2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام آنا جون ..من دو روز پیش ال دی گرفتم برای شروع سیکل انتقال ..من چهار بار انتقال منفی داشتم با ای ...

عزیزم من هم دو بار پی ار پی کردم هم gcsf زدن برام

همه رو به فاصله دو روز دو روز

نمیدونم چرا گفتن نمیشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون که جواب دادین راستش من دوتا دختر دارم .یکی هفت ساله یکی هم توراهی دارم .میخوام برای تعیین جنسی ...

حالا بذار انشالله این هدیه خدا بدنیا بیاد بعد دنبالش باش

اللن فقط به دخترت فکر کن 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جان منم خلط پشت گلو سیر و‌پیاز خام میخورم بدتر میشه یعنی نخورم ضرر داره ؟ دیگه چیا نباید بخوریم ...

والا به من اینارو تاکید کرده نخورم.... 

با ترشیجات و...

غیر اون چون طبع سریم داشتم سریجاتم حذف کردم.

حالا نمیدونم اینام تاثیر داشتن یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه گرم نیس اونایی که تازه ژدم اندازه عدس قلمبه شده فقط قدیمیام کبود شده

پس به نظرم جای نگرانی نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یا به پشت خوابیدم .یا سمت راست گاهی مینشستم. ولی من بعد انتقال ۳ ساعت تو اتاق عمل دراز کش موندم د ...

پس اینطور ممنونم از توضیحتون عزیزم.

من تو دوتا انتقال قبلی نهایت سی دقیقه نگهمون داشتن و بعد مرخص کردن .من سری دوم اولش دراز کشیدم پشت دیدم راحت نیستم و نتونستم حالت تهوع هم میگرفتم پیاده شدم جلو نشستم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربووونت برم عزیزم💕💕💕ان شاالله برا شمام بهترینا پیش بیاد

مرسی عزیزم .ان شاالله همگیمون 🙏🏻🙏🏻😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گلم  همسرم اسپرم نداره

اسپرم اهدایی میخواین بگیرین ؟ بله این مورد انجا انجام میشه .موفق باشین ان شالله 🙏🏻

من تابستون ۱۴۰۰ که همش استراحت مطلق بودم..انتقالم مثبت شد ولی هفته هشت از دست رفت. این سری روز چهارم ...

الهی عزیزم، چقدر خوشحال شدم اینا رو خوندم، منم خیلی استراحت ندارم تمام کارای خونه با خودمه، کارای متفرقه هم دارم، البته دفعه قبل هم کارام خیلییی زیاد بود و زیاد سرپا بودم ولی به خواست خدا مثبت شدم و متاسفانه بتا افت کرد. حالا الان امیدوارم به حق این ماه عزیز من و تمام خانمهایی که انتقال دادن مثبت بشیم و برامون بمونه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@تورک_آنا   جون کدوم از دوستان مام رفتن  اسم هاشون رو بگو تجربیاتشون رو لازم دارم ...

عزیزم من مام میرم، پیش دکتر کوهسار نبوی، جای دیگه نرفتم که بتونم مقایسه کنم ولی از مام خیلیییی راضیم، خیلی دقیق هستن و هیچ نکته ای از زیر دستشون در نمیره، هر دفعه هم که میرم هم ماما هم دکتر پرونده مو از اول دوباره مرور میکنه، جنین شناسیشون عاااااااالیه، امکانات و دستگاهاشون بروز و کامله، تمام کادر کلینیک بسیار مودب و پاسخگو هستن، از لحاظ محیط هم کلینیک تمیز و تهویه هوا مطبوعه، یه نکته که من خیلییییی برام مهم بود اینکه موقع معاینه و سونو ملحفه سفید تمیز روی پا میندازن که بیمار موذب نشه و موقع پانکچر و انتقال هم خیلی حواسشون به رفت و آمد آقایون هست که خانمها موذب نشن و باز یه ملحفه اضافه میدن که روی گان حالت شنل بندازی تا بدنت از جایی مشخص نباشه در حضور دکترهای آقا.

تمام آزمایشات و بررسی های لازم رو هم قبل از هر اقدامی انجام میدم تا وسط راه به مشکلی بر نخوریم. 

هر سوال خاص دیگه ای هم داشتی بپرس اگر بدونم حتما جواب میدم عزیزم.

ان شاالله زودی نتیجه بگیری گلم 🙏🌹

نه عزیزم یکشنبه انتقال دارم از فردا شیاف و امپول شروع میکنم، فقط اینکه میخوام شیاف رکتال بزارم چون ح ...

من يادمه دكترم ميگفت واژينال جذبش بهتره عفونت من كه ماه ٤ گرفتم خدا برا كسي نخاد بعدهااا فهميدم بخاد پروژسترونه

اگه خيلي بسرعت نميگيرين مثل من بعد چند ماهه ١٤ روز اول وقبلشوو واژينال بزار بعدش ركتال

ان شالله بسلامتي 😍😍😍

عزیزم من مام میرم، پیش دکتر کوهسار نبوی، جای دیگه نرفتم که بتونم مقایسه کنم ولی از مام خیلیییی راضیم ...

ممنون عزیزم

که اینقد خوب جواب دادی ان شا الله راحت مادر بشی  

میخواستم بدونم کدوم دکترها انتقال های اولشون  میگیره

ممنونم گلم . سحری بهم جواب دادن ک حتما شروع کنم و اشکالی نداره. نمیدونم چرا. توکل ب خدا .

گلم من میخواستم بگم شروع کن چون دکترت می‌خواد یه دوره تخمدانت رو خاموش کنه تا دور بعد بتونه حداکثر تخمک رو ازشون بگیره ولی گفتم بذار از مامای خودش بپرسه یه وقت خدای نکرده مشکلی براش پیش نیاد. الآنم اصلا نگران نباش اثرش رو می‌ذاره چون هنوز فولیکولا خیلی رشد نکردن نمی‌ذاره به بلوغ و آزاد شدن برسن.

الهی که ماه بعد با یه عاااااالمه جنین عالی و با کیفیت بیای عزیز دلمممم 🙏🌹⁦❤️⁩