2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045889 بازدید | 684488 پست
گلم من موقع گذاشتن شیاف پد هم میذارم که مواد اضافه ش ریخت بیرون جذب پد بشه بعد هم که بلند میشم خودمو ...

عزيزم ميشه عكس ژل شست و شوتو بفرستي؟

من خيلي مستعد عفونتم واسه همين ركتال ميزارم ولي كلا همونم چربيش پخش ميشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما همتون بعد یکماهگی نی نی بردینس دکتر قلب؟

موقع باردادی اکو قلب انجام دادم و گفتن همچی اوکیه خداروشکر ولی در کل تمام بچه ها باید در یکماهگیشون بازم چک بشن به شماها هم گفتن و انجام دادین؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خانما همتون بعد یکماهگی نی نی بردینس دکتر قلب؟ موقع باردادی اکو قلب انجام دادم و گفتن همچی اوکیه خد ...

عزیزم من که نمیبرم فکر نکنم اجباری باشه منم اکو موقع بارداری انجام دادم 

نی نی خوبه؟یه ماهگی چقد افزایش وزن داشت؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزيزم ميشه عكس ژل شست و شوتو بفرستي؟ من خيلي مستعد عفونتم واسه همين ركتال ميزارم ولي كلا همونم چربي ...

اینه عزیزم، مارکهای مختلفی هست ولی این به پوست من بیشتر از بقیه میفته، البته لافارر هم خوب بود.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاءالله هیوا خیلی دعا کن برام  آره عزیزم اضافه شده ولی خب کم اضافه شده بنظرم من الان ۳۵ هفت ...

عزیزم مطمئن باش خوبه 

دختر طبق اپلیکیشنا میگی؟؟؟ اخه من چیکارت کنم ها؟؟ ببین من سه تا دارم یکیش زده ۱۹۰۰ یکی زده۲۵۰۰ یکی زده۲۱۰۰!!!!! اخه مگه ملاکه ؟ حتما اپت ایرانیه چون اپ ایرانیا خیلی زیاد نشثن میده😂 من فککردم دکترت و سونوگراف گفته خیلی پایینه! نکن اینکارو 

همینکه میری چک میکنی خودش عالیه عزیزم وگرنه به هیچ عنوان ملاک نباشن اپا برات

الان من ۳۴ هفته و ۲ روزم واقعا از۱۹۰۰ اپ دارم تا۲۵۰۰😂😂

سلام دوستان منم این ماه وارد سیکل انتقال شدم ،ممنون میشم برام دعا کنید انشاله خدا حاجت دل همتونو بده

من روز ۲۱ قاعدگی قبل آمپول دیفرلین نزدم به دکتر گفتم مشکلی نداره گفت نه چون pco هستی مشکلی نداره خواستم بدونم کسی بوده دیفرلین نزده باشه و مثبت شده باشه؟داروهم بهم هر هشت ساعت یه دونه استرادیول هر ۱۲ ساعت یه دونه گلکوفاژ و  ip6و قرص pregnacare روزی یک عدد داده

عزیزم من که نمیبرم فکر نکنم اجباری باشه منم اکو موقع بارداری انجام دادم  نی نی خوبه؟یه ماهگی چ ...

من میخوام ببرم آخه دکتر قلب بهم اونموقع تو بارداری گفته بود تمام بچه ها باید بازم یکماهگی چک بشن دخترم الان یکماهو نیمشه یکم دیر دارم میبرم بنظرت اشکالی نداره؟

خوبه دخملم خداروشکر نی نی شما چطوره؟ خداروشکر خوب وزن گرفته بود یکماهگیش شده بود چهارکیلو ششصد شما چی؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت