2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم تا اونجایی که من میدونم روز سوم نهایتا پنجمه هفت نمیشه ال دی بخوری نشنیدم حالا ببین دکترت ...

ممنونم عزیزم ک جواب دادی. ینی حتی با ی شب خوردن هم لک بینی میندازه؟

اگه اینجوری باشه پس منتطر بمونم ببینم فردا چی میگن ازونجا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم ک جواب دادی. ینی حتی با ی شب خوردن هم لک بینی میندازه؟ اگه اینجوری باشه پس منتطر بمونم ...

واله من یک بار دوتا خوردم بعد نتونستم بخورم یعنی یه روز خون داشتم چند روز لک کلا سیکلمو به هم زد به نظرم نخوری بهتره باز خودت میدونی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واله من یک بار دوتا خوردم بعد نتونستم بخورم یعنی یه روز خون داشتم چند روز لک کلا سیکلمو به هم زد به ...

خیلی ممنونم عزیزم. خدا خیرت بده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اسم کوچک دکتر رحیمی چیه ؟ مطبش اینذ کجاست یا کدوم مرکزه ؟

فاطمه رحیمی شعرباف

توی گوگل اسمش و سرچ کنی آدرس و شماره تماس مطبش هست...فکر کنم نزدیک بیمارستان امام خمینی بود مطبش

بیمارستان محب یاس کار میکنن....

سلام شما نمیدونید چند روز بعد از انتقال میشه از پله رفت بالا؟استراحت مطلق یعنی در چه حد؟ 

من همون روز که انتقال دادن جنینامو برگشتم شهرمون خونمونم طبقه دوم آسانسورم نداره رفتم بالا...دستشویی فرنگی هم نداشتم استفاده کنم

هرسه تا جنینمم گرفت

به نظرم بخواد مثبت بشه این ویزا دلیل نمیشه اصلا باید زندگی عادیتو بکنی فقط یکم اسلوموشن تر همین...

عزیزم هر چی باشه برات خوشحالم عزیزم....  بهترینارو برات آرزو میکنم....  اینجا همه آشنا ح ...

قربونت برم عزیزم لطف داری بهم...انشاالله خدا کوچولوها تو برات حفظ کنه و همیشه سلامت باشید😍😘

کاملا درکت میکنم من خودم خیلی کم طاقت شدم دیگه اما میگذره....  هر چی سخت بگیریم سختتر میگذره.. ...

خداروشکر بازم...حتما لایق هستین چراکه نه وقتی بعد اون همه سختی دوتا فرشته خدا بهتون داده یعنی لایق بودین حتما

به نظرم خدا باید به همه مادرا یه صبر مضاعف بده بچه داری و تربیت فرزند واقعا کار دشواریه امیدوارم هممون از پسش بربیایم و سربلند باشیم😊

میشه خانمهای که آزو اسپرم هستن شوهراشون و از طریق میکرو نی نی دار شدن اعلام حضور کنن دلگرم بشم و از ...

عزیزم کاربر سارا دلارام شوهرش آزو بود الان یه ماه با کمتره دخترش بدنیا اومده...همش هم میاد سر میزنه به تاپیک

انشاالله قسمت شما

سلام دوستان بار اوله میام تو این تاپیک میخوام میکرو انجام بدم دکتر برام قرصل تقویتی فرتیل اید نوشته ...

سلام برا بالا بردن سلامت و کیفیت تخمک خیلی خوبه...من قبل پانکچر استفاده کردم البته همراش پودر اینوفولیک هم مصرف کردم روزی دوتا ساشه و واقعا تاثیر مثبت و خوبی که روی تخمکام داشتن رو دیدم چون تا قبل مصرف اینا اکثر تخمکام پوچ میشدن...

حتما بخرشون عالین برات