2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
شما روز انتقال سرم داشتين؟؟ من نميدونم درست شنيدم يا نه وسط حرفاش دكتر گفت همون روز ميزنن برات سرم ر ...

من بخاطر مشکل ایمنی سرم ای وی ای جی داشتم عزیزم...سه روز قبل انتقالم زدم...دکترم گفت سه روز قبلش بزن.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
چرا همیشه با آزمایشا میرفتم داخل.شما هم زیر نظر بودی قبلا؟؟چرا نموندی اهواز انجام بدی؟

من با دکتر نقاب پانکچر شدم و همه جنینامو انتقال دادم منفی شدم واقعا نقاب افتضاحه بی نظم بی دقت و بی مسئولیت ... 

ولی دکتر زرگر خیلی خوبه بنظرم باهاش ویزیت شدم خیلی سخت گیر و جدیه تو همه چی فرحناد رو اطلاع ندارم 

دیگه بعد اون پانکچر ناموفق تصمیم گرفتم‌مرکزمو عوض کنم چون همسرمم مشکل اسپرم داره گفتم تهران باشه شاید جنینای بهتری برام تشکیل بشه  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با دکتر نقاب پانکچر شدم و همه جنینامو انتقال دادم منفی شدم واقعا نقاب افتضاحه بی نظم بی دقت و بی ...

من خواهرشوهرم با اولین انتقال پیش زرگر مثبت شد منم از دقتش خوشم میاد من اگه منفی شدم هم بازم با خودش ادامه میدم بلاخره سابقم اومده دستش.آره درمورد تیروئیدم حتما باهاش صحبت میکنم.

سلام عزیزم دکترت میخواد با ال دی پریودیتو با وقتی که دکترن هست تنظیم کنه ما خیلیارو تو تاپیک دیدم او ...

۳۰ اردیبهشت پریود شدم که ۳ روز اول استرادیول خوردم سیکل انتقالم کنسل شد که گفت پروژسترون بخور دوباره دیروز پریود شدم حالا دوباره ال دی بخورم توی فاصله کم ، ای  پریود بشم ضرر نداره؟ اینا ماما بهم گفته میگم از شماها بپرسم ببینم شماها نظرتون چیه ، زیاد نمیشه به ماما اعتماد کرد دلشون به حال ماها نمیسوزه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دوستان گل سلام هفته پیش ۳ روز استرادیول خوردم و  توی سیکل انتقال بودم به دلیل  دکترم رور ...

سلام عزیزم، خیلی از دکترها این کارو میکنن، بسته به شرایط بیمار و روز سیکلشون یا ال دی میدن یا پروژسترون تا بتونن تایم مورد نظر رو برای شروع درمان داشته باشن.

نگران نباش گلم مصرف ۱۰ عدد قرص ال دی در یک دوره ضرری ایجاد نمیکنه ولی اگر مداوم یا چند ماه پشت سر هم تکرار بشه به خاطر ریزش نامنظم رحم ممکنه آندومتر رو تحت الشعاع قرار بده.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه هااا كسي روز انتقال سرم داشته؟؟ من نميدونم درست شنيدم يا نه وسط حرفاش دكتر گفت همون روز ميزنن برات سرم رو ميخام بدونم چه سرمي هستش

بنظرتون بهش ياد اوري كنم👀يا بدتر بخطا ميندازمشون

اگه كسي ميدونه همون روز سرم داره ميشه راهنماييم كنه?

بچه هااا كسي روز انتقال سرم داشته؟؟ من نميدونم درست شنيدم يا نه وسط حرفاش دكتر گفت همون روز ميزنن بر ...

شاید منظورش سرم معمولی لوده

چون ivig انقدر کمیابه اصلا خودشون نمیزنن و میگن خودمون بخریم

اگر ivig باشه بعضی دکترها میگن سه روز قبل از انتقال، بعضیا میگن هفت روز قبل از انتقال، بعضی ها هم میگن روز انتقال بزنید که فرقی نداره چون بهر حال اورش تا یکماه میمونه

مشکل ایمنی دارید؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم، خیلی از دکترها این کارو میکنن، بسته به شرایط بیمار و روز سیکلشون یا ال دی میدن یا پروژست ...

ممنون هانیل جون 

۳۰ فروردین پریود شدم با مصرف پروژسترون ۱۱ اردیبهشت هم پریود شدم حالا ال دی مصرف کنم دو هفته دیکه دوباره پریود بشم توی این فاصله کوتاه باز پریود بشم ضرر نداره به نظرت؟

بپرسم بهتره که ماماها دلشون نسوخته  

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
شاید منظورش سرم معمولی لوده چون ivig انقدر کمیابه اصلا خودشون نمیزنن و میگن خودمون بخریم اگر ivig ...

برام ازمايش ننوشتن نميدونم

ولي تو انتقال قبليم نزده بودم

ممنونم عزيزم شنيدين سرم معموليم بزنن همون روز؟

من بخاطر مشکل ایمنی سرم ای وی ای جی داشتم عزیزم...سه روز قبل انتقالم زدم...دکترم گفت سه روز قبلش بزن ...

سلام عزیزم ینی دکتر گفت اگه سرم نزنی تا لانه گزینی تاثیر منفی میزاره؟