2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر گفته 15برو که یکشنبه اس ولی میترسم برم بدتر داغون بشم کلا دیگه بدنم توان دارد خوردن نداره 4ساله ...

نه ان شالله مثبتي اصلا به اينا فكر نكن بدن با بدن فرق داره حتي همون فرد تو بارداريااا مختلفت ريكشنش متفاااااااوته

يكشنبه ١٨ امميشه ان شالله با يبتاي توپ مياااااااي💋

سلام عزیزم سه روزه دوفاستونم تمومه پری تشریف بیاره میرم دکتر برایه شروع استرادیول سری پیش ۲۱سیکلم بر ...

اي جاااااانم بسلامتي😘ان شالله خدا يدوقلو ناز و سالم و صالح قسمتت بكنه عزيززز🤲

الان هرجور راحتی هیچ فرقی نداره اصلا رووو شکم بخواب اما ایشالا از هفته ۲۰ ۲۵ به بعد به پهلوها که چپ ...

عه من ديدم بعد انتقال پاهامونو جمع كردن به پشت خابيديم گفتم شايد به پشت بهتره منم راستم همش يادم ميفته به پشت ميخابم سريع

ان شالله عاقبت بخيري گل پسرتووو ببيني😘❤️

بچها خواهش میکنم هرکی توی تاپیک هست جواب بده ..بنظرتون برای عمل هیستروسکوپی بجز تست کرونا ..آزمایش دیگه ای هم نیازه بدم؟

دکتر برام ویتامین دی و تی اس اچ نوشته ولی بخاطر تعطیلی چهارشنبه تا شنبه صبح آماده نمیشه حالا نمیدونم که مگ جواب این دوتا رو برای قبل از عمل میخان ؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
بسلامتی . روزی یه دونه ۱۰۰۰ میخوری ؟  به منم پرگمام (پریناتال ' d31000 ' ویتامین e 'فولیک اسید ...

آره یدونه..بمن امگا سه ..ویتا دی ..ویتا ای ..کوالی فول دکتر گیل

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
عه من ديدم بعد انتقال پاهامونو جمع كردن به پشت خابيديم گفتم شايد به پشت بهتره منم راستم همش يادم ميف ...

عزیزم انشالله خدا حاجت دلتو بده

شما تو چه مرحله ای هستین؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

سلام دوستان کسانی یزد برای درمان ناباروری رفتن میشه  توضیح بدن بنده ازشون سوال دارم که کدوم مرکز دولتی رفتن و اینکه چجوری نوبت بگیرم ومراحل کار چقد طول میکشه

ممنونم

سلام عزیزم ببخشید من زیاد وقت نمیکنم بیام اینجا من آپتامیل معمولی میدادم خیلی گریه میکرد به خودش می ...

سلام گلم من دیگه شیر خودمو میدم نهایت یک وعده بعضی وقتها قبل خوابش شیر آپتامیل معمولی میدم‌. برای آلرژی اگه فکر میکنی داره باید پپتی جونیور بدی چه بد که گیر نمیاد.

پیچیدن دور خودش شاید برای نفخ و کولیک باشه گلم و ربطی به شیرش نداشته باشه به دکترش بگو احتمالا بهت پدی لاکت بده نی نی منم میخوره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت