2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
صندلی پشت پتو و بالش انداختم و دراز کشیدم. تهران نموندم.بعد انتقال برگشتم

شروین جان بعد پاهاتون بالا و حالت جمع شده بود ؟چون پشت کامل نمیشه دراز کشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جون ..من دو روز پیش ال دی گرفتم برای شروع سیکل انتقال ..من چهار بار انتقال منفی داشتم با ای ...

عزیزم سلام.... 

انشالله بهترینا منتظرته.... 

عزیزم به هر حال دارن یه کارهایی میکنن برات.... 

به خاطر کرونا یه کم پرد رو سخت میگیرن.... 

به هر حال داروهای جایگزین استفاده میکنن.... 

من خودم پی آر پی نداشتم.... 

جی سی اس اف داشتم.... 

شمام + فکر کن.... 

انشالله خیره.... 

انعقادی چی بررسی شدی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا   جون کدوم از دوستان مام رفتن  اسم هاشون رو بگو تجربیاتشون رو لازم دارم ...

عزیزم مام مرکز جدیتریه.... 

یعنی من خودمم اون زمانی که یکسره میومدم تو تاپیک مامی نبود برا همین خودمم اطلاعاتی از مام ندارم.... 

دو سال بیشترم بود که نمیتونستم به تاپیک سر بزنم.... 

اینو باید آمارش رو از دوستان بگیری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شروین جان بعد پاهاتون بالا و حالت جمع شده بود ؟چون پشت کامل نمیشه دراز کشید 

یا به پشت خوابیدم .یا سمت راست

گاهی مینشستم.

ولی من بعد انتقال ۳ ساعت تو اتاق عمل دراز کش موندم

دیر اوردن بخش

تخت خالی نبود

😉

عزیزم فکر کنم دیره اما احتیاطا منتظر جواب بمون....  نهایت ماه بعد شروع میکنی اگه دیر شده باشه. ...

ممنونم گلم . سحری بهم جواب دادن ک حتما شروع کنم و اشکالی نداره. نمیدونم چرا.

توکل ب خدا .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کوالی فول ، نوترابیون چی هستن ؟ تقویتیه ، اینا رو چرا برا من ننوشتن  برای من خودش تو‌پرونده نو ...

اینا رو دکتر دانایی برام نوشته بودن از قبل داشتم. کوآلی فول همون اسید فولیکه فقط چون من هتروزیگوت بودم تو آزمایش انعقادی اینو نوشت. نوترابیون هم اره مکمله ی جور مولتی ویتامین. دوتاشم ایرانی هستن. اینو متاسفانه یادم نیس چند بود کوآلی فول هم تقریبا ۵۵ تومن بود. نه بابا چ حرفیه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی ان شاالله .امیدوارم جنینهای زیاد و خوبی براتون تشکیل بشه .پس حسابی خودتون رو تقویت کنین 😍

قربووونت برم عزیزم💕💕💕ان شاالله برا شمام بهترینا پیش بیاد

خودت پسر دوسداری یا همسرت؟

خودم بیشتر دوست دارم.برای دختر دومم به اسرار من رژیم پسر گرفتیم ولی قسمت نشد..برادرشوهرام هرکدوم دوتا پسردارن ولی تا حالا شوهرم نگفته پسردوست دارم ولی میدونم از ته دلش پسر دوست داره. حالا هم رو مخش کار میکنم بریم ای وی اف 😅