴ یا ۵ روز بود ولی مثبتش روز به روز پررنگ شد ولی سری پیش منفی بودم هرروز کمرنگتر میشد تا دیگه نموند

اره میدونم ولی جرات نمیکنم خیلی بهم استرس میده بی بی چک

انشالله مثبتی خوش به حالتون من از الان زخیره کردم بیبیچک  از روزی که امپولو میزنم هرروز بزنم ببینم چی میشه پررنگ میشه یا کمرنگ من سلطان بیبی چکم اینجا 😁😁😁😁😁

سلام دوستان من تو سیکل پانکچر رفتم امروز روز ۸ هست سونو رفتم گفت ۵ تا تخمک دارم باسایز ۱۵ و چند تا ریز خیلی ناراحت شدم چرا انقدر کم شد ذخیره ام ۱.۱ هست به نظرتون اصلا فایده داره ادامه بدم؟

من ۱۴ زدم امپول hcg ازمایشم ۲۵ هست اولی دومی ۲۸ هست 

اي جانم چيزي نمونده بيخيااال

خيلي كنجكاو شدي همون روز ازمايش بزن قبل رفتن كه دوساعت طول ميكشه ادم وضعيتشووو بدونه اگرم نه كه هيچي منم اونسري اصلا نزدم