2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
منم ۲تا سوتین خریدم جلو جلو ولی قطعا کوچیک میشه برام حالا بعدِ زایمان میرم از این نیم تنه شیردهیا که ...

پد هم استفاده کردی خوشت اومد بگو منم بخرم

چون من میگم تند تند لباس عوض میکنیم و دوش میگیرم

نیازی نیس.

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برایه رقیق شدن خونه این داروها خون غلیظ میکنه شاید روز انتقال بهت بده چون برایه خیلیارو از روز انتقا ...

نه والا فقط ۲روز اول پریودی کاچی خوردم و اینه شبا روغن سیاه دانه به شکمم میمالم

سلامتی گلم. شکر خدا. در حال تقویت     ترکیدم بخدا. هنوز هیچی نشده روزی 11 تا قرص دارم سیکل ...

خب خدا رو شکر عزیزم، آره میدونم همش هم تقویتیه، ان شاالله که با مثبت شدن خستگی این راه از تنت در میاد عزیز دلم.

نه دیگه ۲۱ روز نخور همون ۱۷ یا ۱۸ روز بخوری کافیه عزیزم. ان شاالله بعدش میری برای پانکچر؟ فرش برات انتقال میدن؟ چون اخیرا مشکل ضخامت داشتی اگر هایپر نشدی برات فرش انتقال بدن بهتره چون با داروهای پانکچر آندومتر خیلی خوب ضخیم میشه، ان شاالله که بهترینها و خیرترین ها برات پیش بیاد گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تو رویان بعد انتقال میگن از رو تخت بیا رو اون یکی یبار دیگه هم جابجا میشی ولی تو ابن سینا رو همون تخ ...

نه بابا ابن سینا اینقد جا به جات میکنن سرویس میشی🤕

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستای گلم میشه منو راهنمایی کنید.

بچه ها من انتقالم که مثبت شد و سقط شد

پردنیزولون و آنوکسا ۴ هزار داشتم که دکترم گفت دفعه بعد آسپرین و آنوکسا ۶ هزار بهم میده، بهش گفتم آزمایشای ایمنی انعقادی رو کامل برام بنویس(اصلایاش رو دادم) که برم بدم گفت دخترم اصلا لازم نیست دوز آمپولتو بیشتر میکنم حالا به نظرتون بازم نیازه من آزمایشو بدم آخه ۴ میلیون میشه و واقعا برام سنگینه. سرم هم دکتر خودم گفت برای من که آندومتریوز هستم اصلا تجویز نمیکنه. وقتی حتی ایمنی انعقادی مشکلی هم باشه یا پردنیزولون. آنوکسا. آسپرین. هیدروکسی و سرم میدن چه فرقی میکنه که من انجام بدم وقتی اینا رو دارم.

❤❤❤❤❤❤

سلام دوستای گلم میشه منو راهنمایی کنید. بچه ها من انتقالم که مثبت شد و سقط شد پردنیزولون و آنوکسا ...

سلام عزیزم

من قبلا هم به پروانه جون گفتم

وقتی انوکسا و اسپرین و پردنیزولون داری اصلاااااا و ابداااااا این ازمایشات نیاز نیست چون بر فرض اگر مشکل ایمنی و انعقادی  داشته باشی چاره ش همین داروهاست.

سرم و لنفو تراپی این چیزا که برای ایمنی تجویز میشه تاثیرش در مثبت شدن اثبات شده نیست به شکل تجربی و در برخی موارد که مثلا سابقه چندانتقال منفی داشتی و همه راهها رو رفتی و نشده تجویز میشه اونم اگر دکترت بهش اعتقاد داشته باشه که میگی میخواد بهت بده )چه خوب(

داروهای اصلی همون سه تا ست و به نظر و تجربه من دکترت درست گفته 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم من قبلا هم به پروانه جون گفتم وقتی انوکسا و اسپرین و پردنیزولون داری اصلاااااا و ابدااا ...

سلام گلم خیلی ممنون که جواب دادی. آره یادمه به پروانه هم گفته بودید. انشالله که خیره برام انجام نمیدم توکل به خدا چون واقعا همه داروها رو دارم دیگه انشالله خودش کمکم کنه

چون به دکترمم اعتماد دارم میدونم لازم باشه چیزی میگه

تو رویان بعد انتقال میگن از رو تخت بیا رو اون یکی یبار دیگه هم جابجا میشی ولی تو ابن سینا رو همون تخ ...

به نظر منم سربلند کردن تاثیر نداره من روز انتقال خود دکتر گفت جنین هارو داخل مانیتور نگاه کن و منم سرم بلند کردم و‌نگاه کردم و بعدشم از رو تخت انتقال بلندم کردن رو تخت عادی گذاشتن خودم کمک کردم یعنی سر و بدنم و بلند کردم تا برم رو تخت دیگه ولی مثبت شدم به نظرم اینا فقط تلقین کردنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نمی دونم ولی نتونستم جواب بدم اگه شیر زیاد باشه خیلی خوبه. ولی یسریا اصلا استفادشون نمیشه برا خواهرم ...

شوره جان شما هیدروکسی میخوری اگه آره چند وقته؟ و اینکه الانم میخورید که بارداری؟