2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
اینا ایمنیا هستن....  انعقادیا نیستن....  پروتئین سی و اس و هموسیستئین و pai1 و mthfr ...

وای پس چرا اونارو نداده پس همین آزمایشا گفت دو تومن میشه من فکر کردم دیگه همشو گفته

وای پس چرا اونارو نداده پس همین آزمایشا گفت دو تومن میشه من فکر کردم دیگه همشو گفته

آره اینا حدود دو تومن میشه.... 

انعقادیام حداقل یکی دو تومن فکر کنم بشه.... 

من چند مدت پیش فقط یه فاکتور فایو لیدن و هموسیستئین رو انجام دادم حدود یه تومن شد... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. روز چهارم از انتقال هستم. هر روز میرم یک درمانگاه امپول پروژسترون میزنم . متاسفانه درمانگاه پل ...

سلام عزیزم.انشاله که مثبت میشه.من وهمسرم چندتا کلیپ نگاه کردیم همسرم یاد گرفت زد.فقط چون روغنی باید عمیق و آروم تزریق بشه.

یعنی لازم نبوده که ننوشته 

والا اگه گام به گام بخوان پیش برن میتونن فکر کنن تو این مرحله لازم نبوده.... 

اما خوب مشکلات به جا رو بشن جنینا هدر نمیرن اینطوری شاید یکی دو تومن بیشتر برا آزمایش هزینه میشه اما لااقل کلی جنین هدر نمیره.... 

مثلا برا منم برا انتقال دومم برا انعقادیا دارو گرفتم و منفی شدم تو انتقال سومم ایمنیام بررسی شدن و معلوم شد اونان مشکل دارن.... 

یعنی اگه تو همون انتقال دوم همه چی بررسی شده بود لااقل یه منفی کمتر تجربه میکردم.... 

حالا انتقال اول بررسی نکنن باز میشه قبول کرد اما بعد یه منفی واقعا سخته هی مرحله به مرحله چک کردن.... 

خصوصا برا یکی مثل من که هر دور فقط به اندازه یه انتقال جنین داشت و مجبور بودم هر بار مجدد پانکچر بشم و کلی هزینه روحی و جسمی و مالی برام داشت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا اگه گام به گام بخوان پیش برن میتونن فکر کنن تو این مرحله لازم نبوده....  اما خوب مشکلات ب ...

نمیدونم والا اره درست میگی ولی منم کلرشرح حالمو دادم فقط همینارو نوشت من همشم طبیعی باردار شدم ولی اینجوری شده چقدم این هزینه هاش زیاده 

نمیدونم والا اره درست میگی ولی منم کلرشرح حالمو دادم فقط همینارو نوشت من همشم طبیعی باردار شدم ولی ا ...

انشالله به همینا مشکلت حل میشه.... 

خدا رو شکررررر که حال دردونه ت بهتره عزیزم، وقتی گفتی با گریه جگرگوشه ت داغون میشی که نمیتونی کاری ب ...

فدای قلبو دل مهربونت عزیزدل ممنونم از دعای خیرت انشالله شما هم به مراد دلت هرچی که هست برسی واقعا خدا تمام جگر گوشه هارو حفظ کنه دیدن درد کشیدن این طفل معصوما بدترین عذابه مخصوصا برای یه مادر 💞

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بعد چند روز برگشتی شهر خودتون عزیزم ؟ دراز کشیدی یا نشستی ؟

همون موقع که انتقال دادم برگشتم خونمون...تهران نموندم اصلا

صندلی جلو رو خوابوندم و دراز کشیدم تا برسیم...

سلام عزیزم  یه سوال داشتم.  منم اگه خدا بخواد میخوام برم تهران برای ای وی اف خودم  ش ...

سلام،، من کلا چه برا پانکچر و چه برا انتقال میومدیم تهران همون روزم برمیگشتم اصلا نموندم...روز انتقال هم صبح ساعت ۴ از خونمون راه افتادم رفتیم تهران انتقال که دادم بعدازظهر وقتی کارمون تموم شد رو صندلی جلو دراز کشیدم و برگشتم شهرمون...

والا من بی بی چکام مثبت شد ولی قبل از اینکه برم آزمایش پریود شدم واسه همین رفتم دکتر چون قبل از عید ...

عزیزم شما اصفهانی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦