2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
عزیزم شما هنوز دور ناف میزنید؟ می دونید تا کی میشه تو شکم زد؟ من هفده هفتم ولی با ترس میزنم..پیش خود ...

عزیزم مگه الکیه بخوره تووو سر بچه! ۷ لایه میبرن میرسن به نوزاد !! اونم با سرسوزن انوکسا!! این فکرارو نکنید خواهشا اما برا دردش و اینا یکم اینور اونورتر بزنید 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من تقریبا برج هفت خریدم قرصو و درب قوطی بسته بوده تو کابینت گذاشته بودم نرفتم سراغش تا یکماه پیش ...

عزیزم اگه دربش پلوم بوده فکر نکنم خراب باشه ولی اگه پلوم نبوده و باز مونده به نظرم خراب شده به سلامای انتقال بدیو مثبت بشی دارو دیگه بهت چی داد

سلام دوستان من امروز چهارشنبه پریود شدم دکترم مطب نیست تا روز شنبه به نظرتون این ماه انتقال برام مید ...

سلام عزیزم یعنی شنبه میشه روز ۴ تون؟

بستگی ب نظر دکترتون داده. من این سری روز ۶ رفتم ولی داروهامو شروع کردن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae      عزیزم به نیتت زیارت آل یاسین خوندم  ان شاء الله به زودی حاجت روا ...

خییییلی ممنونم عزیز دلم🤩😍. من ک توان جبران ندارم ان شاالله خدا و اهل بیت براتون جبران کنن💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم پهلو راست تو بارداري بهتره يا چپ؟ بعد انتقال جنين كدوم وري بخوابيم چپ راست يا پشت؟

الان هرجور راحتی هیچ فرقی نداره اصلا رووو شکم بخواب اما ایشالا از هفته ۲۰ ۲۵ به بعد به پهلوها که چپ بهتره اما بازم هرجور راحتی من تا الان بیشتر به راستم 😁

سلام دوستان من امروز چهارشنبه پریود شدم دکترم مطب نیست تا روز شنبه به نظرتون این ماه انتقال برام مید ...

سلام دوستم دکترم  بهم صبح وشب  استرادیول داده گفت از روز اول  پری بخور و روز ۷ بیا مطب برای سونو.بازم نمیدونم بعضیا زودتر میرن.شاید بستگی به سونو آندومتر داره.دکتر گفت احتمالا روز۱۸انتقال بدن.توکل به خدا

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد