2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
من که از ترسم نصف قرص سرماخوردگی خوردم تخمکم خوب داشتم . ولی هنوز بهم‌نگفتن چند جنین تشکیل شده . گف ...

متاسفانه فقط من نیستم چندنفر از اعضای خانوادمون گلودرد دارن ، یا سرماخوردیم یا کرونا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭 دکتر گفت دوتا دیگه بزن پرژسترون خودمم برنامه ریزی هام بهم ریخت اصن عصبی ام همش دلم میخاد بزن ...

نمی‌دونم گلم هرطور دکترت تجویز کرده و خودت صلاح میدونی عمل کن عزیزم، حالتای عصبانیتت هم طبیعیه، سعی کن دمنوش گل گاو زبان و اسطوخودوس زیاد بخوری 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره منم خوردم واقعا اذیتم ، عزیزم انشالله که کلی جنین با بالاترین گرید براتون تشکیل میشه  شما ...

حدود پانزده تخمک 

ان شاالله جنین هم خوب تشکیل بشه 

چون تعداد مهم نیست. کیفیتش مهمه

بچه  تو سيكل انتقالم روز دهم پريود دندونم تركيد خورد شد برم دندون پزشكيم نميدونم تا قبل انتقال ...

دفعه قبل دکتر به من گفت بی حسی اشکالی نداره ولی بازم از دکتر خودت مشورت بگیر حتما عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم ، اخه صبح آبریزش بینی خفیف داشتم گفتم شاید سرماخوردم،  میخواستم ببینم داروی سرماخور ...

عزیزم فکر نکنم برا آبریزش بینی اگه ستیریزین بخوری فکر نکنم اشکالی داشته باشه...برا گلودرد هم کسی که نمیتونه انتی بیوتیک بخوره میگن شربت دیفن هیدرامین و قرقره کنید التهاب گلو خوب میشه...

مرسي عزيزمم😍 واي واقعا معجزه كرده برات چ دكتر خوبي بوده حتما اسمشو سيو ميكنم نگه ميدارم شما هم ي ...

نه برا من بی دلیل نبوده من سه قلو باردار بودم قل اول و تو شهرمون ریداکت کردم که همون باعث ایجاد التهاب و عفونت توی خونم شد و کیسه دوم که نزدیک اون بود هم پاره شد درواقع من اگه ریداکت نمیکردم اون اولی و اصلا کیسه ابم پاره نمیشد دکتر خوب خیلی مهمه واقعا کاش همون اولی و هم می رفتم تهران ریداکت میکردم اونوقت اینهمه گرفتاری نمیکشیدم ،،،من چون میگفتن بارداری سه قلو پرخطره مجبور بودم انجامش بدم...بازم ولی خداروشکر حداقل یه بچم و دکتر رحیمی نجات داد به لطف خدا

بله دکتر رحیمی واقعا دکتر خوبیه اصلا هم پول پرست نیست...

مرسي عزيزمم😍 واي واقعا معجزه كرده برات چ دكتر خوبي بوده حتما اسمشو سيو ميكنم نگه ميدارم شما هم ي ...

درضمن اصلا استرس نداشته باش یه بار پیش اومد قرار نیست همیشه یه اتفاق دوباره تکرارشه اون اتفاق یه بار بود تموم شد و رفت...از این به بعد مثبت فکر کن تا خدا و کائنات برات اتفاقای مثبت بخوان...انشالله موفق باشی😊

نه نه منظورم تعيين جنسيت كه تو ميكرو ميكنن نبود منظورم سونو معمولي بود رفتيد كه جنسيت رو بببينين&nbs ...

ممنون عزیزم انشاالله که حتما خیره و بزودی زود شمام میای و خبر مثبت و خوشحال کننده بهمون میدیم...امیدوارم موفق باشی تو این مسیر😍❤

دوستانی که تخمک کشی کردین و هایپر شدین ، یه سوال دارم ممنون میشم جوابم بدین  من دوشنبه پانکچر ...

من هم بعد پانکچر یبوست خیییییلیییییییی بدی گرفتم راستشو بخواید همکارم برام لواشک آورده بود اون به دردم خورد نمیدونم لواشکِ کجا بود. 

خدایا به امید تو....
سه روز اول استراحت مطلق کن..هر اتفاقی می خواد بیفته تو اون سه روزه..جنین شناسم گفت..من خودم روز چهار ...

سلام شما نمیدونید چند روز بعد از انتقال میشه از پله رفت بالا؟استراحت مطلق یعنی در چه حد؟ 

خدایا به امید تو....
نه برا من بی دلیل نبوده من سه قلو باردار بودم قل اول و تو شهرمون ریداکت کردم که همون باعث ایجاد الته ...

اسم کوچک دکتر رحیمی چیه ؟ مطبش اینذ کجاست یا کدوم مرکزه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام شما نمیدونید چند روز بعد از انتقال میشه از پله رفت بالا؟استراحت مطلق یعنی در چه حد؟ 

یعنی فقط برو دستشویی و یه ذره آروم راه برو تو خونه که گردش خون داشته باشی، بقیه روز دراز بکش

اگر هم کسی پیشت نیست بگو غذا برات درست کنن و فقط آروم پاشو گرم کن غذا رو

من همیشه سه روز یا حتی اگر مرخصی تونستم بگیرم چهار روز این کارو کردم

پله هم زیاد نرو تو اون ۳-۴ روز اول

خدایا شکرت 🙏🏻❤️