2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
رو پست بعدیت نمیشه پیام گذاشت به من یکی نشون دادن ولی اول از دکترم میپرسم خوبه یا نه بعد میخرم

اون علامت نمیزاره پیام بزاری؟

شکم بند بعد زایمان منظورته؟

پد سینه هم واجبه 

مگه نه

من اینارو تازه میشنوم و یاد میگیرم

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون علامت نمیزاره پیام بزاری؟ شکم بند بعد زایمان منظورته؟ پد سینه هم واجبه  مگه نه من اینار ...

سلام عزیزم

پد سینه برای بعضی مهمونیا و اینا خوبه ولی اینکه همیشه استفاده داشته باشه نه همونشم وقتی به بچه شیرمیدی میخوای خودتو حمع و جور کنی بالا پایین میشه جابجا میشه خیلی روش حساب نکن😅

خواستی امتحانی یه بسته بگیر 

بجای سوتین نیم تنه شیردهی بخری راحتره حتما بذار بعد زایمان که سایزت مناسبت باشه اگر الان میخری حداقل یه سایز بزرگتر باشه myninieshop نیم تنه های خوب و راحتی داره مدلاشو ببین 

شکم بند بعد زایمان بستگی به نظر دکترت داره

بعضی دکترها میگن تا ۴۰ روز اصلا نباید ببندی چون باعث چسبندگی میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اون علامت نمیزاره پیام بزاری؟ شکم بند بعد زایمان منظورته؟ پد سینه هم واجبه  مگه نه من اینار ...

نمی دونم ولی نتونستم جواب بدم اگه شیر زیاد باشه خیلی خوبه. ولی یسریا اصلا استفادشون نمیشه برا خواهرم همینطور می چکید خیلی بدردش خورد

خدایا شکرت
به سلامتی و ان شاالله  توی این انتقال حتما مامان میشین .استرس اصلا نداشته باشین .همینجورم که پر ...

ببخشید منظورتون چیه که سرو بالا نیاری؟ینی وقتی دراز کشیده هستیم‌سرمونو بلند نکنیم .

ببخشید منظورتون چیه که سرو بالا نیاری؟ینی وقتی دراز کشیده هستیم‌سرمونو بلند نکنیم .

تو رویان بعد انتقال میگن از رو تخت بیا رو اون یکی یبار دیگه هم جابجا میشی ولی تو ابن سینا رو همون تخت نگه میدارن فکر نکنم تاثیری داشته باشه 🤔

خدایا شکرت
عزیزم چه خبر؟ چیکار می‌کنی در چه حالی هستی؟

سلامتی گلم. شکر خدا. در حال تقویت   ترکیدم بخدا. هنوز هیچی نشده روزی 11 تا قرص دارم سیکل شروع بشه چقد باید بخورم

فردا قراره بریم پیش متخصص اورولوژ تا آزمایش همسر رو ببینه.

راستی اگه یادتون باشه من ال دی رو از روز 7شروع کردم باید همون 21 قرص رو کامل بخورم؟ اخه همیشه روز سوم اینا شروع می کرد 24 ام تموم میشد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم پد سینه برای بعضی مهمونیا و اینا خوبه ولی اینکه همیشه استفاده داشته باشه نه همونشم وق ...

منم ۲تا سوتین خریدم جلو جلو ولی قطعا کوچیک میشه برام حالا بعدِ زایمان میرم از این نیم تنه شیردهیا که فری سایزه میگیرم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اها مرسی عزیزم.اتفاقا سرمو اورده بودم بالا تو صفحه مانیتور نگا جنینا میکردم منفی شدم.

منم دقیقهدفعه ی اول همون اشتباهو کردم ولی بار دوم نه ماماهم هی مگفت سرتونو بلند نکنید فکر کنم تاثیر داره