2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045753 بازدید | 684483 پست
خدانکنه خاله جونشون. من ۳۵ هفته و ۶ روز زایمان کردم عزیزدلم. سونو وضعیت پسرمو یکم بد نشون داد ولی گف ...

بازم خدارو هزار مرتبه شکر که صحیح وسلامت تو بغلتن

منم این روزام خیلی داره به سختی میگذره دوست دارم زودتر راحت بشم ولی باز میگم تا آخر اردیبهشتو حداقل صبر کنم 

من الان طبق انتقال ۳۵ هفته و۳ روزم ولی طبق سونو قشنگ ۵ روز اندازه سن جنینم جلوتره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=236733616]ببخشید شما غلظت خون داری ؟ مشکل ایمنی چی پس چرا به منم نداد.؟من غلظت خنم دارم دارو دیگه چیا داری نمی ...[/QUOT ایمنی که ندارم مشکل.ولی نمیدونم فک کنم انوکسا به همه میدن ...دارو فقط استرادیول داد و انوکسا ....تقویتی هم ویتامین دی و فولیک اسید .همین .گفت روز یازده بیا دوباره ....روز چندی الان؟

اره منم کلا گرمیجات نمیخوردم تو خونه همه اصرار میکردن میگفتم نه من رعایت میکنم اگرم منفی شدم نگم کاش ...

عه مربا برا چي ؟من اونسري ١٤ روز مرباي به خوردم خونگي البته ميگفتم پنير سرديه😁الان مغزا رو جز گرميجات حذف كردم

ربم نزاشتم فعلا بزنن

نه استرس طبيعيه كه داري ولي رو خودت مار كن اروم باشي من كل ٩ ماه رو استرس كشيدم بعد زايمان بچه خيلي اذيت شد  به چيزاي مثبت فكر كن نه الان خيلي زووووده ٥/٤ هفته بعد انتقال معلومه

عزیزم از کی آنوکسا بهت دادن و تا کی ادامه دادی ؟ 

عزیزم من با شروع سیکل انتقالم دکترم آسپرین داد غربالگری دوم رفتم سونو شریان رحمی دکترم انوکساهم اضافه کرد برام تا یه روز قبل زایمانم باید بزنم اوایل ۴۰ میزدم ولی از قبل عید دکترم دوزشو زیاد کرد ۶۰ میزنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره واقعا این اخرا هروز سختره اما ایشالا به شیرینیش میارزه😍منم رفتم خداروشکر همه چی خوب بود خیالم ر ...

خب خداروشکر عزیزم

عه مربا برا چي ؟من اونسري ١٤ روز مرباي به خوردم خونگي البته ميگفتم پنير سرديه😁الان مغزا رو جز گرميج ...

منم میگفتم مربا چون شیرینه حتما گرمیه واسه همون پنیر میخوردم خودمو آروم میکردم با فکرای ضایعم😀😁

انشالله که هر چی خیره واسمون پیش بیاد

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
دوستان شما بعد انتقال دیگه دکترتونو عوض نکردین ؟

عزیزم من تا قبل عیدم همچنان رویان ودکتر خودم میرفتم ولی دیگه به هوای بیمارستانم دکترمو عوض کردم

منم میگفتم مربا چون شیرینه حتما گرمیه واسه همون پنیر میخوردم خودمو آروم میکردم با فکرای ضایعم😀😁 ا ...

خیلی خوبین شماها فکر کنم پس فقط منم خیلی بی نظم وانضباطم😁😃😀

تا کی اینجوری بودی شما ؟

تا ۱۶ خیلی اوضام خراب بود

ویار و تهوع و بوها 

بخصوص بوی عرق خودم.هر دو روز حموم میرم ولی باز زیر دوش بوی عرق میدم.جدیدا دیگه لیف میکشم توی روشویی.

الانم کامل خوب نشدم.تهوع ندارم ولی تلخی دهن و بوی عرق و حتی از موهام بدم میاد.

😉