الهی بگردم عزیزمممم، از دست دادن فرزند واقعاااااا سخته، من هنوزم گوشه جگرم میسوزه ... ولی میدونم اون دنیا یکی هست که با تمام عشق و وجودش منتظرمه و برام سبب خیر میشه ان شاالله 🙏❤️🥰
عزیزم از دو ماه قبلش چون رحمم سرده گرمیجات خوردم ، بادکش اینا نکردم ولی خودم شبا قبل خواب معمولا یکم ماساژ میدادم رحممو. مکمل هم اینا رو خوردم تا روز انتقال : ال آرژنین، کیوتن، کلسیم، زینک سلن، قرص آهن، فولیک اسید.
ماه خود انتقال هم تا روز انتقال روزانه یک برش آناناس تازه که برای لانه گزینی خیلیییی کمک میکنه، شیر سویا روزی یک لیوان، سمنو روزی چند تا قاشق، مواد پروتئینی بیشتر و کربوهیدرات کمتر، از دو ماه قبل هم مصرف شیرینیجات رو قطع کردم بجز خرما و عسل که زیاد میخوردم، شب انتقال ماهیچه خوردم، صبح انتقال هم یه نصف زبان گوسفند به زوووووور خوردم 😫 اینا همه تا روز انتقال بود.
عصاره قلم هم خودم درست کردم از یک ماه قبل توی تمام غذاهام میریختم هنوزم میریزم، روغن حیوانی رو جایگزین روغن نباتی کردم ولی خیلیییی کم کلا روغن میریزم، کلا کم نمک که میخورم ولی بازم نمک رو کمتر کردم در حدی که همه غذاها به نظرم شور میاد.
بعد انتقال هم گرمیجات رو متعادل مصرف کردم غذاها هم مثل قبل فقط ادویه جات رو حذف کردم بجاش از فلفل دلمه و کرفس و برگ بو و نعنا برای عطر غذاها استفاده میکنم. میوه هم که حتما هر روز میخورم، مخصوصا که بهاره و میوه های پر خاصیتش 😋😋😋
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه فکر کنم همه چیزو گفتم الهی که به حق جگر سوخته حضرت زینب همگی به مراد دلتون برسید خانمهای صبور 🙏❤️🌹