2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
انشاءالله هیوا خیلی دعا کن برام  آره عزیزم اضافه شده ولی خب کم اضافه شده بنظرم من الان ۳۵ هفت ...

سلام خووووبين؟؟ اول اينكه سونوها دقيق نيست حدود دويست گرم بالا و پايين ميشه

تو ماه اخر تا ميتوني گوشت بخور ماهيچه مغزيجات( بستني هم تاثير داره روزي دوتا ولي خوب اگه ديابت نداري البته) من دكتر قرص ژل رويال نوشته بود يپودرم بود مثل شير خشك اونم حل ميكردم ميخوردم تو اب البته كلا يهفته فك كنم( يسريا گفتن الرژي پسرم ازونه) نگران نبااااش مهم اينكه سالم باشه اگرم وزنش كم بود زودي وزن ميگيرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانیل جونم عزیزدلم خیلی خیلی بهت تبریک میگم 😍😍😍 خدارو هزار مرتبه شکر که مثبت شدی انشاءالله به حق ...

ممنوووونم عزیز دلم، الهی آمین، الهی که یه زایمان راحت و سلامت داشته باشی و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید.

خیلیییی التماس دعا دارم مامان مهربون 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خووووبين؟؟ اول اينكه سونوها دقيق نيست حدود دويست گرم بالا و پايين ميشه تو ماه اخر تا ميتوني گو ...

سلام عزیزدلم بخوبیت الهی که چندروز دیگه تبریکِ مثبت شدنِ انتقالتو بهت بگیم به حق باب الحوائج

انقدر تنگی نفس دارم که یه قطره آب یا یه لقمه غذا نمیتونم بخورم ولی خب همونی ام که میخورم سعی میکنم پروتئین وکربوهیدرات باشه برا وزنگیریش خوب باشه 

اتفاقا دیروز همین پودرو منم گرفتم از دیشب شروع کردم بخورم ببینم چی میشه 

من تمام ترسم اینه بره تو دستگاه زود دنیا اومدنی وگرنه که حالا وزنش پایین باشه بعدش جون میگیره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنوووونم عزیز دلم، الهی آمین، الهی که یه زایمان راحت و سلامت داشته باشی و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید ...

فدات بشم حتما حتما دعاگوتم به شرط لیاقت 

بخدا قسم خیلیا بهم التماس دعا میگن ولی همیشه اول از همه شما خواهرای عزیزم میاید تو ذهنم دعاگوتونم 

انشاءالله باسلامتی وراحتی ودل خوش به این هفته ها میرسی ولحظه شماری میکنی برا به دنیا اومدن نی نی نازت😍🤲🏻😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاءالله خیلی دعا کن سارا تا الان همه چی داشت خوب پیش میرفت نمیدونم یهو چیشد اصلا 😥😥😥خودم حدسم ا ...

عزیز دلم نگران وزن بچه نباش، من خودم توی ۴۰ هفتگی با وزن ۲,۵۰۰ بدنیا اومدم الآنم شکر خدا سالمم، پسر داییم توی ۳۷ هفته با وزن ۲,۴۰۰ به دنیا اومد الان شکر خدا ۷ سالشه و صحیح و سلامته. از این نمونه ها زیااااااد داریم اصلااااا نگران نباش، ان شاالله که سر تایم زایمان می‌کنی ولی اگر یک درصد هم زودتر شد به این فکر کن که دوست داشته زودتر مامان نازشو ببینه و حتما خیریتی توش هست عزیز دلم 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاءالله خیلی دعا کن سارا تا الان همه چی داشت خوب پیش میرفت نمیدونم یهو چیشد اصلا 😥😥😥خودم حدسم ا ...

نگران نباش عزیزم واسه منم آخرا همه چی بهم ریخت ولی خب بخیر گذشت ان شاالله بسلامتی بگذره و گل پسرتو سالم بغل کنی منم نی نیم بند ناف بود دور گردنش 

تو سونو داپلر نشون میده ان شاالله که خیره و چیزی نیست نگران وزنش هم نباش ان شاالله سالم باشه بدنیا بیاد زود وزن میگیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@naps    

سلام عزیزم خوبی؟گل دختری خوبه؟بسلامتی زایمان کردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیز دلم نگران وزن بچه نباش، من خودم توی ۴۰ هفتگی با وزن ۲,۵۰۰ بدنیا اومدم الآنم شکر خدا سالمم، پسر ...

اول از همه چی که سپردم به خودِ خدا هرچی پیش بیاد قطعا خیر وصلاحم درش بوده وخدا هم برا بنده اش بد نمیخاد اینو مطمئنم 

ولی خب تمام ترسم اینه که این هفته به دنیا بیاد بره تو دستگاه وگرنه بعدِ بدنیا اومدن بهش برسم زودی جون میگیره 

دکترم دیروز گفت سونو داپلر بده اگه خوب بود تا ۳۷ هفته نگه میدارم اگه نه که ختم بارداری میدم چندروز تو دستگاه بمونه بهتره تا اینکه تو شکمت باشه

اره همینکارومیکنم.میشه یکم راجبش بهم بگید موم چیه؟

موم چیزی نیست اون ماده روی شیافه مواد اضافیه بعد نیم ساعت پروژسترون جذب میشه مواد اضافیش میریزه بیرون

نگران نباش عزیزم واسه منم آخرا همه چی بهم ریخت ولی خب بخیر گذشت ان شاالله بسلامتی بگذره و گل پسرتو س ...

خدارو هزار مرتبه شکر گل دختری سالم تو بغلته عزیزم 

توکل برخدا ببینم چی برام رقم میزنه که قطعا خیر وصلاحمه 

قربونت بهتره غذاهای معمولتو بخوری گرمی زیاد نخور من فقط استرس نداشتم و سپردم بخدا من دو دفعه اول ه ...

🙏❤️🥰😘

خدایا میشه بیام تاپیک مثبت ‌شدن ازمایشمو بزنم 😔خسته ‌شدم بعد 3بار انتقال منفی این دفعه مثبت شه 🙏🤲
خدارو هزار مرتبه شکر گل دختری سالم تو بغلته عزیزم  توکل برخدا ببینم چی برام رقم میزنه که قطعا ...

ان شاالله سالم بغلش می کنی عزیزم