2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست
خدا رو هزار مرتبه شکر حال الانتو خریدارم😍 میشه بگی مشکلتون چی بود و کجا میکرو کردین 

ادامه روند درمانی تورک آنا:

خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم:

۱. تشخیص مشکلات ایمنی و انعقادی و درمانهای لازم

۲. پیگیری مشکل آندومتریوز و درمان آن چه دارویی چه با تغذیه

۳. درمان رحم سرد و طبع سرد

۴. ورزش پیلاتس

۵. تقویت همسرم و افزایش مورفولوژی صفر به یک درصد با نکاتی که دکتر اورولوژش توصیه کرد.

۶. نکته مهم هم این بود از روند درمان و رژیم غذایی هیچ کدوم از دوستان بدون مطابقت با شرایط خودم تقلید نکردم و سعی کردم شرایط خودمو بسنجم بعد برا خودم رژیم خاصی تعیین کنم.

۷. از ۶-۷ ماه قبل شروع سیکل میکروی سوم مرتب پنیرک دم میکردم و میخوردم و چون طبع معتدلی داشت برای همین هم برا هر طبعی مناسب بود هم در کل دوره سیکل میشد ازش استفاده کرد!!!!

۸. همسرمم خیلی همکاری کرد، تو رعایت رژیم غذاییش، چون طبع گرمی داشت در کنار گرمیا (البته خوردن گرنی رو کم کرد و در حد اعتدال میخورد) خنکیم میخورد، عرق کاسنیم میخورد، کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها، خنک نگه داشتنشون، ترک شلوار لی، خوردن سالاد و میوه، خوردن مکملاش،.....

نکته:

یه توضیح در مورد بند ۶!!!!

مثلا من چون طبعم سرد بود بعد انتقالم تا حدی گرمی البته نه گرمیهای قاعده آور بلکه مواد غذایی و میوه های با طبع گرم خوردم.....

نشاسته نخوردم چون هم سرده هم برا من که مستعد یبوستم خوب نیست.....

شیر سویا نخوردم چون کم کاری تیروئید دارم.....

در کل کاری که خیلیا انجام دادن جواب گرفتن رو صرفا چون بقیه جواب گرفتن انجام ندادم.....

با شرایط خودم سبک سنگین کردم و دیدم برا شخص من خوب نیست انجام ندادم...

یه سریارم دیدم با بدن من سازگاره انجام دادم!!!!

دوستای گلم اینا چیزایی بودن که به ذهنم رسیدن.....

باز چیزی یادم بیاد بهش اضافه میکنم....

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام....

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیدم خیلیا رو هم خوندم ولی باز هم ته دلم قرص نیست یه میکرو ناموفق داشتم از همون موقع دیگه روحیمو از ...

نه عزیزم اینطوری فکر نکن.... 

+ فکر کن..... 

چرا نشه حتما میشه..... 

خودت تستهای ایمنی انعقادی دادی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو هزار مرتبه شکر حال الانتو خریدارم😍 میشه بگی مشکلتون چی بود و کجا میکرو کردین 

درمانمم زیر نظر خانم دکتر ط ر ا ز ی تهران بود.... 

چ خوب. راضی بودی؟ ممنون میشماگه راضی بودی ادرسشونو بدی

برای من تاثیری توی پریودم‌نداشت همچنان حجمش‌کمه ، از اون موقع پانکچر هم نکردم نمیدونم رو تخمکها تاثیر داشته یا نه، ولی روکمتر کردن استرس تاثیرداشت واقعا خودم‌حس میکردم 

یکی تو‌ساختمان بهاران هست ، یکی ساختمان شیخ الرئیس ، یکی ام تو خیابون ارتش کلینیک قدیر محمدی هست 

من قبلش رفتم همشو از نزدیک دیدم سومی رو انتخاب کردم ، هم از لحاظ هزینه نصف میگرفت نسبت به ساختمان بهاران که ۱۶۰ تومان بود هم خیلی حرفه ای هستن تو‌کارشون، خودت بری میبینی خیلی واردن

شیخ الرئیس هم که هر وقت رفتم اونجا نبودن همیشه بسته بود قیمتش و نحوه کار کردنشونو نفهمیدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیزم اینطوری فکر نکن....  + فکر کن.....  چرا نشه حتما میشه.....  خودت تستهای ا ...

نه 

فقط تا حدودی مثل خودتم طبعم سرده سردی رحمم شدیده کم کاری تیروئید دارم مستعد یبوستم هستم 

راستی عزیزم خیلی ممنونم بابت توضیحات کامل و جامعت 

تو رو خدا حالا که مادر شد برا همه منتظرا دعا کن 

من که دیگه زندگیم داره تباه میشه کلا خونه نشین و افسرده شدم

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍

دوستای گلم منم دیگه برم بخوابم.... 

براتون بهترینارو از خدا میخوام..... 

نه عزیزم اینطوری فکر نکن....  + فکر کن.....  چرا نشه حتما میشه.....  خودت تستهای ا ...

فقط این ورزش پیلاتس چه جوریه عزیزم

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
برای من تاثیری توی پریودم‌نداشت همچنان حجمش‌کمه ، از اون موقع پانکچر هم نکردم نمیدونم رو تخمکها تاثی ...

عه چ خوب. اره کلینیک دکتر قدیر محمدی رفتم قبلا.  دکتر صادق زاده اسکویی هم باهاشون قبلا کار میکرد. ولی نمیدونستم طب سوزنی هم دارن. 

ممنونم ک جواب دادی عزیزم.💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه  فقط تا حدودی مثل خودتم طبعم سرده سردی رحمم شدیده کم کاری تیروئید دارم مستعد یبوستم هستم&nb ...

عزیزم شک نکن یه روزی به این روزات نگاه میکنی لبخند میزنی.... 

من هنوزم که هنوزه گاها فکر میکنم خواب دارم میبینم که دو تا فرشته ناز دارم.... 

مطمئنم تک تک دوستان این روزهای شیرین رو تجربه میکنن.... 

هیچ چیزی غیر ممکن نیست.... 

منتظر خبرای خوبتونم دوستای گلم.... 

ادامه روند درمانی تورک آنا: خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخیص مشکلات ...

شرمنده زیاد. سوال میپرسم اگه تونستی بهم بگو چه جوری پنیرک بخورم احتمالا تا کمتر از یک ماه دیگه برم بر انتقال

عزیزم شک نکن یه روزی به این روزات نگاه میکنی لبخند میزنی....  من هنوزم که هنوزه گاها فکر میکنم ...

ان شاالله که همینجوری باشه 

خدا برای هممون بخواد به حق بزرگیش

فقط این ورزش پیلاتس چه جوریه عزیزم

عزیزم من باشگاه میرفتم..... 

اما الان که شرایط اوکی نیست میتونی از طریق تی وی یا گوشی حرکاتش رو نگاه کنی تکرار کنی..... 

حد وسط یوگا و ایروبیکه یه جورایی.... 

تو اینترنت سرچ بزنی عیار دستت میاد....

نه  فقط تا حدودی مثل خودتم طبعم سرده سردی رحمم شدیده کم کاری تیروئید دارم مستعد یبوستم هستم&nb ...

تستهای ایمنی انعقادیم حتما انجام بده چون جنینهای شما خیلی بار ارزشن بهتره با کمترین سعی و خطا انتقال داده بشن.... 

طبعتم سعی کن اصلاح کنی.... 

سردی رحمتم درمان کن.... 

خلاصه سعی کن شرایط رو اوکی کنی بعد پانکچر کنی که جنینات هدر نرن....