2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
ان شالله انتقال اينسري به بارداري راحت ختم بشه و نتيجش بشه دوتاااااا فسقلي سالم و صالح❤️🤲

ممنونم عزیزم... 🙏🌺

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ان شاءالله عزیزم با دعای شما.فقط یه مقدار کم خونی دارم دکترم امروز گفت نهایت تا دوماه دیگه انتقال می ...

سلام عزیزم

دکتر رزاقی به من دکتر توگه رو معرفی کرد برای مسئله کم خونیم. رفتم،  اما برای من چیزی تجویز نکرد و گفت راه حلی نداره... البته من خودم اسید فولیک می خورم سالهاست. 

دکتر کیهانی هم شنیدم خوبه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم دکتر رزاقی به من دکتر توگه رو معرفی کرد برای مسئله کم خونیم. رفتم،  اما برای من چ ...

منم میدونم کم خونی درمانی نداره ولی هرچی به دکترم میگم میگه نه باید بری دکتر خون خودتو درست کنی بعد  من افت پلاکت دادم تو دوران بارداری بصورت طبیعی افت پلاک برای همه هست.بخاطرهمین دکترم میگه باید پلاکت حداقل ممکن بشه ودارومصرف کنی بعد با کلی احتیاط سیکل انتقال شروع کنم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنون از دلداری همتون نمیخواستم ناراحتتون کنم فقط درمورد سقط راهنمایی میخوام اخه کسی نمیشناسم مورد ا ...

ای وای... خدایا چرا آخه اینجوری شد برای شما...

عزیزم خیلی ناراحت شدم، خیلی

منم تو سیکل انتقالم ‌والله این بار به منم نداد دیفرین این قرص ip6برایه چیه

امروز روز چندم هستی انتقالت کیه؟نه والا چیزی نپرسیدم نمیدونم برای چیه،راستی شما خراش زدن براتون ؟ من امروز رفتم گفت دیره برا خراش

کورتاژ بیهوشی داره؟میترسم کورتاژمیگن عوارض داره

گیسو جان کورتاژ اگر دکتر خوب بیمارستان خوب بری اکثرا مشکلی پیش نمیاد درمورد باقی موندن بقایای جنین و این چیزها... ضخامت رو نمی دونم چطور میشه چون من خودمم چک نکردم بعد کورتاژم، ولی نگران نباش، سعی کن حتما جای خوبی بری. من راستش راضی بودم از کورتاژم و بعد هم دکترم سونو کرد گفت تمیز کورتاژ کرده...

من ترجیحم با بیهوشی بود چون می ترسیدم اما انگار با بی حسی هم انجام می دن، بستگی به نظر پزشکت هم داره...

خدا بهت صبر بده، می فهمم تو دلت چی می گذره عزیزم

سلام عزیزدلم 😍😍😍خوبی؟خیلییی به فکرت بودم چند بار تگت کردم ولی انگار کاربریت از بین رفته بود قربو ...

قربونت برم چقدر دلتنگتون بودم اره کاربریم از بین رفت 

منم ۲۹ اردیبهشت فارغ میشم

سلام تینا جونم چطوری دختر؟ نی نی نازت خوبه؟ چقدر سراغتو گرفتیم ویادت بودیم چه خبرا؟ بسلامتی دیگه ر ...

سلام فداتشم خداردشکر تو هم آخرای راهی 

الهی شکر که بسلامت سفرت و طی کردی

منم ده روز دیگه سز میشم

منم میدونم کم خونی درمانی نداره ولی هرچی به دکترم میگم میگه نه باید بری دکتر خون خودتو درست کنی بعد ...

بنظرم یه ویزیت بشو ضرری نداره، خیالت هم راحت میشه

@عبدالواحد     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم ان شاء الله به زود زود نی نی دار بشی

ممنونم گلم ، قربون همون دل مهربونت برم

هر چی از خدا میخوای خدا بهترش رو بهت بده مهربونم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
قربونت برم چقدر دلتنگتون بودم اره کاربریم از بین رفت  منم ۲۹ اردیبهشت فارغ میشم

سلام . خوبی ؟ شما همون کاربری هستین که تعیین جنسیت کرده بودی ؟ نی نی خوبه انشالله ؟

خدای من خدای معجزه هاست .