2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله گرچه مطمئنم منفی میشم

وااااا چرا انرژی منفی میدی به خودت عزیزم؟؟؟؟؟

هی با خودت بگو من حتما مثبت میشم، دستتو بذار روی رحمت و برای نینیت انرژی مثبت بفرست، ذکر بگو و دعا کن تا بهترینها برات رقم بخوره گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم  زی زی چند سال منتظر بودی؟مشکلتون چی بود قبل از بارداری اول؟

من از شروع درمان تا زمانی که باردار بشم ۳٫۵ سال طول کشید اما برا ما قدر چند سال بود چون ما حتی یه روز اون وسط استراحت نکردیم از هرجا ناامید شدیم دوباره به یه ماه نکشیده شروع میکردیم از اول... خداروشکر شوهرم از خودم عجولتر بود خیلییی خسته میشدیم از دکتر رفتن ولی بازم بیخیال درمان نشدیم...

من تنبلی تخمدان و همسرم اسپرمش کم تحرک بود و مورفولوژی ۲درصد...

تو غذا درست میکنی؟من فردا دیگه شوهرم میره سرکار

من کلا کارای خونه رو خودم میکنم، آشپزی، شستشو، جمع و جور و ....

تازه یسری کارای غیر معمول هم هر دفعه پیش میاد که مجبور میشم کلی سرپا بایستم 🙁 ولی هر نیم ساعت یک ساعت حتما یکم دراز میکشم. خم و راست هم خیلی نمیشم، بار سنگین هم اصلا بلند نمیکنم.

ولی خب توکلم به خداست، گر نگهدار من آنست که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. ان شاالله که خدا برای همه خیر بخواد و دامن همه سبز بشه 🙏🌹

اخه اندومترم اصلا مناسب نبود دکترم گفت که زیاد امید نداشته باش

منم دفعه قبل دقیقا دکترم همینو بهم گفت، گفت حالا انتقال میدیم ببینیم چی میشه ولی خدا خواست و با اون آندومتری که خیلی خوب نبود و اون حجم کار که داشتم مثبت شدم، پس اصلااااااا انرژی منفی نده به خودت عزیزم

چند تا جنین و تخکک داشتی حتما شما هایپرشدی من همیشه سومین پریودبعد تخمک کشی انتقال میدادن اگرم هایپر ...

سلام عزیزم نه همه چی خوب بود ولی گفتن جنین فیریز انتقال بدیم بهتره

منم دفعه قبل دقیقا دکترم همینو بهم گفت، گفت حالا انتقال میدیم ببینیم چی میشه ولی خدا خواست و با اون ...

اره به منم گفت انتقال میدم ببینم چی میشه امید وار شدم خدا کنه برام بمونه دیگه طاقت ندارم