2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
ررز انتقال يه امپول زدن به بازووووتون؟؟؟ اون چي بود اونسري نداشتم🤨 يه سرم هم زدن پيد داشت اخرش معم ...

من یه آمپول زدن به باسنم تو روز انتقالم بچه ها میگن دیازپام بوده نمیدونم.رنگش صورتی بود.

ديروز انتقال دادم عزيزم

انشالله به حق حضرت علی اصغر مثبت بشی با اون دل مهربونت 

چن تا انتقال دادی و چن روزه؟و اینکه کدوم مرکز میری؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم سه روزه دوفاستونم تمومه پری تشریف بیاره میرم دکتر برایه شروع استرادیول سری پیش ۲۱سیکلم بر ...

پروانه ال دی رو صبح بخوریم بهتره یا شب ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به سلامتی چند تا انتقال دادی استراحتت درچه حده منم پریود شدم برایه شنبه نوبت دارم

كار خونه نميكنم نماز و دستشويي برم اب بيارم بخورم  فعلا در همين حده

نميدونم والاا تو كارتم زده بوده كلا سه تادجنين تو اين بسته بود با سه تااا خيلي ضعيف كه حتي تو شمارش حسابشون نكرده بودن بعد موقع انتقال جنين شناس صداش اومد چندتاشووو بيارم دكترم گفت سه تاا يعني خودشون ميفهمنن اون سه تا داغونارو نيارن؟

انشالله به حق حضرت علی اصغر مثبت بشی با اون دل مهربونت  چن تا انتقال دادی و چن روزه؟و اینکه کد ...

فدات بشم من ان شالله همه مثبت بشن و بارداري بي خطري داشته باااشن و بسلامت بچه هاشونو بغل كنن🙌نميدونم والاا تو كارتم زده بوده كلا سه تا جنين تو اين بسته بود با سه تااا خيلي ضعيف كه حتي تو شمارش حسابشون نكرده بودن بعد موقع انتقال جنين شناس صداش اومد چندتاشووو بيارم دكترم گفت سه تاا يعني خودشون ميفهمنن اون سه تا داغونارو نيارن؟

فرقی نمیکنه اگه حالت تهوع میگیری باهاش شب بخور وقت خواب وگرنه فرقی نداره فقط سره ساعت بخور چون این و ...

بعد اینکه‌ پروانه جان ، من این ماه از روز سوم شروع میکنم بخورم ، دارونما رو هم نمیخورم ، از ماه بعد بازم باید از روز سوم شروع کنم یا بعد از هفت روز که بسته اول رو‌تموم کردم‌ بسته دوم رو شروع کنم یعنی اون دارونماها رو هم که هفت روزه است در نظر بگیرم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچها خواهش میکنم هرکی توی تاپیک هست جواب بده ..بنظرتون برای عمل هیستروسکوپی بجز تست کرونا ..آزمایش د ...

اینارو معمولا برا انتقال میخوان ولی زنگ بزنی همون بخش یا بیمارستانی که‌ میخواد انجام بده برات بپرسی بهتره یا از منشی و ماماش 

چون که متفاوتن باهم برا من تست های ایدز و هپاتیت رو خواست و تست crp 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
فدات بشم من ان شالله همه مثبت بشن و بارداري بي خطري داشته باااشن و بسلامت بچه هاشونو بغل كنن🙌 نميدو ...

انشالله دوتاش مبچسبن به دلت میشن همدمت 

من دوقلو خیلی دوس داشتم ولی جنینام یدونه یدونه بود

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

برای عزیزای دلی که توی این مسیر سخت خدای نکرده ناامید یا خسته شدن 🌹

توی قنوت نمازهام برای همتون دعا میکنم خانمهای صبور، الهی که به حق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا خیلی زود هممون دامنمون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و به مراد دلمون به خیر و صلاح برسیم 🙏⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچها خواهش میکنم هرکی توی تاپیک هست جواب بده ..بنظرتون برای عمل هیستروسکوپی بجز تست کرونا ..آزمایش د ...

من دقیق یادم نیس. ولی فک کنم هیچ آزمایشی نگرفتن ازم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱