2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
ان شاءالله عزیزم فعلا این هفته همش تعطیلی برم نامه دکتر بگیرم تا دکتر زنان بتونه دستور دارویی   ...

آفرین عزیزم، تا میتونی همینجوری برای خودت و اطرافت انرژی مثبت پخش کن، حتی برای اشیاء و لوازم اطرافت ان شاالله زودی نتیجه بگیری

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترت درست میگه دیگه گلم، باید خودت سلامت باشی تا بتونی بچه صحیح و سالم بدنیا بیاری عزیز دلم

ان شاءالله خدا بهترینش بخواد  گبت استرادیول از روز اول پری شروع کنم روز ۷سونو یعنی میخاد ضخامت ببینه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ان شاءالله خدا بهترینش بخواد    گبت استرادیول از روز اول پری شروع کنم روز ۷سونو یعنی میخاد ...

بله عزیزم، میخواد ببینه با استرادیول چقدر ضخامتت افزایش پیدا می‌کنه

جدی هانیل جان هر کار کردم تنها نرفت واقعا اگه چیزی میشه بگو 

نه گلم، من دفعه قبل روز چهارم بود فکر کنم حدود دو ساعت تو ماشین بودم ولی همسرم آروم و با احتیاط می‌رفت اصلا نگران نباش

بله عزیزم، میخواد ببینه با استرادیول چقدر ضخامتت افزایش پیدا می‌کنه

فدات ممنون از راهنماییهات.دعاکن خدا عیدی امسالم فرزند سالم صالح قرار بده.ماه بعد همه با جواب مثبت بیاییم اینجا وبترکنیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
الا دخترم مریض شد مجبوری سوار ماشین شدم یه نیم ساعت تا ببرمش دکتر 

نگران نباش عزیزم. هیچی نمیشه ان شاالله.

ان شاالله دختر گلتم زودی خوب بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@پروانه۲۱     @تورک_آنا    

سلام عزیزم دکترت میخواد با ال دی پریودیتو با وقتی که دکترن هست تنظیم کنه ما خیلیارو تو تاپیک دیدم اونجوری کردن ال دی دادن وکامل نخوردن بعد قطع کردن وارد سیکل شدن نگران نباش به دکترت اعتماد کن

من دکترم مهوش زرگر هست.اصن نمیزاره صحبت کنی.هرچی از سابقه میکرو قبلیم خواستم بگم نمیزاشت.حتی گفتم سی ...

دکتر زرگر خیلی دکتر دقیقیه ولی  این ویژگی رو داره متاسفانه نمیذاره حرف بزنی ازمایشا رو بهش نشون ندادی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دکتر زرگر خیلی دکتر دقیقیه ولی  این ویژگی رو داره متاسفانه نمیذاره حرف بزنی ازمایشا رو بهش ...

چرا همیشه با آزمایشا میرفتم داخل.شما هم زیر نظر بودی قبلا؟؟چرا نموندی اهواز انجام بدی؟